Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina mi-au placut tare mult pozele cu Dorian alea de la tara

Parpalak nu exagereaza deloc cu ruptul picioarelor te cam alearga Paul.
Aseara Josh a luat-o la fuga de linga mine de la masina dupa ce ma ajuns acasa in parcare (ceea ce nu face de obicei)si mi-a zis "Run Paul" cred ca insemna ceva "eu de ce sa nu alerg ca asa face Paul".Asa ca azi sintem la "educatie parinteasca"

Am pus eu citeva poze de ieri cu mici cercetatori

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dana, cum am ajuns in parcare la magazin, prima grija a lui Paul a fost ca unde-s Dana si Josh. Iar azi, toata ziulica, numai de Dana si Josh imi cinta.. Stie ca mergem la party, ar cam vrea, dar tot la refrenul cu Dana si Josh ne intoarcem. Dar i-am gasit la Dolarama cusca pentru insecte, acuma mai trebie sa-i fac rost de melc si sper sa-l tina ocupat macar oleaca..
In poza aia de la casa in constructie, stiu sigur c-au fost la un moment dat impreuna, dar aparatul de fotografiat a fost prea lent din momentul apasarii pe buton pina-n momentul cind a facut click, Paul deja fugise in alta parte ...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SALUTARE FETELE,

Revin si eu dupa o lipsa mai mare ...Am fost si noi plecati pe la munte , prin delta si de-abia am reusit sa va mai citesc ...

Intre timp am vazut ca sint si citeva fete la mare ..

Alycia te-am pierdut si vara asta ...!!! Imi pare rau ...((((

As dori sa cer si eu fetelor care stiu numarul de telefon al Korinei .Eu nu-l mai gasesc si efectiv vreau sa iau legatura cu ea mai ales ca e la mare ! Cine ma poate ajuta????
Aalina telefonul pe care mi l-ai dat nu mai este in retea ...(((!

Eu o sa mai revin cu amanunte despre noi ...Cu poze , cu faptul ca ne-am schimbat masinuta , ca incercam sa-i aducem pe socrii de la Tulcea la Constanta ...

DAna distractie frumoasa pe meleaguri canadiene!

VA PUPAM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc Lumy! Stii, nu inteleg de ce nu ti-a placut aici. Eu n-as mai pleca acasa daca as avea-o si pe Ilinca.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare la toata lumea.
Am avut si eu 2 zile libere, vineri si luni, si am fost cu baiatul la lac, sa ne distram:) Vreau sa zic ca am ramas surprinsa cata lume era chiar si in timpul saptamanii. Si m-a apucat nostalgia si necazul ca nu stau si eu cu piticutul acasa, sa il pot scoate pe afara. Era plin de mame cu copii, si ma doare inima ca vreau si eu bb 2:(
A fost tare bine s ate relaxezi putin, da numai bine ce am venit la service si mi-a trecut toata odihna, ca se cam sparge trupa aici, si trebuie sa-mi gasesc de lucru in alta parte. Eh, asta e viata in Ca (ca nu mai stiu cum e acum in ro).
Asa ca alt inceput, alt stress. Oricum vreau sa ma tin de planul de a merge in vacanta all inclusive. Multumesc Dana_Mario de informatii. Parpa, mersic si tie, dar am inteles ca pe partea care e mai domoala cu uraganele nu e asa fain. Si oricum ne gandim sa mergem pe la sfarsitul lui noiembrie, inceput dec.
Sper sa mearga totul bine si sa reusesc sa ajung. Inca ne gandim la destinatie, si cumva parka ma atrage Cuba, ca am auzit d ela mai multi ca e fain acolo.
Sa las visele deoparte, si sa va zic despre al meu baiat, care e tare dragalas in ultimul timp de cand a reusit si el isi mai dea drumul la vorba.
Apropo de cumintenie, cand il laudam ca e cumincior, iaca si-a dat numai in petec, la intalnirea cu prietena lui, caci a fost f. cald afara, asa ca ne-am dosit la mall. Si numai de prostii s-au tinut, de cred ca prietenii nostril nu o sa mai mearga cu noi de acum. Asta atentie Parpa cu Dana, ca il "strica" Paul pe Josh:))
Am vazut pozele voastre, tare frumoase. Avem baieti mari de acum. Si al meu are tot 18kg, dar de o bucata buna, ca nu mai ia in greutate.
Asa ca nu stiu de ce ziceai Doina ca nu mananca Paul, ca atunci cum de ar fi asa greut?
In wk lung mergem si noi in Victoria, deabia astept.
Dana_d asa repede te-ai razgandit? Parca ziceai ca e cam murder, si acu vrei sa ramai?:)) Distractie placuta in continuare. Si asteptam poze.
Lumy bine ai mai trecut pe la noi. Va mai asteptam.
Ange nu s-a mai intors din tara? Celelalte fete pe unde mai sunt?

Hai, numai bine tuturor

P.S. Parpa, fetita din poze e fata Claudiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor eu il am saptamana asta pe Dori acasa si e super...Atat de mult mi se pare ca a crescut...si atatea prostii stie :))
Oricum daca vi se pare ca aveti copil activ sau job stresant va dau o solutie...Sa le combinati :). Eu a trebuit sa il tin pe Dori la mine la serviciu cam doua ore pe zi. Nu va pot spune ce a iesit :)) Noroc ca eram singura in birou si am putut sa pun linistita placa cu Dori nu trebuie sa umbli acolo pentru ca...Nu ca ar fi folosit. Dar m-am simtit utila :)
Noi saptamana trecuta am vrut sa mergem la o cabana, si sa urcam un pic pe munte, dar fata de anul trecut am gasit lume multa si mizerie pe masura asa ca ne-am retras cu cortul langa un rau. Si am hotarat sa mergem si in acest sfarsit de saptamana. Si de data asta sa il iau si pe Dori caci aici sigur ar fi ok. Abia astept sa vad cum se va adapta.

Daiopri sa stii ca eu sufar constatnt de faptul ca petrec mult prea putin timp cu Dori.
Danad distractie placuta in continuare.
Lumy imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. Daca te impaci bine cu socrii sa stii ca mutarea e o treaba super. Eu ma bucur mereu ca am reusit sa ii aduc pe ai mei aici.
DanaMario ca sa te bucuri si mai mult am sa mai pun ceva poze cu peripetiile lui Dori la tara.

Fetelor am vazut poze cu puiutii dragi. Si asa cum i-am explicat si lui parpalak, pai nici eu nu m-as lasa dusa de bunavoie de din locurile alea...asa ca ce vreti de la copilasi mai?
Apropo de copilasi noi avem un amic care de cate ori vine la Dori ii cumpara cate o jucarie. Si eu l-am mai certat ca il invata cu narav si ii cumpara...bla bla...Asa ca aseara cand a venit, cu masinuta, evident Dori i-a spus foarte calm "Tu imi cumperi toate prostiile:)))"
Si nu e prima perla pe care o spune si de unde eu si tati am tras concluzia ca trebuie sa avem mare grija :)))
Va pup

Mergi la inceput

Buna mamici!
Daiopri, nu era asta un motiv sa nu-mi doresc sa raman aici, mizerie avem si acasa asa ca nu e acolo cu ceva mai bine. Ba alaltaieri, cand am fost iar prin Exibition la o piscina, am vazut cu faceau curat pe plaja cu o masina, e drept ca doar pe o bucata de plaja dar mi-a mai venit inima la loc.
Oricum, m-am lamurit cum e cu mizeria, in unele locuri e mai multa decat in Bucuresti, in altele mai putina sau deloc. Oricum aici se face curat in fiecare zi, probabil noaptea, iar dimineata ai ocazia sa vezi totul stralucind. In concluzie sunt si aici oameni needucati (ca sa nu fiu mai dura) poate unii mai rau decat in Ro, dar, aici se face curat dupa ei, la noi sunt locuri unde nu se curata nici macar o data pe saptamana.
Ieri am fost la Parpalak, ne-am piscinit, ne-am "Simsinit" si ne-am si indopat cu bunatati. Ne-am simtit bine si l-am obosit bine pe Paul de a dormit lunga pana azi dimineata inca din masina cand ne aducea Doina acasa. Numai sa manance pui nu am reusit sa-l facem.
Am planuit sa repetam aventura, ne-am imprietenit cu Paul si nu vreau sa-l las sa ne uite. Aaaa, si Alexa s-a imprietenit foarte tare cu picina lui Parpa, amamdoi plangeau la usa cu ochii afara la piscina, ca mai vor in apa. Nu stiu daca eu am vreo sansa sa o satur pe Alexa de apa, dar Parpalak are mai multe posibilitati.

Fetele mele

Mergi la inceput

Am pus o multime de poze. Nu va mai dau link-ul ca iar il dau gresit. Cautati in albumul meu pe pagina 2.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dana_d frumoase poze. Iaca asa mai vad si eu cum arata Toronto.
Ca sa vezi ca tu, din Ro ai reusit sa te cunosti cu Doina si eu nu:(
Eu de la 1 august schimb serviciul asa ca nu stiu dac ao sa reusesc sa mai scriu asa des, dar promit ca tot o sa o fac. Vezi DanaMario cum m-au cumintit?:)
De citit oricum o sa citesc asa ca inca tinem legatura.
Sper sa reusesc sa imi iau zilele ramase libere sa mai stau cu pisicutul.
Mai vorbim.

Va doresc o vara frumoasa incontinuare si toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri cum adica de la 1 August schimbi serviciciul
Ai si gasit altceva ca ieri scriai ca-s ceva probleme al tine
Sa inteleg ca tie ti-a trebuit O ZI sa gasesti altceva :) WOW
Tu ce lucrezi

Aalina mereu am fost curioasa dar nu te-am intrebat Tu ce lucrezi?

Apropo Dana mie a inceput sa-mi placa Toronto abia dupa ce mi-am gasit servici.
Pina sa-mi gasesc servici nu-mi placea nimic aici apoi deodata a inceput sa-mi placa totul am inceput sa privesc totul cu alti ochi

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput