Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Tocmai ne-am intors de la tara unde ne-am simtit tare bine. Ne-am balacit, ne-am bronzat, am mai jumulit si buruieni, am mai dat putin cu sapa, am cules cate ceva... ne-am relaxat la umbra nucului.. Ce mai, eveam nevoie de o pauza.
Ilinca s-a bronzat frumos si uniform pentru ca a umblat goala pushca prin curte si s-a balacit in albie. La inceput i-a fost greu sa calce desculta pe pamant dar incet incet a prins curaj si a inceput sa-i placa senzatia. Noaptea curtea si gradina erau invadate de broscute, apareau de cum incepea sa apuna soarele. Ilinca era foarte incantata sa le vada tzopaind dar Alexa era ingrozita de ele mai ales ca intr-o seara una i-a sarit pe picior.
Inainte sa plecam am fost iar la companie si am luat si asigurare medicala pentru Alexa si locurile din avion. Din pacate nu am gasit locuri la geam la drumul lung si avem locuri pe mijloc si la dus si la intors. Pacat, dar avem locuri la geam in avionul mic spre si dinspre Varsovia.
Apropo, a mai mers cineva cu Embraer? Cum e?

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Dana..si noua tare ne mai place la tara.Deobicei plecam in fiecare sambata dimineata si ne intoarcem duminica seara.Numai ca acums untem foarte prinsi in amenajarea apartamentului .Punem faianta in bucatarie.Si deocamdata sambata trudim acolo.Sper sa reusim sa-l terminam cat mai repede.
De compania de care ai zis eu nu am auzit.Eu am mers doar cu astea clsice.Cunoscute.dar in principiu nu are ce sa fie naspa.Mie imi place sa calatoresc la geam.Drumul lung cate ore dureaza?
ce misto ca plecat!!!Drum bun va doresc si sa afceti poze sa le vedem si noi!

va pup!

Lumi....pe 20 venim la mare.Poate ne gasim cumva!

Mergi la inceput

Gata, am refacut bagajele, le-am cantarit, le-am inchis, am pregatit hainele de imbracat pe drum si inca ma invart prin casa fara rost. Nu ma pot linisti, ma tot gandesc daca nu am uitat ceva, iau iar si iar la verificat geanta cu acte si bani....
Am facut declaratia aia la notariat dar asta nu m-a linistit deloc. Acum ma tot uit la ea si ma intreb daca e buna, daca scrie tot ce trebuie... ma ingrijoraza ca nu scrie varsta si codul numeric personal al lui Alexa. Numai numele si faptul ca e fiica mea care am pasaportul nr... O fi suficient??? Inca o intoarcere din drum nu as putea suporta.
Ilinca misuna pe aici, nu realizeaza si nici nu prea i-am spus explicit ce se intampla. Sper sa nu planga dupa mine dar mai ales sa nu plang eu dupa ea. Nu am mai fost despartite pana acum decat o noapte acum doua luni cand am fost doar cu sotul intr-o calatorie in nordul Moldovei. Nu mi-a fost greu pentru ca eram pe aproape si stiam ca ne revedem curand. Dar 40 de zile...
Va las pana nu ma apuca plansul si mai ales pana nu va stric buna dispozitie. Sper ca urmatoarea postare sa o fac din Canada.
Pupici!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dana_d tocmai ma gandeam sa scriu sa iti urez drum bun. Trebuie sa fie tare greu sa o lasi pe Ilinca acasa, dar ea o sa fie pe maini bune, asa ca fruntea sus. Si o sa vezi ce repede trece timpul aici:)
Si sa vezi cate o sa stie cand vii inapoi:)
Celelalte fete pe unde mai sunt?
Parpa, tu cred ca ai plecat in vacanta, din pacate nu la mine:(
Oricum eu inca te mai astept, cand o sa puteti mi-ar face mare placere sa te cunosc.
DanaMario ce mai face Joshua cel cuminte?
Am fost si noi la zoo, nu e extraordinara, dar la pisic mic i-a placut si povesteste intr-una despre zebre si girafe. Eu chiar mi-am cam rupt picioarele, si as fi renuntat imediat, de unde am tras concluzia ca sunt tare lenesa.
Nu mai stiu daca am zis, ca in sfarsit am dat grilajul jos de la patut si piciul meu e tare fericit, si chiar se urca singur in pat sa se culce. Drept e ca se culca cam cu o ora mai tarziu ca inainte, ca deh, atunci il apuca cititul. Stie sa citesca alfabetul dar in engleza, desi acum vorbeste mai mult in ro, de cand sta mai putin la gradinita. E asa de dulce cum a inceput sa vorbeasca si are o tonalitate frumoasa. Cred ca m-am indragostit din nou de el:)))
Mai ales ca e si cumincior:) Sau s-au mai relaxat nervii mei multumita terapiei cu Parpa.
Aalina tu pe unde mai esti? Ce mai face Dorian?
Lumy mai vrem vesti si de la voi si poze cu fetele care te viziteaza:)
Va dorim vacanta placuta in continuare (ca banuiesc ca acolo sunteti). O sa imi iau si eu vreo 2 zile, mi le rezervam pt Parpa dar n-a fost sa fie, ca pana are si tati mai e, asa ca vreau sa profit de soare:)

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d ai venit?

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Bine-ati venit Dana si Alexa! (in sfirsit ) DanaMario, acu tre sa ne punem pe planuit sa vedem cum facem sa ne vedem cu toatele, intr-un loc unde sa mearga si pt 3 ani si pt 12.. (eventual si pt noi, mamicile)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Noi sintem gata cind vreti sa ne intilnim noi venim oriunde, oricind.

Optiuni sint multe
- Plaja
- Pe insula
- Festivaluri sint multe !!!
- Marineland
- Wonderland
- Ontario Place
- Parcuri cu apa pt copii
- Piscine cu valuri
- Safari

Eu acum prefer plaje ca Joshua se joaca cu orele si intradevar ma pot relaxa.

Parpalak ce faceti weekendul asta?

Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Noi ne-am intors ieri din 3 zile la Niagara, din care ultima a fost la Marineland, asa ca acu's foarte pregatita de ceva cit mai relaxant, ca-s rupta.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Cel mai relaxant PLAJA

Dana si Joshua

Mergi la inceput

Am venit, am venit si abia astept sa ne intalnim si sa ne cunoastem personal.
Am crezut ca mor de o mie de ori pe drumul asta, mama ce se mai zgaltaia avionul si cum ii batzaia aripa! Credeam ca se rupe si ne prabusim. Una peste alta nu mi-a placut deloc sa zbor, mi-a fost foarte frica si am stat numai incordata si facand rugaciuni.
Cu primul avion a fost frumos. A zburat lin, la altitudine mai mica, m-am uitat pe hublou, am facut poze si am incercat sa-mi dau seama pe unde suntem.
La Varsovia trebuia sa stam aproape 5 ore. La ora la care ne-a chemat ne-am dus la poarta de imbarcare dar avionul nu era nicaieri. Cam cand trebuia sa decolam ne anunta in microfon ca avionul nostru are o problema tehnica si ne mai anunta peste o jumatate de ora ce se mai intampla. N-em imbarcat pana la urma cam cu o ora intarziere dar acum nu mai era pista libera si incepea si sa ploua. Cand era ploaia mai mare cu fulgere si cu tunete, ne da si noua liber de decolare. A decolat frumos dar imediat ce s-a inaltat putin au inceput turbulentele si zgaltaiala. Si cam asa a tinut-o tot zborul, cand zbura lin de nu simteam nimic, cand ne spuneau sa ne legam centurile si incepea zgaltaiala. 9 ore si 5 minute mi s-au parut o eternitate. Am zburat o mare parte din drum la 10400 m inaltime si cand am ajuns pe continentul american a urcat la 11 mii. Aici turbulente si mai mari dar cel mai rau a fost la aterizare. Erau nori si goluri de aer si dupa toata zdranganeala cand sa puna rotile pe pista s-a inclinat pe o aripa, apoi pe cealalta de credeam ca agata pamantul cu ele. Nu aveam eu experienta dar cred ca nu asa trebuia sa fie. Cealalta aterizare, cu avionul mic, a fost perfecta.
Am zis ca nu ma mai urc intr-un avion cat traiesc dar din pacate trebuie sa o fac peste o luna si ceva cand ne intoarcem acasa. Sper ca pana atunci sa mai uit si sa fie si o vreme mai buna, nu vreau sa mai trec prin ce am trecut si nu cred ca m-am mai obisnuit si o sa suport mai degajata.

Fetele mele

Mergi la inceput