Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_D,Parpalak nu-i prea corect uni se plimba alti muncesc.
Sa ziceti macar cum a fost daca ti-a placut Dana.

V-ar interesa o plimbare de 3 ore pe un Yacht
uite aici linkul
http://www.torontosunset.com/
pot cumpara de la servici cu reducere 38CDN in loc de 93.

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

DanaMario, asa-i, nu-i corect deloc. Unii se plimba altii pun poze
Am fost si noi la the Beaches, dar piscina n-am gasit-o, se pare ca era la doua statii de tramvai mai incolo, si pe cine-am intrebat n-a stiu sa-mi spuna. Dar ne-am distrat si asa, am facut baie pe malul lacului cu apa ca gheata si-n felul asta n-am simtit ca erau 45 de grade.
Ieri am stat 4 ceasuri la apa la Ontario Place, din care vreo doua cu dana d si Alexa, am zis ca-l las pina se plictiseste, dar l-am luat ca nu se mai tinea pe picioare. La sfirsit ar mai fi vrut in masinute, dar n-am mai stat, ca era rupt. Am zis ca data viitoare ne dam in masinute pina se plictiseste de alea.. Era programat pe azi, dar m-am apucat de visinata, si m-am cam veselit dupa atitea visine.. Pacat de vreme, ca era frumos afara.

alycia, noi am cheltuit numa pe jumate, da' am si stat numai 3 zile la Niagara..

Aalina, sper ca ti-a mai trecut mizeria aia.. Si daca stiai cum s-a intimplat era mai bine?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Parpalak nu era mai bine da macar poate puteam preveni data viitoare pentru ca nu ma vad inchisa in casa.
Distractie maxima fetelor!
La noi se anunta ploi asa ca nu am habar daca plecam pe undeva in wk desi eu tare m-am invatat. Dar macar imi vine o prietena de la Galati asa ca va fi super.
Pupici

Mergi la inceput

Pai Aalina, daca Autanul ala e de gonit insecte, atunci sporuri si succese la aplicat! Si uite-asa, data viitoare scapi de intrebari din astea metafizice. Tin pumnii sa se indrepte vremea.
Nici Paul nu se descurca cu zmeul, dar nu se bucura cind il inalt eu, se supara cind i-l iau . Am zis sa-l inalt inainte sa-l agate si sa-l sfisie

adita, Elena arata foarte bine, incep sa-mi pun probleme cu greutatea lui Paul. dana d zice ca-l indop, ceea ce nu-i cazul, dar trebuie sa-i scot cumva cremvurstii si sandvisurile cu brinza si sa-l conving sa mai manince si fructe si legume si in general, alimentatie mai variata. Cine stie, poate reusesc sa-l dau inapoi la mincare gatita..

DanaMario, pe noi ne stii, nu cred ca-l conving pe Paul sa stea potolit 3 ore incheiate..

Lumy, super pozele, cind s-a facut Franci asa mare, mai?

oLo, unde mergeti la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello,
raportam si noi de la noul loc de munca, und enimeni nu ma poate tine departe de voi:)
Doar pana m-or da afara....
Totul e ok, numai ca suntem cam ca la insectar, c anu avem pereti despartitori si eu una nu prea am vazut pe aici asa. Dar cred ca vor sa ne tina sub control.
noi plecam in Victoria wk asta si deabia astept, caci ultimele 2 saptamani au fost teribil de stresante. Abia astept sa mai stau cu piticutul mic, care cant azor nevoie 3 iezi cucuieti, numai ca il mormaie acolo numai el stie ce zice, dar suna bine:)
In rest cu mixatul din greu, si am inceput si noi s aajungem la intrebari, unde e bunicul prietenei lui ffind unda din intrebarile car enu ma asteptam sa le aud.
Asa ca ne incalzim pentru discutii.
Dana_d cat mai ai de stat pe acolo? Nu te-ai plictisit de Parpa?
Si tu Doina, ce tot ai cu Paul? Cam cate kg ai vrea sa aiba? tre sa recunosc, ca domsoara Francy e cea mai curvy, ca o adevarata domnisoara.
Mai asteptam vesti de la fetele care nu au mai aparut, si sper sa mai apar si eu, daca nu raman fara serv, din cauza mesajului asta:)
Un wk placut va dorim, mai ales canadiencelor ce se bucura de unul lung.
A, am uitat ca sunt nervoasa, ca au crescut astia taxa la gradi cu 50$.
Cum au aflat ca ne da guvernul cum s-au gandit sa mi-i ia. Doina si Dana_Mario voi cat platiti? Ca sa stiu cat de tare s ama enervez. Nu ca as rezolva ceva...

Numai bine tuturor.
PS Parpa, inca nu indraznesc sa maconectez pe ym, yet:))
Sper ca ma astepti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Mai am de stat doua saptamani si ceva, pana pe 21 august. Stiam eu ca e prea lunga perioada, am inceput deja sa numai zilele. Mi-am pus poza lui Ili pe desktop si ma uit mereu la ea, ma uit in ochii ei, la gurita ei ranjita si parca astept sa o vad miscand si vorbind.
Ma ingrijoreaza ca nu ne simte lipsa, nici nu intreaba de noi nici nu aduce vorba.
Azi pleaca la tara pentru o saptamana, deci nici macar la telefon nu o sa-i mai aud glasciorul .
Deja m-am saturat de Canada. Zi lele din cursul saptamanii cand Simona lucreaza, nu-mi plac de loc, mergem numai prin oras sau la mall si spanzuram bani gramada. Nu stiu de ce nu ma pricep eu sa ma distrez si fara sa cheltui bani. Sper ca we asta lung sa ne mai plimbam si noi si sa acoperim ceva din ce mai avem de vazut.
Stiti ca inca n-am ajuns in CNTower? Si nici pe insula.. Stiu ca acolo putem merge si singure, dar nu-mi place sa umblu fara Simona.
Azi cred ca mergem la Marineland si sper ca inca o data la Niagara On The Lake.

Fetele mele

Mergi la inceput

Daiopri, noi eram la Ontario Place, mi-a iesit copilul din apa de buna voie, era sa fac infarct. Am plecat ca oamenii civilizati, fara urlete, am avut ceva probleme pina sa-l conving ca masinutele sint in directia in care zic eu, ca el voia in directia ailalta, dar ne-am dezumflat tare de tot cind am ajuns acolo. Alea care se invirteau au fost faine, dar la masinutele de curse cu pedala, mergeau numai 5 din 9 asa ca am asteptat 30 respectiv 40 de minute ca sa ne dam in alea de doua ori, si urletele au reinceput ca mai voia sa stea in masinuta, nu voia sa se dea jos. Ca atare acu ne pregatim de mers in oras si cumparat copilului masinuta cu pedala. Banuiesc ca alea mai ieftine s-au vindut demult, da aia e, cind ai unul singur...
Acu caut de zor piste de kart pentru 3 ani si am reusit sa gasesc un water park mai in zona noastra. Curse pentru copii cred ca pina la urma tot de la alti parinti o sa aflu...
Iar Paul sigur ca vorbeste romaneste. Cind ma apuc sa cint si eu cind cinta televizorul, fi-miu de colo cica "taci!" - lucru pe care i-l spun numai lui Minnie cind latra la trecatori
Distractie placuta la insectar!

dana d, sper sa va placa pe insula, poate reusiti totusi sa ajungeti miine la Marineland.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri si la noi la gradi creste cam odata pe an cu 30-50 CDn dar si scade functie de virsta (cind sint mici e mai scump)
Noi acum de 2 luni platim 780 inainte era 970.

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Salut fetelor ...mai am putin si pik...am rigips si in par si in ochi, m-am saturat de zugravitul asta pana peste cap....care veniti sa-mi da-ti o mana de ajutor???? Daca nu am sa sun la emisiunea aia de pe PRIMA ...SOS salvati-mi casa....ca mie una mi s-a aplecat....
In alta ordine de idei si piciul meu e plecat la parinti si mi taaare dor de el, nu am mai fost despartiti pana acuma deloc, dar suporta destul de bine zice mama...mai pune o intrebare asa in treacat unde-i mami si tati si se multumeste cu raspunsul pe care-l primeste,apoi isi vede de ale lui...asa ca Dana nu esti singura caruia copilul nu-i simte lipsa...distractie placuta in Canada pe mai departe.
Urati-mi chef de munca pe mai departe.....bleah...pe bune ca urmatoarea zugraveala o sa fie peste 10 ani!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia chef de munca mama!!! Eu daca ar fi sa plec de la job as veni sa te ajut. Numa sa treaca zilele astea care mi-au ramas pana la concediu ca nu mai am nici un pic de rabdare. O sa vezi ce bine ii va prinde lui Mircea statul la bunici.

Parpalak pupici la copilul tau cuminte :)) Si cu ureche muzicala. Lasa ca si eu mi-am schimbat parerea despre calitatile mele vocale da cand cu Dorian. Are si el un "taci" de te linisteste.

Danad distractie faina in continuare. Cred ca e greu cu dorul si oricum nu te poti obisnui. Bine macar ca Ilinca e ok.

Daiopri felicitari pentru noul job.

Dori iar e pentru cateva zile la tara si eu atat de bine ma invatasem cu el acasa... Dar cand i-am vazut mutrita fericita cand a ajuns acolo la mormanul lui de pietre...Inca 3 zile fara el si apoi il am cu mine pentru o luna. Abia astept sa il vad cum se va comporta la mare. Cativa prieteni care au mai fost cu piticii au spus ca cel mai greu a fost sa ii scoata din apa. Eu ma rog doar sa fie foarte calda pentru ca altfel nu stiu ce vom face.
Ma gandesc ca din toamna as vrea sa il dau si eu la gradinita. Si mi se rupe sufletul...a crescut baiatul meu. Zilele astea ma uitam cu prietena mea la pozele de cand era mic. Parca a trecut o vesnicie mai. Nici nu stiu cum a trecut timpul.
Va pup!

Mergi la inceput