Copilasi de mai 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Criss75 spune:
Adita,waaaaaw, curajoasa mamica!!
Felicitari si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Sigur ca e frumos sa ai multi copii insa cred ca e si foarte greu, eu abia ma descurc cu unul nu stiu ce as face cu...4
.
Oricum felicitari pentru curaj.
adita spune:
Multumesc pentru felicitari.
Alycia, intr-adevar am 3 cezariene, dar am gasit un doctor care a facut mai multe, si m-a incurajat foarte mult, se pare ca n-ar fi probleme. oricum, in alte tari se fac si 8-10, asa ca patru e chiar ceva putin spectaculos.
Criss, e intr-adevar greu sa ai copii multi, dar parca mai greu e sa ai doar unul singur.la primul eram mai agitata, nu aveam nici experienta, nu aveam timp liber, ca statea mereu dupa fusta mea. acum m-am mai relaxat, am capatat experienta, copiii se joaca impreuna cea mai mare parte a timpului, asa incat mai apuc si eu sa fac cate ceva( e drept ca eu pierd mult din timpul asta pretios cu calculatorul), ce sa mai,mie mi se pare superb cu multi copii si greutatile sunt rasplatite pe masura. cand ii vad cum se iubesc si se joaca impreuna si se ajuta unul pe celalalt, si cum li se lumineaza fata de bucurie, dimineata cand se trezesc si se intalnesc, si cum se pupa si se iau in brate, simt ca imi plesneste inima de atata fericire.
poze noi
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

parpalak spune:
adita, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Fostul meu sef are 4 copii si ne tot discutamm pe subiectul copii, zicea ca primii 3 au fost un soc, abia la al patrulea s-au relaxat ![]()
alycia, iti tinem pumnii in continuare si sa se rezolve cu vitamine. Paul ba se joaca, ba o necajeste pe Minnie. Odata s-a dus la geam si a inceput sa latre la ciini, si ea s-a ofuscat si s-a dus sus in dormitor
. Cind ne jucam cu masinutele teleghidate alearga amindoi ca disperatii. Minnie fuge de masina, Paul fuge dupa masina.. Si tot asa..
Aalina, cum e cu somnul... mai povestim noi (adica nu prea e)
) Si-acu ma misc cu incetinitorul din pricina de ultimele doua nopti fragmentate si alea..
Daiopri, scuze pentru joi, asa fac mereu (urit) cind am lipsuri de somn la activ. Poate om reusit sa ne intilnim odata cind sint cu somnul la zi
.
Noi am fost la Wonderland vineri cu claudya si Emma si simbata la Ontario Place cu DanaMario si Josh. Si dupa doua zile petrecute in aer liber am reusit sa nu facem insolatie nici unul, am reusit sa nu pierd nimic, ba mai mult, lui Paul i-au trecut mucii (cred ca i-a lasat pe toti in balaceala de la Ontario Place). Una peste alta, merit cu virf si indesat o zi de odihna (adica de mers la servici
)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
bumbita spune:
ziua buna, mamicute

nici eu nu am somn...am de terminat lucrarea de diploma...pana maine...trebuie sa o predau...
eu sunt o mamica de ian-feb 2006...tocmai i-am dat puiului meu sa suga acum la 3...si mai arunc un ochi pe net...vad ca nu mai este nimeni...decat voi...
voi, cu ataqt experienta, poate imi spuneti si mie, daca este prematur s-l pun in premergatoe acum la 5,2 luni?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
adita spune:
eu zic ca e cam devreme
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

oLo spune:
Adita, la drept vorbind, eu voiam sa te intreb in decembrie unde-i al 4-lea (ca sa respectzi traditzia celor 1 an si 8 luni intre copii), dar mi-am zis ca as fi deplasata... dar vad ca nu m-am inselat eu prea mult, cāteva luni acolo! FELICITARI mamico!! In cate saptamani esti? pt cand e prevazut BB? suntetzi siguri ca nu-s 2 cum vor copii???
parpalak spune:
bumbita, sa-ti traiasca puiul si succes cu lucrarea de diploma! In Canada e interzis premergatorul, asa ca eu nu l-am pus si sa stii c-a invatat sa mearga si-asa
! Ba chiar a mers devreme. Mai bine lasa-l sa se deplaseze cum stie el, ca stie mama natura ce face.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
adita spune:
Olo, bebe are cam 5-6 saptamani, cred, inca n-am ajuns la dr asa ca nici nu pot fi sigura daca-i unul sau doi
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

dana d spune:
bumbita, si eu zic ca e prea devreme. Gandeste-te ca-i soliciti prea mult coloana si e prea cruda ca sa sustina corpul la varsta asta, poate doar cateva minute.. Mai bine mai asteapta macar vreo 2 luni daca vrei neaparat sa-l pui.
Fetelor, eu am intrat pe ultima suta de metri. Azi am facut ultimele cumparaturi mai importante, am spalat rufe, iar de maine calc si fac bagaje.
Incep sa am emotii. Doctora mi-a dat o reteta cu un calmant (pentru in avion), ce ziceti, sa-l iau?
Nu am luat niciodata astfel de medicamente, mi-e cam teama sa incep acum.
pozele noastre
alycia spune:
Buna fetelor....nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu astazi...inca tremur si imi revin cu greu...dar sa o iau in ordine...
azi dupa multe tergiversari am reusit sa+l duc pe Mircea la oftalmologie unde urma sa+i masoare sub anestezie generala tensiunea oculara sa vada daca nu cumva are glaucom...avand pile ca ma cunostea si dr. anestezista si restul de pe acolo ne+am urcat in sala de operatie ca acolo avea si oxigen si toate dotarile necesare in caz de ceva. Am intrat si eu sa stau langa el pana adoarme. Dupa 20 de min de la anestezia a facut insuficienta respiratorie cu spasm laringian,...fetelor s+a invinetit tot sub ochii mei...nu putea respira...se lupta sa respire...am crezut ca ma ia cu lesin...dar am incercat sa fiu tare pentru el ca sa ajut si eu in caz de nevoie...il tineam si eu si ma uitam ca disperta in jur sa urmaresc fiecare miscare sa vad daca totul e facut ca la carte...ma uitam si ma rugam la Dumnezeu sa+si revina...numaram minutele si secundele si respiram cu fiecare respiratie de a lui incercand astfel sa+i dau putere parca din puterea mea...nu va pot descrie ce am simitit...mi s+a parut ca totul a tinut infernal de mult ...mi se parea ca nu+si mai revine...credeam ca+l pierd...inca tremur...nici sa plang nu pot.Apoi am vazut ca incet incet isi revine ...si ca respiratia se linisteste.L-a examinat oftalmologa si mi+a spus ca are un fel de opacitati in cristalin care e posibil sa reflecte lumina aiurea si aia sa+i dea sensibilitatea aia la lumina...e inoperabil deocamdata ...de fapt daca vede bine nici nu trebuie operat...opacitatile alea nici nu se maresc nici nu se micsoreaza cu varsta...deci e ok..atata timp cat vede din cauza lor.va trebui sa+i fac niste ochelari cu lentile heliomate din plastic ...cam asta ar fi. Mai tarziu dr. oftalmologa mi+a spus..."Doamna nu stiu cum ati rezitat..mie una mi s+ar fi facut rau sa+mi vad copilul cum se zbate asa ca sa traiasca"...adevarul ca nici eu nu mai aveam multe pana la a mi se face rau...simteam ca ma i-a cu calduri din crestetul capului pana in talpi...ca mi se intuneca vederea...dar vointa de a fi treaza pentru puiul meu si Bunul Dumnezeu mi-a dat putere.
Acum suntem bine , acasa mancam biscuiti si bem ceai. Va pup pe toate...si mare grija sa aveti de voi...ca sanatatea nu e nimic mai important pe lumea asta!
Totul e bine cand se termina cu bine!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu