Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Criss75 spune:
La multi ani Kiki!!!
Am cam lipsit in ultimul timp de de aici dar nu prea am avut timp sa intru pe forum.
Noutatile ar fi ca Alex s-a obisnuit cu cresa, nu mai plange dimineata, ba mai mult cand intram in curte o ia la fuga sa deschida usa si abia asteapta sa intre in sala sa se joace cu copiii. In schimb scoate niste perle pe gurita lui dulce
si nu stiu cum sa reactionez. Ma gandesc ca daca nu-i dau atentie n-o sa mai spuna.
In rest stam bine la capitolul mancare, acum mananca orice si mananca foarte bine
. Si inca un
, sta pe olita, face si kk la olita, credeam ca nu mai apuc ziua asta niciodata.
Pupici la toata lumea si sanatate multa bebeilor .
ione spune:
La multi ani!Kiky.
Cred ca suntem cele mai codase la scris, dar sper sa recuperam in viitor.
Multumim si noi pentru urari.
Ne-am distrat de minune de ziua fetelor. Au avut multi invitati si am petrecut intr-un loc de joaca, super. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ANI.
O sa postez si pozele in curind.
Ginduri bune de la noi.
Ionela, Maria & Elena
alina.mattei spune:
va rog mult dati mai departe
un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.
Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
Daiopri spune:
LMA Anais, si din partea noastra.
DanaMario, na acuma sa vezi si tu despre ce mai vorbim unele dintre noi:)
Ar trebui sa-l intalnesc pe Paul cu al meu, sa vedem ce ar iesi. Poate ar fi amandoi astamparati:)
Desi tre sa ma laud, ca parca e mai cumincior in ultimul timp, si a inceput sa mai vorbeasca dar in engleza:( de unde trag concluzia ca tot eu is de vina ca n-oi fi vorbit destul cu el.
Ne-a venit si noua bunicul, bb al meu se uita cu drag la el, dar nu se avanta inspre el inca:) se joaca cu bunicul cand acesta motaie saracul.
Sa vad acum cum ma descurc cu 3 barbati in casa, unu mai vrednic ca celalalt:)
Parpa, pai cum a ramas cu bubele? Eu sunt fericita ca am apucat sa-l vaccinez, ca tocmai citeam ce de bube apar. Sper sa fie mai usurel daca e vaccinat.
Si cum ne-a fost vorba sa o prinzi si pe Dana in poze:) Ca n-o vaz nicaerea...
Si noi am fost saptmana trecuta la genul asta de distractie, nu asa mare ca W. de la voi, am sa incerc si eu sa pun ceva poze. Numai ca noi mergem cu prietena:) ca baietelul celorlalte cunostiinte ale noastr nu prezinta interes ca e prea cuminte.
Al meu si cu baiatul ala parca nici nu se vad asa se ignora:( daca nu poate trage pe cineva la prostii mai bine nici sa nu se mai joace.
Alte noutati nu mai avem, cu olita suntem tot in pom, asa ca nu ma mai agit.
Numai bine tuturor si LMA in continuare
korinna spune:
LA MULTI ANI ANAIS!
LA MULTI ANI THEA!!!
Maine e si pentru noi ziua cea mare!Am cheltuit ieri o gramada de bani in Metro si Billa.deseara fac tort si alte aperitive.Am luat coifuri din hartie si confeti.sa vedem cum o iesi.
Vrem poze de la zilele voastre1
Lumi..nu stiu daca mai am nr tau de mobil.Sa mi-l trimiti in mail.la fel si Ange.
in
corina.lungu@galati.astral.ro
Va pup si o zi buna tuturor!
carrie spune:
LA MULTI ANI ANAIS!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!(ptr maine, si distractie placuta)
LA MULTI ANI THEODORA, fetitza mea draga si scumpa!mami si tati te iubesc cel mai mult pe lumea asta, esti viata noastra, ratiunea noastra de a trai.iti dorim sa fii fericita ,norocoasa, plina de viata si iubita!
cheful la noi a fost absolut super copiii cuminti si s-au distrat excelent, locatia , papa totul ok.si cheful a durat tot week-end-ul ca-n povesti.n-am apucat sa pun pozele dar in curand.
pupici Lumy ptr telefon
va pup pe toate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii