Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Voiam numai sa zic ca toti mi se par asa de maaaaari in poze...

dana d, albumul de la babies online nu l-am putut vedea, zice ca-i epirat si ma trimite la guestbook si dupa ce semnez ma trimite iar la guestbook .. vezi ce faci cu el..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Korina mi-ai dat o idee super cu "noi nu ne muscam prin casa" asa o sa le zic si eu aducatoarelor :) data viitoare cind o sa-mi mai zica ca Josh a muscat la gradi.

Gata am finalizat si noi m-am decis ci ziua de nastere a lui Josh si sint tare multumita.O s-o tinem 4 zile in petreceri
Simbata mergem la ziua lui Paul , duminica facem petrecere pe un vas aici http://www.captainjohns.ca luni nu o sa mearga la gradi ci o sa mearga cu mamai si tati in Wonderland si marti o sa fie petrecere la gradi (mi-au dat educatoarele o intreaga lista cu ce sa pregatesc)
Dar sint tare multumita ca nu-mi venea nici o idee asa ca abia astpt sfirsitul de saptamana.

Mai fetelor vroiam sa va intreb ai vostri sint rusinosi ca eu il iau pe Josh peste tot , il plimb asa mult dar tot rusinos e azi am fost la o petrecere la deschiderea unei firme si nu mi-a placut deloc de Josh ca sta pitit dupa mine nu intra in conversatie cu nimeni nu raspunde la nimeni nici macar Bye-bye nu a zis cind acasa si la kk ii zice bye-bye
Se pare ca am mult de lucru la capitolul asta

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

DanaMario, vai si Alex e la fel de rusinos. De fapt a devenit subit rusinos, si culmea, asta de cand merge la gradi. Pana atunci vorbea cu toata lumea, intram intr-un magazin, saluta pe toata lumea, raspundea la orice intrebare si era tot numai un zambet. Si acum...asa cum spui, sta pitit dupa mine, cu capul in pamant, nici nu vrea sa se uite la cineva, si cu greu reusesc sa-l fac sa salute, asta daca reusesc...Nu stiu, banuiesc ca e o perioada si asta, care va trece, la fel ca si perioada cu isteriile, care a trecut si ea, slava domnului.
In rest ne pregatim si noi pentru implinirea celor trei anisori, cred ca si noi vom sarbatori la gradi, cu copiii, eu am intrebat educatoarele cum se obisnuieste acolo, si mi-au spus sa duc ceva suc si eventual niste napolitane, nimic mai mult.
Alex isi doreste o "bicicleta male cu patlu loti", si o sa-i cumparam, sper numai sa o foloseasca, sa nu stea si aia aruncata pe undeva.
La multi ani pustilor care urmeaza sa fie sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor..maine dimi plec pentru o saptamana la Budapesta!Nu am fost niciodata!
Urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR care vor urma!!!!
Pupici la toata lumea si asteptam in continuare pozutze de la aniversari..Vrem cat mai multe tortulete cu 3 MARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA, LMA inca o data tuturor sarbatoritilor trecuti si viitori.
Eu imi cer scuze ca nu apuc sa zic pe fiecare in parte dar sunt in criza de timp.
Francesca speram ca ai sarbatorit frumos, iar Alex al lui Criss petrecere frumoasa.
Eu sunt tot pana peste cap cu treaba, am lucrat si sambata si duminica, si sper sa rezist toata saptamana ca am o gramada de facut :(((
Si al meu baiat a devenit foarte timid. Am constat prima data la ziua lui cand cu greu se dezlipea de piciorul meu (la inceput). Si acum asa e mereu. Daca il intreba cineva ceva, gata s-a ascuns:)
Si eu cred ca e o etapa.
Dana_Mario bravos ca va petreceti asa de mult. Sa aveti fun.
Alycia al meu are vreo 102cm si 17,5 kg. Eu zic ca e destul de lung, da cu cine sa semene mic, ca eu am 1,87m :))) SI tati tot pe acolo. Eu sincer sper ca el sa fie pe la vreo 2 metri, numai sa nu fie slab, ca niciodata nu mi-au placut baietii f. inalti si slabi.
Parpa mama imi lipsesti:)) Sper mai spre sfarsitul saptmanii sa mai reusim sa vorbim. Faine poze la zoo. Dar Paul mai sta in carut? Noi nu l-am mai folosit de vreun an deja. cred ca daca il arata se uita la el ca la avioane. Am renuntat inca de cand era mama aici, ca ii punea frana cu picioarele si biata mama abia il impingea.
In rest am fost sambata dimineata la homeopat, poate ne indreptam amandoi. Eu astep rezultatele, ca inca tusesc...
Si l-am tuns super scurt deja:) ca tot nu a venit vara:(
hai, va pupam si numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

DanaMario, prima oara cind am citit linkul am zis ca-i captainjosh.ca Am intrat si noi in faza in care ne luam ramas bun de la toate obiectele de prin casa cind plecam la gradi .. Sa inteleg ca urmatoarea e sfiosenia? Ce sa zic... abia astept..
Criss75, unde-s mama alea 4 roti? Ca stiu cu 2 si cu 3! Apropos, noi stam cu tricicleta proprie si personala de vreo doi ani si ne tooot uitam la ea.. O mai incaleca, si merge cu picioarele pe jos, nici picat cu ceara n-ar pune talpile pe pedale.. Si daca mergem pe jos la rgadi, le ia la incercat pe toate pe care le gaseste pe drum, nu-i chip sa scapam.. Si uite-asa ne ia vreun ceas sa ajungem la gradi, unde iar tre s-o luam cu joaca de la capat.. Grea viata asta.. De tricicleta noastra se ocupa o vrabiuta, care vine in fiecare dimineata si se da cu capu de roata din fata, care nu-i decupata, ba mai are si suprafete cromate intre "spite" - cum ar veni, vine si se cearta cu vrabiuta "din oglinda".
korinna, turism placut pe linga business!
Daiopri, carutul a fost inchiriat de la Zoo - 5 lei parca - si e d-ala cu sistem anti-frina. Adica ii incap si picioarele in carut. Mai aveau si wagon - carute d-alea de le tragi dupa tine, da' am zis ca n-o sa fie chip sa-l tin intr-una din aia. Si astea aveau si copertina, sa tina de soare.. In plus, iti dai seama c-a protestat, pe alocuri vehement, contra statului in carut.. cu care ocazie nu i-am facutpoze, ca avea miinile ocupate.. Si dac-as fi avut in vreo doua perechi, aveam ce face si cu alea.. Si nu-ti fa griji, ca nu tie tre' sa-ti placa baietii inalti si slabi sau altfel.. Multa sanatate! Ce v-a dat homeopatul?

Noi iar am reusit sa ne facem o julitura/taietura fix in coltul ochiului - asa imbatrinesc eu cu zile... Dintr-un plonjon prost calculat a ajuns cu fata in muchia canapelei, de sub perne.. Cind m-am uitat mai bine, a ramas si niste piele p-acolo.. Asa ca iar o sa avem poze "insemnate" de ziua noastra..
Cu precizari pentru Daiopri, la noi saritul in pat nu numai ca-i permis, da' mai sar si io cu el.. zau ca-i fun! Dar la plonjoane cred ca punem interdictie.. I-am pus plasture si cred ca mai rau am facut, ca seara tot nu se inchisese.. Cum i-am scos plasturele a inceput sa se vindece..
Iar duminica am fost si-am mai luat niste mobila, din care o parte am asamblat-o.. Tare incintati au fost baietii c-au montat ei "biroul". Acuma de scaun sa vedem ce facem..
Aalina mama draga, succese la audit si fa si tu niste exercitii de bagat picioarele dupa!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Trupa io is cu nervii la pamant. M-am bagat pe pastile si sper sa rezist. Ma bucur ca macar copilul e bine si pentru ca ascult sfatul lui Parpalak stau si va scriu :)))
La petreceri a fost super. Prima am facut-o acasa si copilul a primit o groaza de jucarii. I le-am dat cam la interval de o ora ca sa apuce sa se bucure de fiecare plus ca am avut si niste musafiri grozav de punctuali care tot cam dupa o ora au venit unii de altii. Copilul m-a tampit doua zile inainte si doua dupa ca tre sa ii fac tort si a fost tare incantat sa sufle in lumanari. La jucarii a tinut sa ne spuna (dupa ce ne tampise ca vrea tractor si noi ii luasem camion si stivuitor si alte cele) cand a primit in sfarsit de la o amica tractor "asta e tractor mai". Pe primul plan a fost o masina cu telecomanda cu care s-a jucat atat el cat si amicul care a adus-o si mai ales tati dupa ce a plecat copilul la tara :))
A doua petrecere am facut-o la tara la verde unde din clipa in care a vazut ca nasa lui i-a adus tort si-a si bagat boticul asa ca am am facut la foc automat poze ca sa aiba copilul unda verde la degustat :)
Hainutele primite nu l-au incantat asa mult ca o sapca pe care a zis mama ca nu mai vrea sa o dea jos din cap. Cred ca de la pozele lui Paul i se trage Doina :))

Faza cu sfiosenia la noi a tinut vreo saptamana da vad ca i-a trecut. El intra in contact cu multa lume ca noi il caram peste tot cu noi asa ca probabil s-a invatat.Are 19 kg si 1.05 ca inaltime.
In continuare e incantat sa mearga cu bicicleta si sa se plimbe mult pe dealuri si prin padure.

Parpalak mama io sper sa reusesc sa iti urmez sfatul si sa imi directionez picioarele in zona de bagat :))
Daiopri sanatate maxima.
Corinna distractie sa ai in deplasare.
Criss felicitari pentru trecerea de istericale.
DanaMario pup la Joshul dragut.
Lumy io incerc serios sa ma gandesc la mare pentru inceput de iunie ca nu cred ca mai rezist fara o pauza. Imi poti spune care ar fi atmosfera si daca am sanse sa il bag pe copil in mare sau sa il tin sa nu intre daca e prea rece? Si daca am gasi terase deschise in perioada aia unde sa mancam.
Carrie sa treceti cu bine peste operatie!
Alycia tinem pumnii in continuare sa treceti cu bine peste probleme.
Rainbow te mai asteptam cu vesti despre Remus.
Ange eu anul trecut cand inca aveam energie am facut pe bete de alea de frigarui un fel de cocteil de fructe pe care apoi le-am dat cu ciocolata topita. Succes garantat la copii. Si tot pentru ei pe betisoare mici ceva gen branzica, preparate, castraveciori, rosii...Ma rog sa incante ochiul ca de mancat...nu prea au ei timp. Incantati au fost de umbrelute de pe pahare, coifuri, baloane si alte alea. La noi de succes a fost si pizza.
Dana_d multumesc de informatiile cu marea.Daca imi pai poti spune ceva de ajutor te rog mult.
Olo super ca fetele tale sunt asa unite si duc razboiul impreuna :)

Sper ca nu am uitat pe nimeni. Acum ma duc sa ma uit la poze ca sa ma bucur :))
Pup la copii cu plasturi, la copii sfiosi si la toti sarbatoritii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Parpalak, e vorba despre o bicicleta cu doua roti, dar care are inca doua ajutatoare. Deci, cu 4 roti.
Daiopri, fetelor merci mult pentru urari, ne pregatim pentru ziua de joi, o sa sarbatorim la gradi si duminica acasa.
Asa ca inca odata La multi ani!copilasilor si petreceri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani copilasilor de mai care si-au serbat sau isi vor serba ziua in curand. imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru pe aici, sa urez la timpul potrivit, dar ma intelegeti voi, cu trei copii nu am prea mult timp liber la dispozitie.Elena s-a facut si ea mare, dar nu asa mare cum spuneti voi de copilasii vostri.Vorbeste bine, ma ajuta mereu la treaba, e foarte iubitoare si grijulie cu fratiorii ei. e incapatanata rau de tot. din toamna o sa mearga si ea la gradi.Singura problema e ca niciodata cand doarme nu se trezeste sa faca pipi, sper pana la toamana sa rezolvam problema asta.
acum ne agitam, facem planuri de vacanta. ne-am luat o rulota si vrem sa mergem la mare, dar nu prea stim unde sa gasim un camping cu conditii cat mai bune pentru copii
Pe noi ne-ati taiat de pe lista voastra?

poze ianuarie-aprilie

poze mai

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Aniversarea lui Anaïs va fi mai speciala. Ca... are mana-n ghips!!! a reusit 'performatza' sa fie primul copilas de mai 2003 cu oasele rupte (?). La gradinitza, s-a urcat pe trenuletzul din curte si a sarit. (asta-i varianta oficiala, de a carui veridicitate ma indoiesc) Si a picat drept in cot (de asta ma indoiesc, pt ca Anaïs e ca pisicile, pica in picioare) Ca urmare, vineri seara am dormit la spital, eu pe un pat pliant cu saltea cu arcuri care imi intrau in coaste (naspa rau), ea plangand de durere. Sambata dimineatza, o mica anestezie, o mica operatzie de fixare a oaselor si un ghips baban mi-au reparat copilu. Acu asteptam cel putzin 2 saptamani sa vedem cum evolueaza. Pana atunci, baia e o adevarata aventura, iar celelalte activitatzi sunt practic imposibile (pictura, desenul, mancatul, mersul singur la toaleta etc). Pt ca-i vorba de bratzul drept. Amuzant, nu?

Mergi la inceput