Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
oLo spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR DE MAI 2003!!!

Parpa, nu vad de ce ti-e frica sa nu cada pe scari. ¨Fetele mele, numai pe scari ar sta daca s-ar putea. Mai ales anaïs care sare trei trepte deodata. Dar ma rog... ea se antreneaza pt circ.
Daca ti-i frica ca pica, pune bariere. dar o sa invetze repede sa le deschida...
Corina, copii aia de la gradi sunt cu vaccinu antirabic la zi? :D Nu de alta dar la aiatea muscaturi... e suspect!
Anaïs si acu isi aduce aminte ca anu trecut, la cresa, Maelis a muscat-o de manutza! Si isi imagineaza impreuna cu Emma planuri de razbunare: o sa-i dam un picior si o s-o aruncam la gunoi! (asta-o pedeapsa suprema: aruncatul la gunoi!)
Anaïs stie ca acum are 2 ani jumate, si peste catva timp, o sa sufle in lumanari si o sa aibe 3 ani. Abia asteapta momentul! (aoleu tre sa vorbesc la gradinitza cu educatorul cum organizam petrecerea!!!)
Daiopri spune:
Hello, hello,
Am revenit si noi, la toti cei trei ani ai nostri.
Inca o data LMA celor care s-au sarbatorit o data cu noi, si celor care urmeaza.
LA MULTI ANI Dorian. Sa cresti mare si frumos si cuminte (ca asta e mottoul meu).
Sa iti bucuri parintii. LMA Remus. Si in caz ca nu apuc sa intru pana atunci LMA lui Francesca, dulceata mica.
Noi am petrecut putin sambata, nu am avut noroc de vreme frumoasa. Am stat pana in ultimul moment asteptand sa se faca frumos afara sa mergem in parc. Dar nu a fost sa fie, asa ca am bucurat pe vecinul de dedesubt cu prezenta noastra. Baiatul meu a fost tare agitat, de nu-l mai puteai opri din miscare. Nu a vrut sa faca pipi toata perioada:)
Cred ca a inteles cumva ca e totul pentru el, ca a stat tare mandru cand se canta si a suflat cu forta in lumanari.
Cadouri a primit destule, dar deja nu prea se mai uita la ele. Noi i-am ramas datori, caci nu am gasit patine cu rotile si tre sa mai cautam. De pregatit m-am pregatit in limita timpului, adica lipsa:) Dar nu am avut musafiri prea pretentiosi, si am incercat sa fiu child proof, adica sa fie cat mai mica sansa ca ei sa distruga ceva (ca am si eu pasarelele mele).
La gradinita se pare ca a fost frumos, i-am dat un fel de prajiturele micute (nu cup cakes) cu crema de vanilie in interior, care le-a placut la copilasi. Mai frumos a fost cand i-au pus lumanarica in prajitura care si asa era micuta.
Am trimis o camera foto de unica folosinta, iar doamnele de acolo i-au facut poze, si am fost tare multumita sa il vad intre ale lui, fara noi de fata.
Pot sa spun ca pare fericit acolo, cel putin atunci asa parea si imi pare bine.
Am sa incerc sa pun si pozele de acolo, dar tre sa mai apuc sa le scanez.
Pana atunci va invitam sa vedeti cateva de pe acasa.
Sper sa ma mai eliberez putin si la lucru ca sa mai imi ocup timpul in mod placut, adica cu voi:)))
Alycia cum a mai ramas cu ochisorii?
Va dorim numai bine si inca o data LMA tuturor.
Eu nu mai stiu cum se facea la siteul bbeilor....
Daca doriti s ane vedeti....
http://community.webshots.com/user/daiopri
parpalak spune:
oLo mama, nu vezi tu da' nu vad nici io...
Cred ca din pricina c-am ramas cu sechele - si-mi trebe si mie motiv de panica..
. Daca-i incaltat sau descult cred ca e OK, dar cu sosete e pericol curat. Eu am alunecat pe scari in sosete fiind cam prin luna a sasea si mi-au trecut vinataile cam prin luna a opta..
Plus ca avem un numar exagerat de scule electrice si chimicale in basement..
Daiopri, sa stii ca eu tot visez la musafirii ideali care si spala vasele inainte sa plece..
Auzi, sa stii ca pustoaica aia i-a pus gind rau lu' fi-tu!
Io zic sa stai cu ochii pe ea de-acuma! ![]()
Azi am incetat cu cafelele mult mai devreme decit de obicei, asa ca creierul meu e in faza "ce ceata deasa, vai ce deasa ceata.."
. Dar tot sint intr-o usoara stare de panica. Paul a fost azi atit de cuminte si de cooperant si de acord cu tot ce i-a zis maica-sa sa faca, incit incep sa intru la banuieli..
Am facut luna si in sufragerie si la el in camera si e la fel de luna si la sfirsitul zilei!!!! Daca-mi face asta si miine am sanse mari sa ma obisnuiesc. Si trecem pe la doctor, ca si-asa n-am fost la control demult.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
rainbow spune:
Fetelor dragi,
Va multumim foarte mult pentru urarile de La multi ani si vrem sa le spunem si noi LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DE APRILIE SI MAI SI MULTA, MULTA SANATATE LOR SI PARINTILOR SA-I POATA CRESTE FERICITI.

Va pupam pe toti si toate :)
Ioana si omuletzul meu Remi
Aalina spune:
La multi ani Francesca!!!
La multi ani Remus!!!
Fetelor va multumesc de urari, din pacate nu am timp sa dau alte amanunte sau poze inca.
Va pup!!!!
alycia spune:

La multi ani Francesca!!!
La multi ani Rares!!!

Daiopri pare destul de inalt Cristinel...cat masoara?Arata ca un flacau de 4 ani...sau asa mi sa parut mie din poze...oricum e un nazdravan dupa cate ne povestesti de el, si are niste ochi tare frumosi!Mircea deocamdata e pe stand-by...astept sa-si revina dupa operatia de polipi,apoi mergem la Praid la salina si abia dupa aceea ne ocupam de ochisori..ca si acolo ca sa+l examineze trebuie anestezie generala si ar fi prea apropiate una dupa alta(la scos de polipi tot cu anestezie generala a mers)
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
carrie spune:
fetelor,
in primul rand LA MULTI SI FERICITI ANI COPILASILOR NOSTRI DRAGI !!!
ma mai primiti inapoi in club?stiu ca lipsesc nemotivat de multa vreme dar nu v-am uitat si mi-a fost tare dor de voi
.acum am revenit in forta si promit sa semnez des condica.
motivul absentelor este ca am fost ff incarcata:job, Theiutza, construit casa+unele problemutze de sanatate.
insa pe ansamblu suntem bine si multumesc ca nu m-ati uitat mai ales celor care m-au tras de Urechi ptr absenta:Alina, Kori si Angi.

noi suntem bine, Thea e mare si taaare vorbareata. am atatea sa va povestesc despre ea dar...trebe s-o iau incet.
acum sunt stressata ca trebuie s-o operez de polipi saptamana viitoare
si parca nu ma pot gandi la nimik altceva.abia astept sa stau sa va studiez pozicile.
uite cateva pozici si de la noi, facute acu 2 saptamani, cu noi la "pascut"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=e1cdre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos
sau astea de acum o luna si ceva
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=d008re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos
va pup cu drag si un pupic special Fracescai de la noi
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
parpalak spune:
La Multi Ani Francescuta, sa cresti mare si frumoasa! ![]()
La multi Ani Rares - si-o punem pe mami nemotivata in catalog! ![]()
carrie, tie iti dam motivata, ca stim cum e aia cu serviciul *peste* tot restul.. Pozicile voatre de la pascut mi-au blocat toate browserele
da noroc ca apucasem sa ma uit macar la alea din Roma. Mi se pare mie sau ati fost fara Thea? Sau ea v-a facut pozele? ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Lumy spune:
BUNA!!!
MULTTUMIM TUTUROR PT URARI ....De-abia am timp sa scriu citeva rinduri ...A fost petrecere astazi ..Am facut ziua undeva in Tomis mall intr-un loc special amenajat pt copii ... Apoi distractia a continuat acasa .A fost super frumos! Am avut doua tortulete asa ca Francesca a avut ocazia sa sufle de 2 doua ori !!!
Carrie bine ai revenit!!! Nici eu nu am fost activa cu scrisul dar am reusit sa citesc macar tot ce au scris alte fete mult mai active decit noi!!!
Aycia sanatate multa flacailor!!!
Aalina va asteptam la mare!!!
Parpalak pupicuri lui Paul ...Umbla dupa blonde ...))) Trebuie sa am grija de Francesca ...)))
Olo ce mari s-au facut fetele !!!
Korina ce m-a distrat faza cu muscatul ...))) De fapt explicatia ta fata de educatoare :" doar noi nu ne muscam prin casa"
Am reusit sa atasez rapid citeva poze!!!