Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai mai adita, cum asa? Ca umbla vorba ca-i mai usor cu mai multi, ca se ocupa unul de altul Ultima oara cind e-ai scris de Antim (sau cind am citit eu) erati in razboaie cu scutecele. Cum a fost pina la urma? (Nu rezultatul, ci cum ati ajuns acolo) M-am uitat si io pe lista de vreo doua ori, chiar asa, ai disparut! Cred ca din pricina de graba mare in scos restul de descrieri de cind erau ei mici, din catalogul vechi. Las' ca repara korinna cind se-ntoarce din Budapesta! Si pentru ca memoria mea e la pamint, iti zic de p-acuma La Multi Ani pentru Elena, si sa fie toti trei sanatosi si sa aiba grija unul de altul!
Criss75, da, o pierdusem din vedere pe aia cu 4 roti, ca rindunicile - doua mari si doua mici..
Aalina, fi-ti-ar stivuitorul, ca incercam sa-i zic lu tati faza si nu gaseam cuvint pentru obiectul ala.. :)))))) Da-i si tu copilului cadouri care sa fie cuvinte cu larga circulatie internationala! Si nu din asa multe silabe.. Sa stii, acu daca stau sa ma gindesc mai bine, poti s-o incerci pe aia cu bagatul picioarelor de p-acuma. P-amindoua odata. Astept raportu si-ti dau note!
oLo, pai ce facem aicea, concurs? Varianta gradi a lui Lethal Weapon 3? Pupici si desenam si noi o floricica pe ghips!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

La multi ani Alex!!!
Ollo refacere rapida micutei!
Carrie va tinem pumnii sa treceti usor peste operatie...nu e chiar complicata noi tocmai am facut-o!Mai complicat e atunci cand sunt scoase si amigdalele ca i doare rau gatul...si nu vor sa manance nik
Daiopri chiar...ce v-a dat homeopatul ca tare ma incearca gandul sa trecem si noi pe la vreunul!
Lumy se vede ca v-ati distrat pe cinste...si io m-as fi aruncat in baia aia de baloane colorate!
Aalina mama, sunteti campioni...cu 19 kg!
Kori sa te intorci cu bine de la Budapesta...vezi poate inveti si maghiara pana la urma...nu de alta da imi mai traduci si tu una alta ce inseamna ..ca aci de multe ori cand merg la piata si intreb pretul la diverse legume imi raspund in ungureste si io...tolomaca de mine nici atata nu am fost in stare sa invat inca cifrele...da nu prea am cu cine le exersa...ca noi toti suntem bata de ungureasca
Noi suntem la Praid la salina la tratament...da deja suntem cu mucii la nas si tusim din nou..asa ca o sa fie o adevarata aventura....iar muci iar tuse de ne sar plamanii si tot asa...sper sa treaca fara complicatii.

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

alycia, noi am trecut la tinctura de propolis in ulei de masline in proportia de 1:10, ii dau dimineata si seara si-l mai si badijonez in nas cu un betisor d-ala de curatat in urechi muiat in solutia asta. Si-asa tinem mucii in friu, ca iar le curge nasul la gemene la gradi!

In weekend ne-am rupt spinarile sa deschidem piscina si azi Paul a inaugurat-o. I-a tot dat tircoale, si-a bagat virful degetelor, s-a cerut dezbracat, mi-a pus in vedere sa ma dezbract si eu! . Pina la urma mi-am suflecat pantalonii si-am intrat pe prima treapta Nu stiu lui cum i s-o fi parut, eu am avut impresia ca mi-a retezat cineva picioarele.. Am zis ca daca mai stau mult pe treapta aia si m-apuca ameteala si cad in apa, pun punct exact acolo! Asa ca l-am stropit nitel dupa care l-am tirit in urlete in casa. Abia astept sa invete sa inoate, sa nu mai fiu in prag de infarct de cite ori iesim in gradina. Sau sa inventez o tehnica de salvamar de pescuit copil din apa inghetata care sa nu ma faca sa fac stop cardiac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Alycia, merci pentru urari.
Si distractie placuta la Praid. Vai si noi de la Pasti suntem tot cu rosu in gat si cu muci la nas, groaznic, deja nu stiu ce sa mai fac, ma gandesc sa-mi iau concediu medical si sa stau cu el acasa ca nu mai stiu ce sa-i dau, cu ce sa-l tratez. Marea problema e ca acum nu mai vrea nici medicamente, ne-a dat doctorita Claritromicina, nu stiu exact denumirea medicamentului, dar stiu ca e ingrozitor de rau la gust, amar ca pelinul. Cu chiu cu vai am reusit sa-i dau lui Alex prima doza, si saracul a vomat tot ce mencase in ziua respectiva. Si nu i-am mai dat. Il tratez dupa indicatiile pediatrului, adica cu paracetamol, novocalmin, vitC si sirop de tuse. Fara efect .
Tuseste in continuare, face febra, si e mucos. Asa ca singura solutie e sa nu-l mai duc la cresa si sa-l tin cateva zile acasa. Maine merge oricum ca doar e ziua lui si deh, trebuie sarbatorit flacaul si la cresa. Dupamasa mergem sa cumparam mult dorita si asteptata , parca vad ca o sa zaca si aia pe undeva aruncata, la cat de repede se plictiseste Alex de toate...
La multi ani bebeilor care urmeaza sa fie sarbatoriti. Parca bebei deja e cam impropriu spus, la 3 ani... Doamne, cand au trecut acesti trei ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Marius - Alexandru !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si Joshua iti zice
"La multi ani Marius - Alexandru"

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

La Multi Ani Alex! Sa cresti mare si sanatos! Criss75, nu-ti fa griji, la virsta asta sint la moda petrecerile cu mucii pina-n briu.. Mai incolo or sa fie la moda alea cu membre-n ghips, da' nu te panica, Anais e mai precoce - cred ca de la pompieri i se trage..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Eu am avut o perioada foarte agitata zilele trecute. Acum cand pot respira usurata vin sa va povestesc si voua. E perioada aia din luna cand am de dus declaratiile. ca si luna trecuta am incercat si am si reusit sa duc trei intr-o zi ca sa scap cu mai putine drumuri. Am facut alaltaieri o alergatura prin oras si coada cea de toate lunile dar am rezolvat. Dupamiaza alta alergatura: taxa de viza la banca Transilvania (la care am ajuns cu 10 minute inainte sa inchida), vizita la fotograf impreuna cu Alexa (m-am rugat de fotograf sa tina deschis pana iese Alexa de la scoala si ii pieptan parul ala mult si incalcit). Pana la urma am rezolvat cu totul chiar daca pe ultima suta de metri.
Ieri (miercuri) la ora 8:30 (de la 7:30 imi tinuse tata randul)am fost la ambasada. Am stat acolo pana la ora inchiderii (17) dar am plecat cu doua vize in pasaport. Chiar ma intrebam cum ii pune si lui Alexa.
Am intrat la interviu, nu-mi vine sa cred ca aia stiu totul despre noi. Se uita in calculator si mi-a spus si ce salariu am si ce salariu are sotul, informatii pe care nu le dadusem in dosar. Si ca au fost anul trecut si parintii mei, si ca s-au intors la timp, si ca anul trecut sora mea era casatorita (?) si acum este dar e separata. Asta de unde or fi stiut-o? Poate pentru ca nu l-am mai mentionat in cerere si pe cumnatul meu? Desi ea se numeste la fel si am trecut acolo la starea civila "casatorita". Auziti intrebare: Cu cine o lasati pe Ana Ilinca? pai sotul nu merge cu mine. De unde stiau aia ca sotul meu habar nu are sa se ocupe de fiica lui cea mica? Ca nici vorba sa o las singura cu el.. I-am spus ca cu sotul, cu mama si tatal meu. Destui sa se ocupe de nazdravana. Poate o gasesc si eu mai cuminte ca parintii mei sunt oameni cu foarte mult tact si rabdare (mai ales mama).
Important este ca am obtinut viza si peste cateva zile merg sa platesc si biletele de avion, sa fac si asigurarea medicala..
Aptropo, sa o fac? si de care sa fac?
Una peste alta pazea Toronto ca venim! pe 7 iulie aterizam.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Parpalack, Elena e nascuta exact de Sfintii imparati Constantin si Elena, adica pe 21 mai, daca imi aduc bine aminte la o zi dupa Paul (daca ma insel scuze, si eu stau prost cu memoria). Daca nu am catalogul in fata sunt total dezorientata, nu retin decat cateva din zilele de nastere ale copiilor nostri iar Paul e unul dintre ei, tot asa si Francesca pe 6 mai pe care nu am felicitat-o si mi-e foarte rusine pentru asta. Lumy, mii de scuze, cum de am uitat tocmai de Francesca. Ori e varsta ori stresul din perioada asta.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI MARIUS ALEXANDRU!!!!

Alina sper sa fie vremea frumoasa la inceputul lui iunie ... E singurul aspect care conteaza ...In rest toate vor fi deschise ...Apa din cite stiu e intr-adevar mai rece si eu una nu m-am incumetat prea mult sa intru in ea ...Acum depinde de fiecare! Altii au intrat in apa marii si de 1 Mai ..)))

Mergi la inceput