Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
korinna spune:
MULTUMIM!!! MULTUMIM!!!! MULTUMIM!!!!
Azi incheiem luna aniversatilor de mai.Deseara avem si noi petrecerea de 3 ani.Am facut tortulet...prajituri...rulade..Am luat confeti,baloane,coifuri...sa vedem cum o iesi!
Eu va multumesc mult pentru urari si va doresc asemenea!!
Pozutele...pe maine..sau incerc in we.
O zi buna va doresc!
ange spune:
Korina,sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos ca asta-i cel mai important
La multi ani Stefan!
parpalak spune:
La Multi Ani Maria Diana si Elena Stefania! ione, mai zi-ne si noua ce fac gemenele ![]()
La Multi Ani Thea!
La Multi Ani Stefu!
Si nu uitati pozele ![]()
Noi am inceput-o deja cu calduri de peste 40, azi sau miine tre sa-i traga o furtuna cu tunete si fulgere, si zau ca ma rapune vremea asta.
Daiopri, cu bubele am avut alarma falsa, ca nu era chickenpox, ci ceva pentru care-a facut deja vaccin, asa ca n-am facut nici o afacere. Cu cumintenia, iti dai seama ca-ti faci vise ca amindoi ar fi cuminti impreuna. Dar nu stiu cit de distractiv ar fi. Distractia e sa iei un copil cuminte, ca Josh, si sa-l inveti la prostioare ![]()
DanaMario, cind am venit acasa si i-am aratat pozele, sa stii ca a stiut fiecare poza unde-a fost luata si i-a stiut pe toti aia din poze. Cel mai clar a pronuntat "Dana"
. Si la swan am avut ceva probleme, ca tot duck era mai limpede, dar am scapat ieftin, a ramas in coada de peste, adica n-a tinut el mortis sa ma lamureasca pe mine ca-i duck
.
La noi e 8 jumate dimineata, si s-a facut un intuneric de nu vad sa scriu... Sper sa inceapa furtuna aia odata...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Lumy spune:
LA MULTI ANI KORINA PT PUIUTUL MIC!!!! CAre a crescut ..))))
LA MULTI ANI INCA O DATA PT THEIA!!!
Noi am pus citeva poze de la aniversarea gemenelor!
In rest sintem foarte bine ...Francesca creste ...Vorbeste intr-una ...Nu mai spun ca si inventeaza povesti de-ale ei!!! Pe deasupra am invatat si un pic engleza ...!!!
E super innebunita dupa toate fructele de primavara -vara ! Capsuni , cirese ...
Vrea tot timpul sa faca numai ce vrea ea , are o personalitate debordanta ..Ar fi in stare sa faca orice numai sa fie ea in prim-plan! NUMAI CA EA!!!!
Timpul ne omoara !!! Nu prea ne ajunge timpul ...Sintem tot timpul pe drumuri ...DAr asteptam ajutoare!!! Tati al nostru va veni peste trei saptamini ...((( Trebuia sa vina acum dar nu poate ca e mijlocul oceanului Pacific!!!
VA pupam!!!
Daiopri spune:
LMA Thea, Elena, Maria si Stefan.
sa cresteti mari si ascultatori.
Lumy, las ca nu mai e asa mult. Uite Parpa cum se descurca singurica:)
Noi suntem bine, si au inceput cantecele in engleza, asa ca trebuie sa incep sa invat si eu.
trebuie sa fug la o sedinta, mai apar si eu cand pot.
Numai bine tuturor.
DanaMario spune:
Daiopri si eu am inceput sa invat cintecele dar n-am reusit sa invat decit 2 asa ca mi le-am printat si mi le-am pus pe pereti
de pe site-ul asta
http://www.niehs.nih.gov/kids/musicchild.htm
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh