Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
DanaMario spune:
Dana_d dar de ce nu ai facut acolo repede o hirtie pe care sa o semneze sotul?
Nu putea sa semneze acolo ca e de acord?
Dar cu asigurarea medicala ce ai facut ti-ai luat.
Eu i-am facut lui mama aici dar intelesesem ca-n tara e mai ieftina
Daiori cu mincarea nici eu nu stiu ce sa-i mai dau
daca rezolvi tu zi-mi si mie :)
Oricum noi pe linga ciorba mai mincam
Spaghete
cirnaciori aia care astia aici ii maninca la micul de jun
cartofi aia cu brinza in forma de "fata zimbitoare"
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Criss75 spune:
Alycia, imi pare rau ca a trebuit sa treceti printr-o astfel de situatie, nici nu vrea sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau. Bine ca s-a terminat totul cu bine pana la urma.
Aveti grija de voi.
Va pup.
dana d spune:
Nu putea sa dea acolo o declaratie, ceva, nu vroiau decat hartia aia facuta la notariat.
Mi-am luat si asigurare medicala, de 50 000 EUR. Am dat cam 1,5 mil pe ea si ma intreb daca mai pot recupera ceva sau schimba datele. Sotul mi-a facut-o si nu vrea sa sune agenta aia sa o intrebe ca "se face de ras". Eu, daca fac rost de nr o sun, marac incerc.
Credeti ca fara asigurare medicala nu pot veni?
NU am mai fost bolnave de mult si nu prea obisnuim, dar la cat ghinion ma urmareste.. mai stii ca nu o apuca pe Alexa vreo criza de apendicita sau altceva??
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
DanaMario spune:
Dana_d poti veni si fara asigurare doar ca nu-i pre recomandat eu lui mama i-am facut doar o luna asigurare in prima luna si socrului meu deloc.
Dar stii cum e nu sti niciodata citeam pe la alte subiecte la Ange in avion a fost ok cu Roberst dar apoi a luat un virus parca ceva si era in spital cu el in tara.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
adita spune:
fetelor, eu sunt bucuroasa tare, azi am ajuns si eu la dr si am vazut cum bate inimioara bebelusului
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

dana d spune:
Adriana, felicitari! Poti sa spui ca ai facut sa bata 4 inimioare. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine si de data asta si sa fie toti sanatosi.
Fetelor, sunt cu inima indoita si nu ma hotarasc bine intr-un fel ca ma si razgandesc. Nu stiu ce perioada de shedere in Canada sa iau. Sa schimb numai data plecarii aici si si pe cea a intoarcerii acolo?? Sau sa schimb tot de aici si pe cea a intoarcerii. Daca nu gasesc acolo locuri la alta data de intoarcere? Doamna de la compania LOT mi-a spus ca nu voi gasi, parpalak ca da.... Daca nu gasesc alte locuri trebuie sa ma intorc dupa doar 10 zile.
Daca schimb de aici si intoarcerea, nu am gasit alta mai curand de 21 august. E prea mult pentru mine sa stau acolo fara Ilinca si pentru mamica sa stea cu Ilinca zi de zi. Probabil e prea mult si pentru sora-mea sa stau pe capul ei desi ea zice ca e ok.
E tare greu sa fii geaman (ca zodie) niciodata nu esti pe deplin hotarat cand ai de ales intre doua sau mai multe variante.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
parpalak spune:
dana d, mi-am dat numai cu parerea mai, nu-ti si garantez ca gasesti locuri. Dar stiu ca multa lume isi face rezervari multiple, ca nu cumva taman atunci cind le convine sa plece sa nu gaseasca, la care renunta cu timpul, si uite-asa se fac locuri libere in ultimul moment. Si nici n-am mai avut de-a face cu o anumita companie, doar cu agenti, care cauta la diverse companii, deseori plecam cu una si ne intorceam cu alta. Dar daca vrei sa stai intre 3 si 4 saptamini, de ce nu muti si plecarea si sosirea. Sa pleci de-aolo pe 21 august, cum ti-ai gasit deja, si sa cauti plecare din Romania pe la sfirsitul lui iulie, inceputul lui august...
Ce pot sa-ti zic e ca asa-i la inceput - te lovesti de toate alea.. La a doua calatorie o sa le stii pe toate si-o sa mearga mult mai struna!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
dana d spune:
Nu mi-a gasit alta data de plecare in afara de 13 iulie. Eu as fi vrut sa plec mai devreme si sa nu schimb si data intoarcerii (asta m-ar fi costat doar 200), dar nu mi-a gasit alte doua locuri in avion mai devreme dar nici mai tarziu in august
abia prin septembrie parca mai era ceva...
Eu acum sper sa mai gaseasca ceva joi cand vine doamna iar la serviciu, daca nu... inca nu stiu ce sa fac, sa vad si Simona ce rspunsuri are, sa vad si mamica daca poate sa stea cu Ilinca atat de mult... si sper sa ma hotarasc pana la urma ca tare ma streseaza situatia asta.
Fetele mele
dana d spune:
Am tuns-o pe Ilinca aseara... scurt scurt zici ca e baietel. Ii sta tare bine dar nu pot sa pun poze pt ca cablul de descarcare e in geamantan iar geamantanul in portbagaj iar masina in garaj.... Ii fac poze si le descarc cand oi putea, eventual la Simona sau la Parpalak....
Fetele mele
parpalak spune:
dana, poti sa descarci la Simona numai daca are si ea acelasi soi de camera, altfel nu stie computeru ce-i cu cablul.