Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Daiopri spune:
La Multi Ani Joshua!!!!!
Asteptam poze de la petreceri...
Meme, poti sa pui si niste poze de la servici:)
Ca numai chef de munca nu mai am dupa ce vad frumusete de poze...
Anca e o fetita fericita, si voi niste oameni extraordinari.
Pisi bine ai mai trecut si pe la noi. Si curaj, ca mai gasesti ce sa ne mai povestesti si despre Emma.
Parpa, am luat patine din alea pe 4 roti (multumesc de sustinere oricum). Dar cred ca ma asteapta zile grele si sper sa nu ma injuri cand o sa incerci cu Paul:) Noi am incercat nitel prin casa si nu ma incumet sa merg afara cu el fara tati ca o sa-mi rupa spinarea pana invata.
Asa ca, asta intra la categoria, n-ai de lucru iti faci:)))
Asteptam pozele si mai vorbim.
A, ange, mama, ne-ai pus gand rau?
Stii ca la mine e dimineata, si mi-e foame deja:(((
Bravos la mamicile harnicute.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Multumim frumos de urari
Am petrecut foarte bine dar bine ca s-a terminat parca as vreo o pauza momentan.
Am pus citeva poze de la ziua lui Paul de unde am venit rupti am pus si citeva poze de pe vas de ieri si de acasa.
Cel mai important e ca Joshua s-a simtit bine a fost foarte fericit s-a bucurat mult a fost si ascultator.
Parpalak la mine la servici au bilete la Marineland cu reducere 30$ in loc de 42$ daca te intereseaza sa-mi zici.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
carrie spune:
saliuu fetelor
am revenit si eu, am scapat de operatia de polipi cu bine, suntem ok, sper sa nu fie cazul dar daca vreti va dau detalii.
La multi ani sarbatoritilor nostri dragi si scumpi!!!!!
meme si pisi ella bine ati revenit si eu sunt nu demult reintoarsa in mijlocul fetelor!
ne pregatim si noi de chef, va fi marisor, cam cu 20 de copii, acuma sunt in focul pregatirilor.
am vazut toate pozele, copiii sunt toti mari si taaare frumosi
va pup , revin mai tarliu ca-s la job full de treaba
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ange spune:
Dana,vazut pozele.sa va fie de bine.Mi-a placut tareeee mult foto aia in care Joshua doarme cu capul pe masuta.
super haioasa!
La Marineland daca nu ati fost ,mergeti!
E super pt. copii.Robert si acum povesteste(dupa un an) ce a vazut el acolo.Atat de impresionat a fost.![]()
bebelusha28,sa-ti traiasca fata mey colega![]()
La multi ani Corina mica 
noi astazi mergem la gradi cu tortul sa sarbatorim si cu copii quebecosi
Lui Robert atat de mult i-a placut la petrecerea lui incat acum ma dispera cu intrebarea:"mami,cand e party a meu?" 
E atat de scump cand scalceste el cuvintele!!!
E varsta la care iti vine sa-i mananci![]()
o zi buna.
parpalak spune:
La Multi Ani Alexanda Cezara si Emma Louise!
La Multi Ani Joshu mic si cuminte foc! (m-a dat pe spate ce cuminte a fost!) (DanaMario, sa stii ca lui Paul nu i-a trecut jalea c-am plecat d-acolo decit dind jos funditele de pe pachetul vostru
- geniala idee ai avut!)
La Multi Ani Ana!
La Multi Ani Corina!
La Multi Ani Andrei!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
Parpalak vezi ca weekendul asta este o reducere foarte mare la ontarioplace (www.ontarioplace.com) cu cuponul asta
http://www.mix999.com/node/350353 costa doar 9$ pentru tine "play all day" si pentru copii e gratuit.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
dana d spune:
Buna mamici si La multi ani sarbatoritilor din zilele astea.
Tot citesc despre locurile pe unde va distrati si as vrea sa va rog sa-mi recomandati si mie ceva distractii pentru cand o sa fiu acolo. Incep deja sa regret ca nu o sa o iau si pe Ilinca cu noi. Se pare ca pierde niste distractii pe cinste.
Noi suntem toata ziua pe afara la joaca in parc. Ilinca e destul de zgarcita si rea cu alti copii. NU prea da jucarii in schimb le vrea pe ale altora. A inceput sa ceara tot ce vede "mama sa-mi cumperi si mie masinuta din aia, lopata din aia mare si gheba....". Cere tot ce vede si nu are, e adevarat ca apoi uita si la cumparaturi nu e cersetoare.
Ieri am tuns-o, ea a vrut sa o fac baietel. Cand am venit acasa tati a fost foarte fericit sa aibe si el un baiat. O sa pun poze cat pot de repede.
Apropo, albumul de le babies online nu mai merge ca am uitat sa ma mai inregistrez. Stie cineva cum pot sa-l recuperez?
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
korinna spune:
Gata..am reparat..am reintrodus-o pe Adita....nu stiu de ce disparuse din listuta.credeti-ma ca nu a fost ceva intentionat...cand am luat lista din vechiul subiect..am luat cu copy-paste...nu imi pot explica ce s-a intamplat!!Va zic ca nu a fost intentionat....nici nu aveam de ce face asta asa aiurea!!Scuze daca am suparat!!!
Azi...in dupa masa asta merg cu Stefan la ORL sa vedem ce zice de polipi si de amigdale.sa vedem ce o zice medicul!!
dana...sa-ti iei biletul de avion la geam...mie imi place de mor sa stau la geam in avion.Si ia-l din timp...!!
Hai va pup!!!