Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu dau cu semnatura ca apa-i rece in mai! Piscinele acoperite sa traiasca pina prin iunie incolo!

dana d, mai, aia intreaba din principiu cu cine lasi copilul (*), ca nu la toata lumea e la fel. Plus, daca tatal are un job, nu rezulta ca tatal isi va lua concediu ca sa stea cu aia mica . Probabil se asteptau la un raspuns de genul gradinita ziua si restul familiei seara . Situatia sorei tale o stiu din taxele ei, ca acolo se declara starea civila. Separarea e stare civila, ca inseamna chirie separata de sot, si conteaza la taxe. Si vezi ca tu divulgi date confidentiale despre sora ta in mod public .
Una peste alta FELICITARI pentru viza si abia asteptam sa te vedem p-aicea!
Multam de informatie, da' daca stai asa bine cu memoria, al'data nu te mai vaita atita de virsta! Eu am noroc cu Aalina, ca-mi aduce ea aminte cind e ziua lui Paul

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

edit (*): intrebarea aia e cu scopul urmator: daca tu zici ca lasi copilul de izbeliste pe strada, ei o sa-ti refuze viza, ca sa nu-i faca rau copilului.. (nu da cu paru' ca n-am facut eu intrebarile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor, va multumim mult pentru urari.
Gata si petrecerea de la gradi, din pacate nu ne-au lasat sa ducem un tortulet, doar suc, napolitane si fursecuri, au spus ca nu se admit prajiturile cu crema. In fine, chiar si asa prichindeii s-au distrat de minune, Alex a fost foarte incantat ca s-a aflat in centrul atentiei si mai ales ca toti i-au cantat "Multi ani traiasca". Si acasa a tot cantat de cred ca l-au auzit toti vecinii. Duminica urmeaza partea a doua, sarbatorim in familie, cu bunici, matusa si verisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Marius Alexandru, si petrecere frumoasa in continuare.
Si pentru ca nu o sa mai apuc sa mai intru, LMA si lui Emma a lui Pisi_ela, desi ea nu mai vine pe la noi:(, si bineinteles LMA lui Robert.
Sambata asta multe distractii. Sa spunem petrecere frumoasa si lui Joshua si lui Paul, desi o sa revenim cu urarile si la momentul potrivit.
Alycia, noua ne-a dat niste remedii din alea homeopate, nu stiu numele ca a macanit el ceva dar n-am inteles, oricum zicea ca mie de un fel si lui pitic de altfel desi dupa cum suna numele diferea doar o litera doua:)
Mie nu mi-a trecut tusea iar baiatul pare mai binisor, desi probabil ca asta era evolutia racelii oricum. pe mine mai interesa efectul pe termen lung. Cert e ca eu m-am ales cu niste dureri groaznice de cap, si poate e asa cum spunea un prieten, ca de fapt medicamentele homeopate, nu te vindeca, ci te fac sa te simti mai rau, ca sa apreciezi cum te simteai inainte:)
Eu am mai urmat acum cativa ani un tratament dar a fost pe termen mai lung, si drept e ca am avut o perioada buna dupa aia.
Da acu o fi probabil si varsta si poate si Canada care nu-mi prieste:)
Dana_d felicitari si clatorie placuta. din pacate nu ne putem vedea, ca asa cum spunea Parpa, eu sunt in Vancouver.
Dar sper sa te simti bine, si sa iti placa.
Alina, cei dai mama sa manance si el vrea?:) Se vede ca tare ii prieste la aer curat. Tineti-o tot asa.
Fetele, help, unde vedeam pozele lui Alina?
hai numai bine si mai vorbim.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte dana d, vezi ca-n avion, inainte de aterizare, o sa ai de completat un formular cu alte intrebari inteligente, unde in principal te intreaba daca ai de gind sa fii cuminte in Canada sau o sa te tii de prostioare . Vezi sa scrii acolo ca ai de gind sa fii cuminte . Si Alexa la fel. Daca vezi vreo intrebare cu ferma, zi-le ca n-ai de gind sa mergi la nici o ferma. Si nici plante si seminte n-ai adus (ca se presupune ca-s daunatoare florei si faunei canadiene).

Criss75, pai iti dai seama cum ar arata gradinita unsa pe dinauntru cu un strat subtire de crema.. (cam ca sufrageria mea.. )

Daiopri, pozele sint "pe pile" Cineva tre s-o bata la cap pe Aalina sa le urce-n webshots.. Sa va faceti sanatosi. Sa stii ca homeopatia aia e cam cum ti-a zis amicu'.. Da' ce conteaza daca dupa aia te simti mai bine? . Apropos, p-aia cu sucuri de legume ai incercat-o? (Sau pastile de sucuri de legume - ca io numai cind ma gindesc la curatatul sitei de la storcator ma ia durerea de cap..)
Si sa stii ca raminem fara tort, ca-i deja prea tirziu ca sa comand! :( Sa vad ce gasesc de-a gata..

edit: ultima noastra "patanie". Ieri avea Paul ideea fixa sa stea cu nasu-n televizor, la propriu. Eu m-apuc sa-i explic de vreo citeva ori ca nu-i voie si ca de ce, ba ii mai si mut scaunul pe care si-l plantase strategic. Asa ca se pune cu fundu' in una din lazile de jucarii, perpendiculara pe directia uitatului la televizor, cu spatele la televizor, si daca nu-mi face un pod mai frate, mai ceva ca Nadia! Bineinteles ca eu, mama denaturata, las copilu sa faca podu la televizor si fug dupa aparatul foto si zilele astea imi fac timp sa le si incarc Dupa aia l-am chemat sa vina repede sa vada o lighioana pe fereastra, asa c-a uitat-o p-aia cu televizoru'..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Parpalack, in ce limba e formularul ala din avion, ca eu stiu ceva engleza dar nu chiar bine si mi-e sa nu raspund aiurea la intrebari. Ce fac cei care nu stiu deloc engleza? Parca nu mi-au povestit parintii mei de formulare in engleza ca ei nu stiu chiar deloc.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

dana_d te asteptam in Toronto sper sa ne intilnim

Parpalak ce de timp liber ai!!!!

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Formularul e in engleza, dar cum avionul e plin de romani, nu-ti fa griji ca n-o sa ai pe cine intreba sau de unde imprumuta un pix.

DanaMario, pai am timp ca iar trag chiulul de la servici - azi nu m-am dus de groaza traficului pe ploaie - si m-a si apucat rearanjatul de mobile si cratite, iar cu gradina sintem aproape gata. Ce-i drept, nici n-am avut un termen prestabilit cu proiectul si cum lucrurile nu-s prea clare pe la serviciul ala al meu, nici eu nu ma grabesc sa le clarific. Inca-mi merge ca nu mi-a facut nimeni scandal pina acuma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak sint invidioasa vreau si eu servici ca al tau :;)

Dana_d daca stai stresata cu formularele alea vezi ca le gasesti pe internet si le poti completa de acasa
Eu asa am facut cu mama i le-am trimis prin posta deja completate

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

DanaMario, pai da-ti demisia si-o sa ai servici fix ca al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Emma!!!

La multi ani Robert!!!

Nu vorbiti mai de demisii in prezenta oamenilor ce iau pastile :))))
Sper in wk sa pun pozele. Va pup

Mergi la inceput