Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 2
alycia spune:
Heheheh
...ar fi vrut el si a doua zi petrecere...da i-am spus ca nu tine figura asta decat o data pe an..oricum am ametit 

la cat am aspirat confetti aia si inca mai gasesc pe jos cate unul ivit de nu stiu unde.Cat despre familia mea va garantez ca nu am timp nici sa mori cu doi baieti...au ei grija sa imi ocupe tot timpul.Pentru petrecere am pregatit tort,prajituri, alune,covrigei,saratele,tot felul de saleuri,sucuri si bauturi...nu m-am intins cu mancaruri ca si asa abia au putut manca ce le-am pus pe masa.Joaca a fost pe primul plan...si ei...si noi...tot cu jucariile lor binenteles...![]()
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
ange spune:
alycia,ce prajituri ai facut?
eu am sa-i fac ziua Robertzelului acasa.Este prea mic sa mergem intr-un parc de distractii.Acolo e nebunie mare,se "pierd" si nu stau toti intr-un loc sa se joace impreuna.asa ca ma pregatesc acasa pt. o mini petrecere .
Dar vreau sa prepar eu totul cu mana mea.pana acum la fiecare petrecere cumparam totul si era destul de scump si nici bucate romanesti nu aveam pe masa![]()
Ma gandesc sa fac sandwich-uri(diferite forme cu diferite paini) dar nu stiu inca ce pun pe ele
ce ideei ai?
Apoi fac cateva prajituri romanesti![]()
Si in loc de friptura le fac cate un kebab pt. ca desta mananca si sopii.
Tortul am sa-l cumpar pt. ca vrea cu "batman" si desta chiar ca nu am habar sa fac.
pup si vreauu ideeiii
korinna spune:
Cami...cauta pe net retete pe :
www.culinar.ro
www.vulpeabucatar.ro....sau com
Eu o sa fac tot asa ..niste chestii la cuptor..niste rulade cu diferite chestii la mijloc...eventual rulada din piept de pui si la mijloc..cascaval ras,ciuperci,kaizer,si alte chesti..la fel se pot face rulade din foietaj si la interior cascaval ras,ficat inabusit impreuna cu ceapa verde,ciuperci si verdeturi.
Cami,daca esti curioasa scanez dintr-o revista retete de genul asta si iti trimit pe mail.Ce zici??
La multi ani pentru maine pentru Remus al lui Ioana-ORADEA!!!
DanaMario spune:
LA MULTI ANI !!! Dorian sa cresti mare sa fi mereu la fel de cuminte si sa se bucure mami de tine mereu
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
La Multi Ani Dodi si sa fii sanatos si cuminte si s-o bucuri pe mami intotdeauna!!!! Da' nu exagera prea tare cu cumintenia, ca nu-i face bine lui mami..
(mmmmmm .. tort buuuuunnn)
La Multi Ani Remus! rainbow - mai esti p-aici?
Trebuie sa va zic si voua de atacul de panica de duminica trecuta, cind Paul a descoperit ca de fapt poate sa deschida usile (noi avem din alea cu clanta rotunda). Ma gindeam ca de-acuma ori punem incuietori, ori ceva rafturi pe tavan... Ori ii pun clopotel la git..
Cind colo, surpriza! Parerea mamicii lui, ca el trebuie sa stea la el in camera tine loc de incuietoare!!! (inca..) Oricum, am zis ca mai bine ma laud acuma repede, pina-l mai tine...
. Sa am ce reciti cind l-oi fugari prin casa la miezul noptii sa-l conving sa se culce.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Criss75 spune:
La multi ani Anca, Denisa (cu intarziere),Dorian, Remus, sper sa nu uit pe nimeni. Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti ca aici stam mai prost.
Sa vedeti ce am patit! Sa mor de ras nu alta. Ma intreaba pustiul meu "mami tu ai putulica?". "Calina e bolnava? ca nu ale putza" Eu habar n-aveam ce sa-i spun, ma umflat rasul.
Zic: "nu, mami fetitele nu au putza, numai baieteii".
Cred ca acum incepe sa-si dea seama de diferentele dintre baieti si fete, cum stau ei toti insirati pe "tronuri" la cresa. Ca pana acum nu mi-a pus asemenea intrebari.
Aseara se uita la MTV si a vazut niste domnisoare cam dezbracate. Si iar' intreaba. "Mami, ce ale tanti ai acolo in fata langa fund?"
Voi ce raspunsuri dati la asemenea intrebari? Ca eu nu stiu ce as putea sa-i spun sa si inteleaga si sa nu mai fie atat de curios. Sau e normal sa fie deja curios in privinta asta?
A, si inca ceva. Ce m-am infuriat! Marti l-am dus la cresa dupa o pauza cam lunga, ca a fost iarasi bolnav, si cand ma duc dupa el il gasesc suparat, gata sa planga si imi arata manuta invinetita. Un alt copil l-a muscat dar acum are rana pe manuta lui mititica si subtirica are trei urme de muscaturi. mai eu nu stiu cum de ingrijitoarele alea n-au observat nimic. Le-am intrebat ce s-a intamplat si ele au zis ca nu stiu
. In fine, cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa e printre copii. Totusi nu mi se pare normal.
korinna spune:
LA MULTI ANI DORIAN!!!sa cresti mare,frumos,sanatos si smecheros!!!
Criss75...mai cam asa e in colectivitate..si iti dai seama ca educatoarele nu pot sta numai cu ochii pe ei.Acum..din experienta mea...ala mare nu prea o lua la camin...si mai mut isi batea colegii ,spre disperarea mea si celorlalti parinti.
Ce mik e mai cuminte...insa..o data l-am luat acasa muscat de fata...am inteles ca a imbrancit un copil care nu vroia sa ii dea o jucarie si apoi ala l-a muscat...Pe manute de cateva ori.faza e ca al meu e cel mai mik din clasa.Sunt si copii de 4 ani acolo si el nu are nici 3 ani!Dar.....dar a mai prestat si el..si educatoarea mi-a zis ca oare de ce musca alti copii.Numai ca i-am zis si eu ca de acasa in nici un caz nu a invatat..ci de acolo de alti copii.ca doar noi nu ne muscam prin casa.
Vad ca in ultima vreme..nu l-am mai gasit muscat.Poate o fi invatat ceva tehnici de autoaparare!!!
Va pup si o zi buna!!!
alycia spune:

La multi ani Dori, sa cresti mare si sanatos!
Ange ...eu nu stiu cam ce le place copiilor ca sunt mofturosi la varsta asta, unii prefera sandwisuri cu branza altii cu pateu, altii cu unt si gem...sau cu ceva mezeluri...cat despre prajituri eu am comandat la cineva albintita, arlechin si dobos...le mai ti tu minte cum erau la gust? Plus saleuri, fornetti..au aparut acum la noi congelate ..doar le pui in cuptor si in 20 min. sunt gata...au diverse umpluturi...vanilie, caise, mere, branza sarata sau de vaci dulce cu stafide...astea au avut cel mai mare succes..apoi tortul..si cred ca ajunge mai,..ca o sa fie ocupati mai mult cu joaca..mai bine spune-mi ce cadou i-ai pregatit lui Robi!
Cris lasa ca trece si faza asta..nu e placut sa+ti gasesti copilul zgariat si muscat da asta e...colectivitatea are riscurile ei.
Parpa..la noi toate usile sunt deschise..asa il pot supraveghea mai usor ce face sau ce i da prin cap sa faca...cat despre stat singur in camera cu usa inchisa...nici pomeneala...nu suporta sa vada usi inchise!![]()
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
alycia, mai, catre "depozitul" de scule al lui tati, cum ar veni, tre sa tinem usa inchisa, mai ales ca sint si scari, si nu vreau sa-l vad de-a berbeleacul..
Iar la camera lui... de la 6 luni, de cind a devenit mobil, numai o usa inchisa il oprea..
Criss75, pina acu vreo juma de an intram in cada cu el, ca ieseam la fel si daca intram si daca nu intram. In plus, avea mai putin loc sa alerge, daca eram si eu in cada. Acu il mai ia tati, daca li se potriveste sa aiba amindoi aceeasi ora de baie
Oricum, de stat pe tron cu usa inchisa m-am cam dezvatat in astia 3 ani
. Tre sa am loc sa tisnesc daca aud un buf mare si urlete dupa aia..
. Cind e si tati acasa profit si inchid si eu usa, da' acu mi se pare baia mica asa, cu usa inchisa
. Asa ca junele e la curent cu diferentele anatomice dintre sexe. Eu inca nu m-am hotarit la ce substantive oi folosi cind om avea discutii.. Oricum, ideea e ca daca-i raspunzi pe loc (si scurt) si fara tam-tam, copilul o sa fie informat si nici n-o sa fie obsedat de subiect, ca fiind un subiect fierbinte. Mai erau pe la Parintii Intreaba subiecte similare, dar trebuie rascolit oleaca prin subiecte, ca s-a pus praful..
. Va ureaza mama cit mai putine muscaturi de la gradi. (A noastra le explica pina face clabuci la gura ca nu-i frumos aia, ailalta, etc.. si cumva, nu stiu cum, prichideii o si asculta..
)
mai korinna, educatoarea aia vrea sa-i faci tu pregatire si sa-i explici ce sa faca cu copiii la gradi???
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme