Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor...va scriu si eu dintre vopsele, pensule , rigips si alte scule de zugravit....de s-ar termina odata!!!!Mircea e in continuare la bunici si acolo o sa stea pana in septembrie...mi si mie tare dor de el...dar se pare ca el suporta destul de bine...cand vorbim la telefon inca nu a pus intrebarea "mami cand vi dupa mine?" asa ca deocamdata stau pe "stand by" in asteptarea startului catre el.Cu gradinita mai amanam pana in primavara cand face 4 anisori...ca sa scapam cu bine din iarna si fara prea multe episoade cu tuse spastica.
Aalina, noi nu am avut probleme la masa...Mircea manca o portie de adult de felul 2, de obicei pireu cu snitel din piept de pui...baga la ghiozdan si apoi se juca pe terasa hotelui pana ne terminam si noi pranzul...In privinta apei nu e rece stai linistita la 23 24 grade apa marii e numai buna. Mircea se juca mai mult pe malul marii...facea garaje subterane, castele si tot felul de chestii impreuna cu taica-su sau cu Andrei. Pe la 13 plecam de pe plaja si reveneam dupa somnul de pranz adica pe la 17.
Adita ce ai in burtica...ai aflat la echo? Totusi cam pe cand e evenimentul?
Dana Mario asa sunt baietii, cu pistoale si cu tot felul de chestii razboinice...dar eu pe cat pot i le cam tai si incerc sa-i canalizez energia catre chestii mai pacifiste...cu Andrei am dat-o in bara in privinta asta, am tratat problema mai superficial si acu numai la chestii cu violenta i place sa se uite si sa se joace. La scoala s+au format gasti si se tot iau la bataie din te miri ce, sunt ca niste cocosei care se lupta pentru suprematie...as fi preferat sa stea pe fundul lui si sa-si vada de treaba...oricum nu stiu eu cam tot ce face doar asa ce mi-a mai ajuns pe la urechi...inca incerc sa il indrept dar cam greu merge...oricum e si teribilismul varstei 12 ani...e f. dificil...
Parpalak ...spor la reintratul olitei in gratii...ce ai facut pana la urma cu masinuta?Ai cumparat-o?
Dana_d mai profita cat poti de Canadica....ca pe urma tot aici o sa stai.Ilinca e pe maini bune nu-ti fa griji.
Bine ai venit la noi Monica. Asteptam poze cu Gabi si cu tine ca sa va cunoastem!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Bine ai venit mama lu'gabi.
Anaļs incepe la toamna anul 2 de gradinita! Intra in grupa mica (anul trecut a fost la grupa foarte mica). Bag de seama ca numai baietzeii au ramas cu scutece pe ei. Fetitele le-au luat-io inainte!!! Sāc! Noi n-am mai luat scutece de exact acum un an.
Pe mine ma innebuneste KiKi: toata ziua buna-ziua vrea cereale (din alte de ovaz cu capsuni, nu oricare). Aproape ca nu vrea sa mai manance altceva. Si a devenit o alintata fara pereche.

Noi plecam la mare pe 21 august! Sa nu uitam galetusele si lopatzelele.... ca in rest n-avem grija!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

intrebare de gaga.
cum as putea sa postez poze?
dati-mi doar un indiciu ca ma prind repede.
multumesc

monica mama lu'gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by monjum06

intrebare de gaga.
cum as putea sa postez poze?
dati-mi doar un indiciu ca ma prind repede.
multumesc

monica mama lu'gabi

itzi faci un site unde pui pozele (de ex pe yahoo protos) si ne dai linku...

de ex uite aici sau aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragi copii si mamici,

Iaca ne-am intors si noi din vacanta mult asteptata si scurta. A fost tare frumos, si am profitat de timpul petrecut impreuna cu bbelul:)
Ca nu prea am mai reusit sa stam si noi asa linistiti de mult, fara toata ziua tv, calc si alte distractii. Ceea ce pot sa spun e ca recomand tuturor de mers in Victoria. Impresia de acum 6 ani s-a confirmat, ca fiind un loc tare fain de vizitat.
Acum am venit inapoi l ainsectar, unde incep sa ma obisnuiesc.
Mai Parpa si Aalina eu ce sa presupun, ca am voce extraordinara, de nu mi-a zis copilul sa tac inca?:) Chiar ma roaga sa cant, asa ca aseara faceam cantece despre dinti, ca deh, ii tot spuneam ca hai sa ne spalam pe dinti, asa ca am cerere de cantec cu dinti.
Citeam mesajul meu trecut si am vazut milioanele de greseli, dar jur ca nu e din cauza mea, ca asa mi le grupeaza nebunul asta de word. Acum am setat altfel asa ca sper sa nu va mai terorizez. Ca nu am timp sa corectez.
DanaMario, astia zic ca ei nu au mai scumpit de mult gradi, si acum a fost ceva tot de la guvern, nu din vina lor…:)Tocmai cand ma bucuram ca am trecut la grupa mai mare, si plateam mai putin.
Asta e treaba, tre sa mergem inainte.
Noroc ca e bunicul aici si il ducem mai putin. Eu tocmai l-am inscris la al doilea curs de inot, sa vezi alergare pe noi, iar, sa ajungem la timp.
Noi seara avem program de mancat mai serios, ca nu prea mananca cu bunicul. La varianta lui Parpa, la mine s-a facut tocanita cu toate vegetalele in ea, ca, desi mie nu mi-a placut niciodata, lui ii place.
Tare sunt dulcei cu vorbitul... Desi deja ne toaca marunt.
Mai olo, tu vrei sa te pui rau cu noi?:)))nici nu pomeni de scutece, apoi nu vezi ca cei de pe aici sunt mai lenesi, ca cei din ro, cred ca au scpat deja. (Sau mamele mai indulgente?).
Mama lui gabi, bun venit si asteptam poze.
Dana_d, las ca la anul vii cu Ilinca. Nu vrea Alexa sa ramana aici?
Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor eu sunt intr-o faza nasoala rau. Mi-a iesit nu stiu ce alergie, am mai avut eu probleme acum vreo doi ani de la carnea de pui. Simt ca ma catar pe pereti. Era excat ce imi trebuia acum inainte de concediu.

Daiopri bucura-te cat poti de calitatile tale vocale. Cat despre faza cu olita eu cred ca difera de la copil la copil. Asa ca nu va faceti probleme. Pe mine ma amuza cand il vad pe asta ca se duce si face singur pisu la wc. Macar am scapat de carat olita la mare.

Olo distractie faina la mare. Cred ca alintatul i se trage de la stat acasa. Eu am observat ca astia mici speculeaza fiecare chestie.

Alycia nu imi fac probleme ca nu va manca el. Acum e intr-o faza in care mananca foarte bine. Imi fac probleme cum vom manca noi. Ca nu il vad sa aibe rabdare sa stam la masa. Oricum dimineata si seara vom prefera sa mancam in camera. La plaja nu cred ca vom sta mult pentru ca eu ma plictisesc tare repede. I-am luat diverse ustensile ca sa nu se plictiseasca nici el. Cum s-a comportat Mircea la drumul cu masina?

Adita ce va fi bb?

DanaMario super faza cu cabina. Dori avea obiceiul asta langa usa de la baie.

Danad plimbari placute.

Parpalak pe unde mai umblati?
Va pupa mama pe toate.

Am deschis capitol nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81919

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Aalina, Mircea a stat in scaunel de masina, prins in centura.S-a simtit bine acolo...nu a fost nevoie sa-l dau jos.Acolo a si dormit, e destul de confortabil, un pik lasat pe spate si a fost super.I dadeam jucarii si isi vedea linistit de ale lui. Cand opream il schimbam ca era ud tot in spate...ne dezmorteam si o luam din nou la drum.
Daiopri ceva poze de pe unde ati umblat aveti?
Monica poti sa-ti faci album de poze aici...community.webshots.com...si aici te duci pe my stuff...si iti creezi propriu album
ollo distractie faina la mare. Asteptam poze!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput