Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 30
parpalak spune:
Uf, acuma ma intelegeti si pe mine cind fugea Paul la gradi fericit si se intorcea in urlete.
alycia mama draga, te inteleg si-ti tin pumnii sa treaca zugraveala cit mai repede. Mie-mi place sa zugravesc si mereu m-am apucat cu entuziasm si mereu mi-a venit dupa aia sa-mi dau cu ceva in cap - la ce m-oi fi gindit? Ca-i usor sa te-apuci, da' dupa aia nu se mai termina odata...
DanaMario si Daiopri, la noi a ramas 125 pe saptamina, sa vad acuma, dupa vacanta daca n-o fi crescut..
Aalina, secretul e sa-l ungi cu crema antisolara de-acasa, ca daca lasi activitatea asta pentru la plaja, il faci ca pe-un snitel (nisipul are magnet la pielea de copii). Si dupa aia sa-l lasi in apa cit ii pofteste inimioara. Nu cite-o ora-doua. Si daca tremura cu buzele vinete, sa-l intrebi daca vrea sa faca o pauza.. Si daca nu vrea, mai lasa-l!
In trei zile, garantat iese din apa de buna voie. Daca e si soare afara n-are cum sa raceasca - noi am bagat la cosul de gunoi toate teoriile cu soarele si orele de stat la soare si ne-am concentrat pe activitatea asta - fara urlete. Numa sa nu-l apuce exploratul coastei, ca-i mare..
Noi facem progrese micute cu olita. Daca n-are scutec se tine pina-l poftesc eu pe olita. Pe care o refuza, si face dupa doua minute in chilotei. Fara chilotei nu prea merge, ca-i jetul lung si-s prea multe de sters dupa aia. Si fiindca s-a prins si el ca chiloteii nu-s din cale-afara de absorbanti, s-a gindit ca mai bine mi se suie in spinare si face acolo, ca mai absoarbe tricoul meu cite ceva..
A fost viteaz pina seara, cind a cedat nervos si-a insistat sa-i pun scutec, la care m-am conformat... Acuma studiez strategii sa fac olita sa-i reintre in gratii..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
Sint in pana de idei nu stiu ce sa-i mai dau seara de mincare
Dati-mi si mie ceva idei ceva care sa nu dureze mai mult de 20 minute gatitul ca se pare ca piticului mei i s-a acrit de pui la rotisor cu salata si fructe.
Aalina din apa il mai poti scoate dar de pe malul mari in nici un caz ; dar oricum eu n-am vazut copil sa stea pe cearsaf.
La noi a functionat
- galetuse si lopetele (nu forme)
- undita de copii de pescuit
- plasa de prins fluturi dar Josh folosea la pescuit plasa
- cort mic costa in jur de 200000 lei
- si cel mai mult e un fel de sul/burlan aici(nu stiu cum se numeste) cu care poti inota cu care Josh se joaca cu orele
Se pare ca Josh a ajuns la saturatie de atita plimbat simbata am fost pe insula (unde nu ne0am intilnit cu Dana_d) si ne-am cumparat bilet sa ne dam toata ziua in toate masinutele si copilul meu n-a vrut sa se dea in nimic.
Ieri l-am dus intr-un parc si tot asa n-a vrut sa se dea in nimic a sta in carut !!!!
Concluzia trebuie sa mai stam si pe acasa o sa-l inscriu la un curs de gimnastica.
Alycia mie imi place mult sa zugravest daca vrei vin decit sa ma duc la servici prefer sa zugravesc
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
DanaMario, zvirle niste legume in cuptor pina se inmoaie. Poti sa-i mai pui linga si niste peste pane sau piept de pui pane. Si mai sint si rotocoalele alea rotunde cu un smilie desenat pe fata, inauntru e piure de cartofi (tot la cuptor se fac).
Mai sint si mincarurile din categoria paste si spaghetti, cu care eu nu prea sint de acord si nici nu-mi prea plac.
Sau pizza, in care pui tu deasupra brinzeturi si ceva sunca si legume - rosii, ardei, ciuperci, ce mai ai prin frigider.. In fond, e piine cu brinza, legume si carnita, dar arata altfel..
Pofta mare!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Aalina spune:
La cum se inchesuie lumea la zugravit cred ca ne-am ratat cariera fetelor :)))
Parpalak eu intotdeauna te-am inteles :) Cu mine mai am inca probleme :)
Eu inca imi amintesc vacanta de la malul marii de acum doi ani, cand copilul avea program de ocolit plaja. Asa ca nu imi fac griji ca va sta intr-un loc. Atunci piscinuta am luat-o numa ca sa aratam ca avem ca lui nu i-a trebuit nici o clipa. Si daca ar sta pe mal nici nu ar fi asa rau, ca si mie tot acolo imi place sa stau. Doua griji am si eu: sa nu fie apa foarte rece si el sa vrea numai in apa si cum vom manca noi la pranz. Probabil pe rand. In rest sper sa ne descurcam.
Sporuri la olita.
DanaMario: chiftelute, snitele, unt, branzica, icre, ficatel, peste...Cam astea ii dau seara lui Dori pe langa nelipsitul lapte sau lapte cu cereale, la cererea publicului.
Cortul la noi a avut succes cand i l-am luat si i l-am montat in camera. La munte i-a trebuit numa cand a fost lat de oboseala ca sa doarma. In rest tot mai interesant a fost in apa raului.
Va pup
monjum06 spune:
buna,
si eu sunt mama de bebe taur - gabi pe 08.05.2003.
si sotul e tot taur dar pe 10.05 si a fost suparare mare ca d-na doctor s-a grabit cu gabi vreo doua zile ca altfel era cadou de ziua lui.
citesc pe forum tot mai multe mamici care de voie sau de nevoie isi trimit puii la tara cu bunicii.
e drept ca e foarte bine si sanatos dar cred ca as plange in continuu sa nu o vad seara acasa.
eu sunt exagerata oricum. soacra mea vine si sta la noi acasa cu gabi. iar daca mai merge si la ea acasa (sta destul de aproape)cand vin de la servici nici nu ma duc acasa singura. ma duc intii sa iau copilul.
asta da nebunie
!
ii dati la gradi pe copii in toamna?
am emotii si tare sunt curioasa cum se va acomoda
monica mama lu'gabi
monjum06 spune:
aalinala mare foarte utila mie mi-a fost piscina cu apa si ulterior cu nisip = noroi
sau o barcuta tot cu apa unde se tine cu mainile da margine si da din picioare ca la inot pana da toata apa afara.
plus craticioare, tigaite si niste catei (de plastic toate, evident) pentru preparat o mancare din alge, nisip si apa.
si baza ramane colacul si apa de mare unde ne-am petrecut 90% din timpul stat pe plaja.
Dar cand am ajuns in prima zi la mare (in Grecia- iunie) reactia a fost "mai stam mult aici nu plecam acasa!"
va pup si concediu placut
monica mama lu'gabi
Aalina spune:
Monica bun venit.
La noi clar piscinuta nu are trecere cand e langa o apa mai mare. Asa ca va ramane acasa de data asta. Si eu am acasa doi tauri si daca o mai numar si pe mama sunt trei.
Cat despre dusul la tara nu mi-a fost si nu imi este deloc usor. Dar trebuia sa gasesc o solutie.
Si eu vreau sa il dau pe Dorian la gradinita din toamna. Dar inca ma mai gandesc.
O zi buna la toate fetele si la piticei.
dana d spune:
Bine ai venit Monica!
Si eu am fata la tara acum dar asta numai pentru ca nu sunt acasa cu ea. Nu am vazut-o de o luna si mor de dorul ei.
Eu am inscris-o deja la gradinita de la inceputul verii, daca mai stateam sa ma gandesc nu mai apucam loc. Ea abia asteapta sa mearga la gradi, sper sa o tina bucuria si dupa primele zile.
Fetele mele
DanaMario spune:
Bine ai venit monica mama lu'gabi
Aalina cu mincatul la prinz sta linistita ca nu-ti va fi prea usor
La mine singura solutie cumpar "to go" adica "la pachet" in caz ca n-are stare sa stea la masa plecam si mincam pe la vreo masuta undeva unde e ceva ce-l atrage sau daca am carutu il leg in carut.
La mine mai e complicat cu toaleta ca daca il bag cu mine in cabina atinge tot daca il las afara se uita pe sub usi in toate toate toaletele si stiga Heloo sau intra in alte cabine Ma dispera chestia asta.
Aseara am vrut sa-i pun tv pe desene la culcare si a inceput sa plinga ca el vrea "canalu cu razboi" adica vroia CNN cu stirile din Israel !!!!
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
adita spune:
Bun venit,Monica.
Elena o sa mearga din toamna la gradi, am inscris-o din aprilie ca altfel nu mai gaseam locuri. abia asteapta. zic si eu ca dana, sper s-o tina bucuria si dupa primele zile
Dana Mario, tare faza cu toaleta
Alycia, spor la zugravit
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)