Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
adita spune:
Doamne, Alycia, prin ce ati trecut, m-a apucat plansul. bine ca s-a terminat cu bine. mi-am amintit cu ocazia asta si prin ce am trecut cu Elena atunci cand nu mai putea sa respire, am crezut ca ne moare in brate pana la spital, macar voi erati cu doctorii langa voi.uff, slava Domnului ca s-a terminat cu bine
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

dana d spune:
Chiar Alycia ca esti puternica. Am auzit ca in situatii critice te intareste Dumnezeu, dar e prima data cand o si vad. Inseamna ca esti o femeie puternica si o buna asistenta medicala. De acum sper ca vei fi mai relaxata in situatii grele, ai dovedit ca faci fata si te poti baza pe tine mai mult ca pana acum.
Linistestete si bucurate de el.
Eu am intrat pe ultima suta de metri, deja nici emotia nu o mai simt. Inca nu am pus nimic in geamantane dar am calcat si am cladit majoritatea boarfelor. Dupamiaza ma duc la coafor si apoi... incerc sa ma adun sa nu uit ceva. Am foarte multe de tinut minte si nu sunt prea tare la capitolul asta. Mai intai ce iau cu mine, iar apoi ce las in urma. Sfaturi si indicatii pentru intretinerea casei si a copilului. Trebuie sa o invat pe mamica si cum se foloseste masina mea de spalat, pe unde sunt toate lucrurile, cu ce sa o imbrace pe Ilinca in diferite situatii. Eu sunt foarte atenta la asta, are foarte multe haine si vreau sa fie folosite, mamica o cam imbraca cu ce se nimereste, mai ales in casa si la joaca in parc.
V-am pupat si data viitoate vorbim din Canada. (da Doamne sa ajungem cu bine!)
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
dana d spune:
Fetelor, vreau si eu formularul ala pe care trebuie sa-l completez in avion, eventual si putin tradus pe ici pe colo... Ma poate ajuta cineva? Sa nu fiu chiar la prima vizionare cand va trebui sa-l completez...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
parpalak spune:
Mai alycia mai, nici nu pot sa ma gindesc prin ce-ai trecut. Dar bine ca s-a terminat cu bine.
dana d, nu stiu unde-i formularul ala pe internet, dar nu-ti fa griji, ca or sa fie o sumedenie de romani in avion, si te mai conversezi tu la fata locului. Bine ca ti-au mai trecut din emotii.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
DanaMario spune:
Dana_d nu mai stiu exact linkul dar cauta pe google dupa "Custom declaration cards" sau "Custom declaration form"
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
DanaMario spune:
Uite l-am gasit aici
http://www.cbsa-asfc.gc.ca/E/pbg/cf/e311/README.html
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Daiopri spune:
Alycia, mare sperietura. Eu cred ca as fi lesinat.
Bine ca acum e bine si rezultatele nu sunt asa rele. Ca sa vezi ca niciodata nu stii ce te asteapta:(
Dar de ce oare s-a intamplat asta?
Oricum multa sanatate si pupici la curajosul mic.
Dana_d drum bun si sa te auzim cu bine de pe aici. Nu lua frate nici o pastila ca nu se intampla nimic rau.
Parpa, nici o grija ca nu ma sperii asa usor. Si apoi tu stii ca mi-esti draga asa ca...
Vroiam sa intreb daca oare sa incerc sa-i scot pampersul de noapte, ca dimineata il are super plin, si tare as vrea sa-l scot. Ca el iar il asteapta ca sa planteze si kk. Si ma gandesc ca avem deja o varsta:)
Apoi, iaca ce ma laudam ca mananca bine ciorba, nu prea mai vrea si drept sa zic nu stiu ce altceva sa-i dau ca nu se dadea in vant mai dupa nimic:(
Voi ce le mai dati?
E tare scumput in ultimul timp:) Se incalta singur (ca pana acusi nu-l lasam) si vine mandru foc sa ne arate ce frumos sa incaltat.
Cu vorbitul progreseaza dar doar in engleza. Aflu cuvinte noi in fiecare zi:)
A, si inca ceva, mai e vreun bbel in patut, ca al meu cred ca a ramas singurul:) Mie imi e ca il adun de pe la noi noaptea daca ii dau drumul din patutul lui.
Hai numai bine tuturor.
parpalak spune:
Daiopri, noi il adunam de prin toata casa de cind am desfiintat patutul. Da nu pricep de ce vrei sa-i scoti taman pampersu ala plin? Daca era gol si facea in el dupa, intelegeam.
Cu vorbitul, stam la fel, daca n-avem ceva ajutator la indemina, io nu pricep neam ce zice. "Catz" inseamna si cats, ducks, cars si trucks. Aseara voia floricele, noroc c-a priceput tati. "Hacontz" (popcorn)...
dana d a pierdut avionul din pricina de neavut acordul tatalui la ea (ca minorul sa paraseasca tara) asa ca acu sintem in pline cautari de alte date de venire/plecare.
dana d spune:
Hai mai Doina, ma dai de gol? Sa rada tot poporul de prostia omeneasca?
Fetelor, rad eu acum desi cam albastru, dar nu va inchipuiti prin ce am trecut ieri. Sa ne sculam noi la ora 3 sa plecam la aeroport fericite si nerabdatoare.. si sa ne intoarcem inapoi plangand in timp ce ceilalti se urcau in avion.... (pe langa ce era la gura sotului). Nu va dati seama ce a fost in sufletul meu mai ales cand o vedeam pe Alexa cu ochii in lacrimi privind spre avioane cand asteptam sa aduca sotul masina sa ne imbarcam la loc. Cred ca scena asta o sa-mi ramana intiparita pe viata.
Drept sa spun, habar n-am avut ca imi trebuie acea hartie, dar mai degraba cred ca nu ne-a fost noua sortit s aplecam in ziua aia pentru ca am avut atatea surse de unde sa aflu, si am vorbit cu persoane care mai plecasera cu copii si am intrebat si mi-au povestit... numai asta nu mi-a spus numeni.
Ce mai, am trait cea mai groaznica zi din viata mea. va inchipuiti ce figura afacut mamica cand ne-a vazut din nou la usa, mi-era teama sa nu faca vreun atac de ceva... Si ce rusine imi era si imi este sa dau ochii cu toti cei de care ma despartisem. Alexa a spus ca nu mai iese din casa o luna pana ar fi trebuit sa ne intoarcem.
Se pare totusi ca se intrevede o raza de soare si pe strada noastra, puetm schimba datele de plecare si sosire cu bunavointa celor de la LOT dar si cu pierderea a 400 EUR, ceea ce este foarte mult pentru mine.
Deci se pare ca vom pleca totusi pe 13 iulie (alta data mai curand nu am gasit) si nu stiu cand ne vom intoarce, deocamdata pastram intoarcerea initiala (23 iulie) si acolo incercam sa gasim alta mai tarziu.
Cam asta e, nici nu stiam ce sa fac, sa va spun, sa nu va spun, stiu ca e rusine dar eu nu prea pot sa tin un secret asa ca tot va spuneam eu pana la urma....
pozele noastre
parpalak spune:
Mai dana, vezi-ti de treaba, ce rusine? Tot sint de parere ca trebuia sa-ti spuna de la agentie, chiar daca zic ei ca nu intra in atributiile lor, puteau macar sa-ti aminteasca! Sinu stiu de ce zici ca-i prostie, ca in cel mai rau caz putea sa fie uitucenie. Ma si doare sufletul cind ma gindesc cum v-ati intors de la aeroport. Si-ti mai zic odata, bine ca sinteti voi sanatoase, ca vorba aia, belelele curg.. Daca macar una din mamicile de aici o sa tina minte ca in caz ca nu calatoreste cu taticul copilului ii trebuie hirtie d-aia, tot iese-un bine.