Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 27
adita spune:
Ne-am intors si noi dupa o lunga absenta, sper ca nu ne-ati uitat.noutati nu prea avem, n-au fost schimbari spectaculoase in ultima vreme
poze
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Daiopri spune:
DanaMario, nu sunt eu asa de tare.
E o mare imbarligatura aici, si nici eu nu stiu prea bine ce se intampla. Grupul nostru, vreo 12 oameni, a fost desfiintat, si la unii dintre noi ni s-a propus transferul la o alta companie. Si cum nu aveam altceva in buzunar, am acceptat, desi nu stiu nici cat or sa ma tina, sau ce va fi. Cei de la comp. la care merg au lucrat aici pana anul trecut cand si-a deschis singur. O magarie oricum, dar eu sper sa fie bine si macar sa mai am catva timp de lucru. mai prost e ca stii cum e, vacanta de la min iarasi si toate bucuriile inceputului.
Eu lucrez in Autocad, ca desenator/designer, pt proiecte electrice.
Din cauza ca experienta mea e doar pe electric, nici nu ma prea pot arunca la mecanic, sau structural, altceva, si indata cred ca epuizez toate comp de consultanta electrica de pe aici:))
Asa ca poate ma orientez candva spre to, ca vaz o gramada d eanunturi care mi s-ar potrivi pe acolo:)
Adita, bine ai mai venit pe la noi. Cum merge burtica?
Numai bine tuturor
parpalak spune:
Recunosc ca si mie imi place orasul prin ochii lui DanaMario, si piscina prin ochii Alexandrei.
Si daca dana d n-a lesinat si nici nu s-a facut mai palida si nici macar nu s-a bilbiit un pic cind a dat ochi cu "curatenia si ordinea" de la mine, atunci pot sa ma relaxez de-a binelea..
dana d, noi aflam de pe-o zi pe alta care ne e programul pe termen scurt ca si pe termen lung
dar tot mai gasim noi musai o zi macar sa ne mai piscinim... Sper sa-i mai placa Alexei piscina mea si dupa ce vede Ontario Place.. (ala-i alt loc din care Paul pleaca in urlete)
adita, cite kg mai are Elena?
Aalina, pai in prima zi de vacanta de la gradi, direct la servici ne-am dus, unde am stat 45 de minute, cit sa-mi semnez hirtiile si sa trimit un fax - si l-am pierdut de doua ori prin cubicluri.. La mine in birou sigur c-am inchis usa, dar nu-ti imaginezi ca asta a fost o piedica in explorarile lui.. Nu stiu ce ne-om face cind o putea descuia usa de la intrare.. Cred ca punem incuietoare cu yala pe amindoua partile, si ne incuiem cu cheia pe dinauntru.. ca alta idee n-am deocamdata/..
Daiopri, succese in noul job! Birligatura o fi, dar ramine ce-a zis DanaMario: O ZI!
Buna treaba!
DanaMario, ce facem weekendul asta?
Sa stii ca Paul te-a tradat, acu vrea cu dana d, ca ea-l prinde in piscina, de pe tobogan - eu il mai si indemn sa dea din picioare, cu care ocazie mai ia si-o gura de apa... Cu mine nu prea-i place in apa.. Azi a iesit singurel, dupa o scufundare.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
Doamne Adita ce mult imi plac piticii tai (toti)
Imi place asa mult poza aia ci capritele(o sa-mi pun un shortcut la poze)
Daiopri buna treaba cu jobul si eu am fost in februarie intr-o situatie asemanatoare
Parpalak nu stiu nu m-am decis cu WE asta dar sint 3 variante
Varianta 1 - stam pe linga casa
Varianta 2 - daca nu ploua la festivalul chinezesc(ca mi-a placut cum arata in pozele lui Dana luminile) si festivalul de Jazz
Varianta 3 - daca ploua bowling pt copii aici
http://www.toronto.com/attractions/listing/000-130-026
- sau piscina cu valuri
Aalina am vazut si pozele cu Dori - o ce i-ar place si lui Josh sa se joace in pietrisul aia.
Sint superbe pozele de la munte.
Unde anume la munte?
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Aalina spune:
DanaMario pozele sunt facute in Rodnei. Pe la 80 km de unde stau deja poti sa te simti in mijlocul naturii, in padurile de brazi.La 20 de km e tot zona faina, dar nu asa inalta. Las ca o sa vezi pozele luni cand ma intorc. De aceea parca nu ma mai doare atat de rau ca am plecat asa departe de mare.
La tara am inceput sa turnam alei si evident folosim din pietrisul copilului. Nu iti spun cata revolta si cum sta cu ochii pe noi sa nu il consumam tot.
Eu lucrez la o firma de formare si perfectionare profesionala. Organizam cursuri in diverse domenii. Si cand am energie predau si cursuri de operare calculator.
Adita superbi copii tai. Sarcina usoara in continuare.
Parpalak eu l-am rezolvat - in forma partial linistit la job - cu o stampila, cu un calculator si cel mai grav cu lasatul sa taie hartii. Pana acum nu a avut acces la foarfece. Da asta e, eu trebuie sa si lucrez. Norocul meu e ca sunt singura in perioada asta, caci altfel nu stiu cum m-as fi descurcat.
Daiopri spor la noul loc de munca. Sa iti fie bine.
Danad frumoase poze. Sa iti mai spun cat te invidiez ca l-ai cunoscut pe Paul : ))))
Cum mama trebuie sa faca tratament la medic perioada asta am hotarat sa stea la noi ca sa se odihneasca iar noi sa fim cu copilul si sa incepem pregatirea pentru mers la mare. Dupa o saptamana cu el cred ca pana la urma va fi bine : )) Acum ori eu sunt inconstienta ori copilul se gandeste sa nu ne inspaimante de acasa...
Va pup
dana d spune:
Fetelor, sa stiti ca Paul e un dulce, cumintel, fara accese de nervi si obraznicie ca Ilinca, tandru si lipicios cum si-ar dori orice mama, in masina e surprinzator de linistit, nici nu stii ca e acolo. Si e foarte sociabil, nu ma asteptam sa ne imprietenim asa repede mai ales ca nu vorbim aceeasi limba. M-a surprins ca nu vorbeste romaneste, noroc ca ma intelegea macar el pe mine, ca eu pe el....Desi stiu ceva engleza engleza lui Paul e un dialect pe care nu-l cunosc, asa ca am inteles doar cateva cuvinte pe care le repeta mai des si pe care imi era usor si sa le deduc.
Ne-am balacit in piscina ne-am distrat si s-au distrat mai ales copiii. Alexa a avut ideea sa faca toboganul lui Paul, tobogan de apa ca la Aqua magic, ca la Ontario place inca n-am ajuns. Asta l-a facut pe Paul s auite de frica de apa si sa-si doreasca si el senzatii tari. Cand a fost de intrat in casa s-a lasat cu scandal: plansete din partea lui Paul si comentarii din partea lui Alexa.Daca era Ilinca era un adevarat scandal, zbateri, urlete muscaturi... de asta zic ca Paul e un ingerash. Daca a iesit atat de bine si copiii s-a distrat, am promis sa repetam scenariul exact asa cum s-a desfasurat.
Azi ne-am sculat pe o ploaie... si aud ca in Romania nu se poate sta de cald.
Va pup ca mai am de colindat!
Fetele mele
alycia spune:
Buna fetelor...iaca ne-am adunat si noi de prin tara ca de o luna tot o colindam in lung si-n lat.Am facut 2500 km si ne+am tot plimbat pe unde ne+a pikat in freza...am fost la poalele Ceahlaului, pe la Cheile Bicazului...la manastiri in Nordul Moldovei, la mare o bucata de vreme...apoi pe la Curtea de Arges la Manastirea lui Manole si la baile Govora. Ne+am intors pe Transfagarasan...unde peisajul este superb...am ramas fara grai...era zapada inca la Balea Lac...si noi bronzati de la mare facem poze in tricou pe bucati de gheata...super. Apoi am vizitat castelul Bran..caruia i s+a dus vestea ca ar fi a lui Dracula...insa istoria e cu totul alta..ce mai...ne-am simtit bine a fost un concediu superb ...unde nu am avut timp sa ne plictisim...stateam doua trei zile intr-un loc apoi o taiam in alta parte...pensiuni si hoteluri la tot pasul asa ca nu am avut nici o treaba cu cazarea. Mircea s-a simtit f. bine...a fost incantat de tot si de toate ...nu a simtit dorul casei o luna de zile.Acu totul pare un vis...am revenit cu bateriile incarcate...am inceput serviciul...iar Vio s-a apucat de zugravit...el fiind inca in concediu.Am apucat sa vad si cateva poze cu copilasii vostrii...au crescut cu totii mari si sunt tare draguti...practic pot spune ca i-am crescut impreuna...am vazut cum au crescut si s-au dezvoltat iar acu sunt cu adevarat mari....ehei da si grijile cresc odata cu ei!!!
Va pup pe toate si pe toti si va doresc tuturor vacante cat mai placute si reusite...eu de acu pana la anul bag tare cu serviciul...nici nu ma gandesc ca ma apuca depresia....MAI VREAU IN CONCEDIU!!!!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
Aalina, pai sper ca dupa ce terminati cu aleile, mai dati o comanda de pietris pentru Dori! Sa-ti zic cit te invidiez pentru munti? Aici muntii sint pe coasta ailalta, la 3 ore diferenta de fus orar..
Multa sanatate mamei tale. La mine tata nu se simte prea bine - batrinetea - si ma gindesc ca daca-i mai chem p-aici n-am nici cel mai mic habar de unde si cum ar putea urma tratamente...
Daiopri, distractie maxima cu pisoiul!
Engleza lui Paul e o combinatie cu chineza veche. Ieri imi tot zicea ca vrea "pipi" si eu tot umblam cu oala dupa el, pina cind copilul a schimbat-o pe "weeeeeeeeee" (cum zicem de cite ori ne dam la vale pe tobogan). Si-asa m-am prins ca "pipi" era "swimming", pe care l-a invatat probabil de la televizor, ca noi am folosit romaneste alaltaieri..
Si sigur ca e lipicios in piscina, tehnica mea de invatat inot include scufundari cu capul in apa (si pentru racirea capului in pirjolul soarelui) - de la care i se trag oarece reticente cu piscina.
Aia cu plinsul de i se innoada lacrimile sub barbie e o faza noua de protest, ca o stim si noi p-aia cu zbatutul..
. Oricum ieri am avansat la mersul cu colacul de unul singur, ceea ce anul trecut n-am reusit, posibil si pentru ca era colacul cam mare..
Comentariile Alexei la iesirea din apa au fost "mama, pot sa mai intru in apa?" - nu stiu de ce dana d e asa inversunata sa-si critice fetele, probabil e o moda romaneasca, p-aici e la moda sa fie incurajati si sustinuti mereu, ca sa li se dezvolte increderea in sine. Ca daca-s criticati mereu, cind se fac mari o sa fie mereu nesiguri pe ei si o sa aiba mereu impresia ca au ceva de demonstrat. dana d, io numa'ti zic care-i moda pe aici..
Alexa e o pustoaica tare draguta, atit cu simtul umorului cit si cu simtul masurii.. Adolescentii de p-aici ma cam sperie
, dar eu m-am simtit ca o sora mai mare a Alexei.. ![]()
DanaMario, mai vorbim pe YM sau la telefon despre ce facem azi, si in functie de vreme.
dana d spune:
Alycia, foarte frumos concediul tau, pana si eu din Canada te invidiez. Dar spune-mi si mie te rog cat v-a costat toata distractica asta? Poate imi trece invidia.
Fetele mele
parpalak spune:
Vai alycia, o luna in concediu si tot nu ti-a ajuns???
Si noi care aici ne incepem serviciile cu cite doua saptamini - si tre sa le incepem des, ca asa-i la moda... S-apai d-aia nu ma inghesui eu sa-mi gasesc servici nou... imi mai incarc oleaca bateriile si-apoi stau sa ma gindesc la trasee de vacanta ![]()