Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 28
alycia spune:
Parpalak...sti cum e ,dupa ce te inveti cu binele greu te mai dezbari de el...de aia imi tot vine sa plang dupa concediu ...mai ales ca la servici e cam pustiu...majoritatea au plecat dupa ce m+am intors eu
Dana...sa sti ca nu m-a costat exagerat de scump....nu cred ca e mai scump ca concediul in Canada, pe care fie vorba intre noi tare as fi vrut sa-l fac si io...cu totul cred ca am iesit cam la 40 de milioane...dar avand in vedere perioada indelungata eu zic ca am iesit bine...ce naiba...doar o data pe an am concediu...macar sa-l simt si altfel da...hehehh si la buzunar.
Va pup si distractie faina acolo ihn Canada!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
adita spune:
Daiopri, cu burtica merge bine, multumesc de intrebare. abia astept sa aflu daca de data asta e fetita sau baietel.
Parpalak, Elena a ramas la 14 kg amarate. pt varsta ei mi se pare cam putin, dar cand ma uit la Antim care la 5 ani are 15 kg, Elena mi se pare ca arata chiar bine.
Dana Mario, multumesc de aprecieri
Aalina, multumesc si tie
Alycia, ma bucur ca ati avut asa concediu frumos
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Lumy spune:
Salutare !
AM reusit sa-l pun pe-al meu sot la munca si-a updatat citeva dintre pozicile facute in vacanta asta. Sper sa am timp sa sa si scriu citeva cuvinte despre noi, n-am fugit de-aici dar timpul trece de nu stiu cum, iar seara cad frinta de n-am chef / putere de absolut nimic altceva decit de-un pui bun de somn.
Un weekend placut,
DanaMario spune:
Alycia super concediu am crezut ca ai pus poze dar nimic...
Adita si noi tot pe acolo cu greutatea noi avem 15 kg pe linga Paul pare usor rau dar nu-mi fac probleme.
Eu am un fix nu-mi plac copii grasuti am stat cu o frica pe la 3-4 luni ca era cel mai grasut din trupa de aici.
Am pus citeva poze de la festivalul chinezesc.
Dana_d e frumos mie mi-a placut merita vazut oricum eu mai merg si saptamana viitoare
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
alycia spune:
Adita sunt si eu curioasa ce o sa ai...sa ne ti la curent...oricum esti cea mai curajoasa mamica de pe aici..sarcina usoara in continuare. Cam pe cand e termenul?
Dana Mario...o sa vina si randul pozelor, deocamdata suntem cu casa intoarsa ca zugravim...dar promit sa le pun imediat ce lucrurile o sa arate cat de cat normal in casa mea!
Lumy...te-ai intalnit pana la urma cu Korinna? Ai primit nr. ei de tel.?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
Lumy spune:
Alycia, merci inca o data pt numarul Korinei de telefon. Ti-am raspuns pe privat dar se pare ca mesajele circula cu intirziere foarte mare (mesajul tau de pe data de 24 l-am primit deabia astazi dimineata, habar nu am de ce). N-am reusit sa ne intilnim... deocamdata... poate-n-tr-un week-end urmator, Alyciei ii place sa se plimbe 
dana d spune:
Buna fetelor. Vad ca toata lumea e in vacanta sau macar cu gandul la ea. Noi astazi am ajuns in sfarsit la Niagara cea mult asteptata si sperata. A fost asa cum m-am asteptat, impresionanta. Pacat ca vaporii aia desi de apa nu ne-au lasat sa o vedem mai bine si mai clar, oricum ce nu se vede se banuieste. Am facut 128 MB de poze si filme, am umplut cardul de memorie si nu am reusit sa fotografiem si Niagara on the lake, care mi s-a parut a fi Raiul pe pamant. Exact asa imi imaginez eu Raiul, ca acest mic si cochet orasel turistic. Cred ca nu am vazut in viata mea ceva mai frumos decat strada aia cu multe flori si magazine cochete si casele alea superbe de pe drumul dinspre Cascade. Cine a fost stie despre ce vorbesc. Ma uitam si ma intrebam, oare oamenii aia care traiesc in ele au mancat altceva cand au fost mici sau au o mana in plus sa munceasca si sa castige milioanele alea??? Poate am mai vazut in filme asemenea proprietati si mai ales asemenea atmosfera linistita si proaspata, dar e cu totul altceva sa o vezi la fata locului, pe viu, sa fii chiar acolo, in miezul problemei. Am avut impresia ca ma aflu in trecere prin buricul pamantului. Pacat ca trecerea a fost fugitiva si nu am putut asimila tot ce se chinuiau ochii mei sa cuprinda. Cu speranta ca in saptamanile astea cat mai am de stat o sa mai ajungem o data pe acolo si o sa facem si poze si filme, ma duc acum la culcare sa visez ca sunt unul dintre favorizatii de soarta care locuiesc intr-un asemenea colt de rai.
Fetele mele
oLo spune:
Hop si noi! Inca nu suntem in vacantza, dar se apropie cu pasi repezi.
In asteptarea vacantzei am facut o iesire de WE la munte cu cortul. KiKi s-a descurcat de minunte, ne-a ajutat la pus cortul si la pregatitul mancarii. Am facut baie in lac si am urcat cam 300 m altitudine in cca 3 ore. Culmea e ca noaptea, in cort nu prea voiau sa doarma, erau inca pline de energie fetele noastre, in timp ce noi adultzii eram ruptzi!!! Peste 2 WE repetam figura cu muntele, si p-orma o uschim la mareeeee!!!!!
Aalina spune:
Olo si noi am fost cu cortul. Si a fost super. Nu ma asteptam ca Dori sa se adapteze atat de bine. Doarme in cort fara nici o treaba. Noi inca nu am avut curaj sa si urcam cu el pe munte. Insa foarte mult i-a placut balaceala in rau. Mai greu a fost sa ma invat eu cu ideea si sa il las pana iese singur. Noroc ca a fost foarte cald afara. Chiar a stat si cu undita la apa, ca nu avea ce prinde e altceva... Nici cu zmeul nu s-a descurcat prea bine dar s-a bucurat ca l-a inaltat tati.
Danad superba vacanta ta. Plimbari placute in continuare.
Lumy abia asteptam sa ajungem la mare. Eu am impresia ca nu se mai apropie odata. Scumpica foc Francesca. Abia astept sa o vad... Vad ca si ea e incantata de aruncat pietre in apa.
Alycia spor la curatenie : ) Banuiesc ca a fost o nebunie concediul descris de tine. Poate ca la anu’ ne vom incumeta si noi de un traseu asa de lung. Anul asta probabil numai cu un ocol pe la Galati ne vom multumi.
DanaMario woowww superb la festivalul chinezesc. Noroc de tine ca mai pui poze ca parpalak... :PP
Adita sa iti fie sanatosi toti puiutii. Dori are vreo 18 kg dar mie mi se pare slab. Cred ca depinde si de inaltime. Plus ca la cat alearga nu are cum sa se prinde ceva de el.
Parpalak...gata nu mai ai cum sa ne spui ca Paul nu e cuminte. Te va contrazice Dana mereu :): ))) Si nu ma invidia pentru munti ca ti-am zis cu ce alergie m-am trezit. Imi vine sa urlu ca nu stiu cum s-a intamplat.
Fetelor pana acum nu reactionam prea rau la piscaturi de insecte. Se intarea locul si atat. La albine da...se umfla destul de rau. Da uite ca in ultimele doua wk m-am trezit cu niste umflaturi groaznice de nu stiu ce sa mai fac.Pur si simplu mi se umfla tot piciorul. Sa nu va mai spun ce mancarime....
Aveti idee cum se poate asa deodata? Sau ce as putea sa fac?
Eventual ca sa stiti daca veti avea probleme, dupa ce m-am dat cu Autan nu s-a mai apropiat de mine nici o gaza. E si pentru pitici crema. Bine era de ma dadeam de la inceput...da asta e...
Va pup
dana d spune:
Alina, nu cred ca ai devenit tu mai sensibila dintr-o data. Mai degraba cred ca te-au intepat niste insecte mai ciudate, sau mai veninoase. Am mai dat-o si eu pe Ilinca cu Autan, e foarte buna, nici de mine nu se mai apropiau insectele daca steam pe langa ea.
Azi am fost la Beaches la o piscina mare si plina de reguli. Ne-am intors pe o caldura sufocanta si am stat o ora intr-un tramvai incins. Ajunsa acasa nu m-am putut misca din pat vreo ora, dupa care am mancat ceva si am luat o pastila de cap ca-mi crapa. Acum abia simt ca am inviat desi e foarte cald aici. Facem deja planuri pentru maine. Vad ca Parpalak imi pregateste o zi mai grea decat cea de azi, sau cel putin mai lunga. Ontaroi place de dimineata pana seara. Sper sa aiba si niste paturi pe undeva sa ma relaxez putin la pranz.
Fetele mele