Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! Mare caldura mare...abea respiram....mai avem doua zile si plecam in concediu, intai la munte si apoi la mare...sper ca totul sa fie ok. Asa ca timp de o luna nu o sa mai fiu prin zona, va pup pe toate si concediu placut tuturor!
Dana_d sper sa pleci pana la urma in Canada ca e pacat sa pierzi o asemenea ocazie...parerea mea...eu as pleca!
Dana Mario cand s+a imbolnavit Robert ...acum cand s+au intors in Romania? Sper sa nu fie nik grav...si sa fie ok!
Adita felicitari inca odata pentru cea de a 4 a inimioara...cum suporti caldurile infernale..mai ales in Bucuresti?
Ti+am vazut nazdrvanii in poze...sunt grozavi...si par ca se iubesc asa de mult!
Daiopri poti sa+l culci linistita in pat ...la inceput asa am crezut si eu ca o sa patesc, dar spre surprinderea mea a dormit linistit toata noaptea. Credeam ca o sa cada jos din pat si preventiv am pus o perna mare pe jos langa pat...macar sa aterizeze pe moale .Acum cand se intampla sa se trezeasca in toiul noptii ma striga, si atunci trebuie sa ma culc langa el...si uite asa fac eu naveta intre camere...ca somnambulii, ma culc intr-un loc si ma trezesc in altul.
Parpalak cred ca e destul de greu pentru ei sa invete doua limbi deodata, de aceea merge mai incet...Ati inaugurat piscina? Cum e cu scaldatul pe caldurile astea? Am fost cu Mircea la strand zilele astea si abia am mai putut sa-l aduc de acolo...ar fi stat cat era ziua de lunga...si am fi stat daca nu ne+ar fi batut soarele rau de tot in cap.
Alina, Kori, Carrie, Criss unde ati disparut?
Fetelor...cum mai stau copilasii cu somnul de pranz...ca Mircea cam greu adoarme, are tendinta sa sara peste somnul de pranz si nu cred ca e bine. Se trezeste pe la 8 dimineata si abia adoarme pe la 15...au fost cazuri cand a stat si 2 ore in pat fara sa adoarma.

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello,

Iaca am mai aparut si noi. Aseara i-am dat jos grilajul din fata de la patut, si a fost tare multumit.
S-a urcat singur la el in pat si s-a culcat. Dragul lui mama, sper sa o tina tot asa. Plus ca i-am scos si pampersul, dar nu am avut ocazia dimineata sa vad isprava, ca nu se trezise, dar bunicul zice ca nu a facut decat putin pe el in somn. Doar pijamalele erau nitel ude, nu si patul. Asa ca poate scapam si de asta. Mie imi este tare drag in ultimul timp ca e cumincior si a inceput sa vorbeasca mai mult, incearca sa lege cuvintele. Maine poimaine stam la povesti.
Noi am fost plecati in Whistler (unde o sa fie olimpiada) si a fost f. fain. Pana acum mergeam numai iarna, dar am constatat ca e chiar mai frumos vara:)
Si ne-am intalnit cu niste prieteni care au un baietel cu 1 an mai mare, si s-au jucat f. frumos. Adevarul e ca daca are inca un copil nici nu stii de el, si nu face nici prostii:)
Ar trebui poate sa ma gandesc serios la bb2, dar astia cu serviciul ma omoara cu zile:(
Dana_d eu zic sa incercati sa veniti totusi. Va tin pumnii.
Parpalak, eu am fost si anul trecut la artificii, si bineinteles ca a fost super incantat. De adormit, a adormit pe masina, dar cand am ajuns deabia ce l-am pus in pat si gata. Nu e chiar asa de grav.
Ceva vesti bune?
Am tot cautat sa vad unde e subiectul unde zicea Ange ca au probleme cu Robert dar n-am gasit. Daca e asa, multa sanatate le dorim.
Alycia concediu placut si bucura-te si pt noi.
Dana_Mario voi ce mai faceti?
Adita, esti grozava:) Normal ca te emotionezi..., ca ma emotionez eu cand citesc, dar tu.
Celelalte fete cred ca sunt in concediu.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Hai ca v-am facut curioase cu Ange(cami)
Acum Robert e bine Ea scrie pe la "Mamici casnice" eu citesc mereu subiectul ala ca asa mult mi-ar place sa fiu mamica casnica

Uite aici citisem
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78281&whichpage=15

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Gata, a ramas stabilit: suntem in Ca intre 13 iulie si 21 august. Nu exista alte locuri nici de plecare nici de sosire nici aici nici acolo... Macar am incercat toate posibilitatile, nu-i nimic, stam mai mult putin si gata. Abea poate invatam si noi mai bine limba.
Acum sa vad ce facem cu asigurarea, doamna de la companie mi-a spus ca nu se poate schimba nimic sau lua vreun ban inapoi. Nu-mi ramane decat sa completez perioada cu alta sigurare sau sa stam aproape o luna fara asigurare.

Noi ieri am fost la strand. Ilinca astat numai in apa in bazinul de copii, mai mult singura si fara colac. Ii venea apa pana la umeri si se plimba pe acolo la Voda in lododa, de ziceai ca e pe bulevard. Ne-am bronzat numai putin, mai mult Alexa care a vrut neaparat sa o usture pielea.

Ilinca doarme inca in patutul ei cu gratii si saltea de iarba. E cam cat patul dar uneori cand se da mai la vale ii ies piciorele printre gratii. Sa treaca vara asta si ii facem si ei camera cu pat mai pe masura. Acum nu se scoala noaptea nici macar sa faca pipi, dar atunci parca vad ca o sa fac naveta intre camere ca voi. Nu-i nimic, de fapt cred ca o sa ma mut si eu la ea in pat, sa luam de la bun inceput unul mai mare in care sa incap si eu.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Tati al nostru a primit o oferta p-aci p-aproape si-acuma m-a plesnit forfota organizarii unei vijiieli de vreo saptamina pe undeva, ca dupa aia raminem sa numaram zilele de concediu pe degete.
Daca o luam pe coasta de vest poate si apucam sa ne vedem, Daiopri! Ori o luam inspre Niagara si ce mai e p-acolo.
Sa stii ca nu-mi imaginez copil care sa vrea sa mearga de bunavoie la culcare..

alycia, Paul prefera sa-si construiasca singur fort pe jos, din perne si-si mai ia si haine din dulap daca nu-i convine cum a iesit, decit in pat.. Piscina am deschis-o de-o vreme, si l-am bagat si pe Paul de vreo doua ori, da' acuma nu-i prea mai convine, ca vrea ma-sa sa-l invete sa inoate, si mai inghite apa, si in orice caz trebuie efort, asa ca nu-i mai place asa tare. Tot mai fain la apa mica, unde poate sa se balaceasca in voie si fara pericol de inec. Eu inca n-am inotat mai mult de 3 metri pina acum.. Problema cu batutul de soare in cap o rezolvam cu turnat apa in cap si/sau purtat sapca.

Of, sper ca e OK Robi, ca n-au mai zis fetele de la casnice nimic de ange..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce stiti?
Sigur nu e obligatorie asigurarea de sanatate pentru calatorii in alta tara?
Sigur, sigur?
Sa nu mai patesc vreun necaz la frontiera.
Ma gandeam sa-i fac numai lui Alexa ca eu nu prea ma imbolnavesc.
Dar numai daca SIGUR nu e obligatorie.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d asigurarea nu este obligatorie
Mama a venit fara asigurare si se poate cumpara si de aici de la Vasile :)(e o agentie)

Adita ma uit foarte des la pozele cu piticii tai imi plac asa mult sa-ti traiasca.
Din poze par cumintei, ascultatori, deschisi, sociabili ,se iubesc uni pe alti cam tot ce-si poate dori o mama de la copii ei.
Nu par rasfatati ceea ce-i mare lucru eu ma chinui cu Josh dar oricum sintem pe drumul cel bun
Mai avem de lucru la cumintenie si ascultator nu ma asculta chiar cum as vrea eu.

Daiopri noi sintem bine ocupati rau de tot cu plimbarile dar parca m-am cam plictisit de atit plimbat am ajuns sa-mi doresc sa stau acasa.Pina si Josh s-a cam plictisit il intrebam mai devreme unde vrea sa mearga miine si-mi zice ca la "IKEA mami no lake, no land(inseamna wonderlan)"

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Dana...pe site-ul Ministerului de Interne gasesti tarile unde asigurarea de sanatate e obligatorie.faza e ca nu ti-o cere nimeni pe nicaieri.In vama sau in alta parte.Ci doar...ca ti-ar trebui in caz de mare nevoie.Daca Doamne fereste te imbolnavesti pe acolo.

cami..am pus ceva poze noi de la serbarea lui Stefan de la camin.

Va pup!!

Mergi la inceput

Multumesc, ma-am lamurit. Asigurarea nu e obligatorie. O sa-i fac lui Alexa iar eu o sa am doar pe cea veche, adica pana pe 15 iulie. Nu am mai fost bolnava de ani de zile, doar n-o sa ma imbolnavesc acum!
Azi am platit si diferenta si am luat biletele. De data asta avem legaturi mai bune, la intoarcere nu mai stam 10 ore in Varsovia, ci numai 2. In rest, la fel. Oricum, nu mai fac doua zile pe drum la intoarcere cand o sa mor de dor de Ilinca.
Maine plecam si noi cateva zile la tara. Nu ne permitem altceva. I-am primis lui Ilinca ca o sa o las sa umble desculta si o sa-i pun albia cu apa la soare sa se balaceasca. Cu un efort de imaginatie o sa ne inchipuim ca suntem la mare.
Va pup si va urez vacanta mai frumoasa decat a noastra.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dana d, vezi sa-ti bagi "armele" la bagajul de cala. Sau daca ti le ia din poseta la urcarea in avion, vezi sa nu uiti sa le iei de la pilot cind te dai jos. (forfecuta de unghii, etc.. obiecte metalice si ascutite, cam tot ce nu i-ai lasa pe mina Ilincutei)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput