Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

DanaMario, stii cumva si adresa de unde pot descarca formularele?

Fetelor, sunt intr-o mica dilema: sa o tund sau nu pe Ilinca?
uitati-va la poze si dati-va cu parerea. Era dulcica cu parul scurt, dar acum e fetita mare si apoi eu sunt fan par lung. Am asteptat atat sa-i pot prinde parul intr-o singura coada... Mamica ma bate la cap sa o tund. Zice ca daca nu o tund o tunde ea cand plec in Ca. Intr-un fel si mie mi-ar place dar apoi nu mai exista cale de intoarcere (cel putin nu imediat) si mi-e sa nu-mi para rau.
Trebuie sa va spun ca Ilinca nu are nici o parere despre asta, inca nu s-a trezit cochetaria in ea.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d nu mai stiu am dat cautare pe internet O sa caut cind ajung acasa si-ti zic linkul

Parpalak abia astept sa termin serviciul si sa venim miine la party

LA MULTI ANI ROBERT
LA MULTI ANI EMMA

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Bine v-am regasit.Am fost extrem de lenesa cu scrisul in ultima vreme.Este adevarat, am trecut si trec printr-o perioada agitata si acasa si la serviciu.Am reusit sa evadam totusi 2 saptamani si am fost in vacanta in Tunisia.A fost superb,cred ca daca s-ar putea ,m-as intoarce acolo in fiecare an.Am calatorit mult,am facut si plaja,am serbat-o pe Anca in sanul unei familii minunate de tunisieni,cu multi copilasi.Cum este ea extrem de prietenoasa a reusit sa se imprieteneasca cu acei copilasi si prin intermediul ei ne-am facut prieteni noi.Am realizat ce fata mare avem, a tinut pasul cu noi la plimbari,este adevarat ca a mai dus-o si tati cu "calu",dar una peste alta s-a comportat ca o adevarata domnisoara.
Va multumesc cu intarziere pentru urari si ii felicit pe toti sarbatoritii .Sa fie sanatosi si sa va bucurati si voi alaturi de ei.
Dana,m-a distrat faza cu tunsul.Anca este foarte cocheta,se admira tot timpul in oglinda,imi spune ca are par lung si frumos ca mami,ca este frumoasa,are preferinte la haine,imi foloseste pe furis cosmeticele,si imi fura parfumurile,cremele.Daca o motez sau ii fac codite tine sa ii faca pe cei din jur sa observe.
Si daca vreti sa vedeti poze din Tunisia uitati-va la albumul "Tunisia" de pe adresa:

http://community.webshots.com/user/danancamm

Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

dupa mult timp printre voi! Ma mai primiti?
Daca ma intrebati de ce n-am mai scris nimic....pai nu stiu ce sa va raspund!
La inceput am fost ff ocupata si obosita....cand s-a nascut Matei. Scriam sporadic...mai mult citeam. Apoi...dupa ce a trecut timpul...nu mai stiam ce si cum sa scriu...de unde sa incep!
Oricum...v-am mai citit si ma tot gandesc....mai ales ca maine Emma implineste 3 ani....ce mari s-au facut copiii nostri!! Nu-mi vine sa cred!! 3 ani!! Parca ieri eram toate gravidutze...apoi am nascut....apoi colicile...apoi dintii...apoi primii pasi...Imi vine si sa rad, si sa plang cand privesc inapoi.
S-a nascut si Matei...acum vreo 10 luni si ceva! E ditamai flacaul! Emma il iubeste la nebunie...il pupa...il chinuie..iarasi il pupa...

Despre Emma...ce sa va zic...VORBESTE DE MA TAMPESTE, NU STIU CUM SA O FAC SA TACA, PUNE 1.000.000 de intrebari si pana nu-i raspund la toate nu se potoleste . E inaltuta si slabuta, are doar 13 kg, dar are o sanatate de fier.
Poze nu am mai pus aici....am citit tot felul de tampenii...cu pozele copiilor pe net si am devenit cam paranoica! NU stiu cum sa fac sa pun, dar sa nu vada decat cine vreau eu....adica sa fie acces restrictionat sau cum se zice.
Emma e tot mofturoasa la mancare, e de o incapatanare feroce si e ff isteata si vorbareata. Si-a dat drumul tarziu la vorba...dupa 2 ani jumate....DAR DE ATUNCI MA TAMPESTE!!
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc...Ca asa de mult timp n-am mai dat nici un semn de viata...
Va pup si va multumesc celor ce mi-ati scris si m-ati intrebat daca mai traiesc , sunteti niste dragute , DA, MAI TRAIESC si sunt chiar fericita ca am doi copii sanatosi, frumosi si destepti!
Mi-a fost teribil de greu vreo 4 luni dupa nasterea lui Matei, eram rupta de oboseala, singura m-am ocupat de copii...asa ca...va dati seama. Acum insa e mult mai bine! Ma simt fericita....implinita....si asa de mandra de mine!

Va pup pe toate....si inca o data, mii de scuze ca am lipsit atat de mult!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

LA MULTI ANI ROBERT
LA MULTI ANI EMMA

Petrecere frumoasa!
Sa cresteti mari si cuminti si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI ROBERT !!!
LA MULTI ANI EMMMA !!!

LA multi ani Dana Mario pt Joshua!!!
LA multi ani pt toti sarbatoritii ...! Noi plecam pt citeva zile din Constanta si nu vom mai putea intra pe internet!!!

Meme sa va traiasca Ancuta Superbe poze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani Emma si Robert! Sa cresteti mari si sanatosi!
(Nu mi-am imaginat ca n-o sa intru ieri, dar petrecerea a fost din aia din care noi (adultii) inca sintem in refaceri )
pisi si meme, bine-ati revenit!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Joshua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

<:-PHappy Birthday Joshua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

La multi ani Joshua si Ana. Sa cresteti mari si sanatosi.

La multi ani copilasi de mai!

si noi suntem in refaceri dupa petrecerea lui Robert.
Pana la urma am facut un party pe tema "spiderman".Asa am primit comanda,asa am executat Ce nu face mami pt. barbatzelul ei!?!?
Am pus ceva poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e90fre2.jpg&.src=ph

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550373751&ran=23120

Mergi la inceput