Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Alycia ce-ai facut mai la doctor
Parpalak o sa fie foarte frumos in weekend
Noi avem pe lista
Ontario Place
Litlle Italy festival
Wave pool
Vaughan Mills Mall
acu trebuie sa ne decidem unde mergem (si daca voi veniti) si ce nu putem face o lasam pe weekendul urmator

Eu azi i-am cumparat sunscreen ca cica o sa fie asa cald simbata

Daiopri - Parpalak e atit de activa nu o recunosc in fiecare weekend iese undeva in curind nu o sa mai tin eu pasu cu ea :)
Eu nu-mi fac probleme cu romana sigur o sa o invete deocamdata noi vorbim cu el doar in engleza Josh noi romana o folosim cind vrem sa nu ne inteleaga Josh ce vorbim :)

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, au spus astia la stiri ca va fi un val de atentate teroriste, cica s-au suparat aia ca le-a omorat un lider. Brrr, sper ca nu au nimic cu canadienii.. sau au?
Noi am incercat azi sa iesim in parc sa ne intalnim cu Adita si copiii dar nu ne lasa ploaia sa ne indepartam de casa. E racoare si ploua zilnic si deja ma intreb daca mai vine vara aia asa cum mi-o amintesc eu... si pe care nu puteam sa o sufar. Nu credeam ca o sa-mi fie dor de canicula si soarele ala arzator.. si asfaltul moale si setea si transpiratia si....
In casa e si mai racoare, stau cu sosete ca-mi ingheata picioarele, noaptea ne invelim cu mai multe paturi decat asta iarna.
Inteleg ca si la Toronto e frig si urat, ba mai frig decat aici, deci sa ne luam si haine mai groase....

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dana_Mario, tocmai ma gandeam sa intreb pt cate wk e lista aia?:)
Eu cred ca tare m-am hodorogit, ca astept sambata si duminica sa trag si eu un pui de somn la pranz:)
Cum bre, vorbesti cu copilul in engleza? Ca eu n-as putea. Si asa se ridica nivelul de patriotism in mine (si nu stiam ca am) cand il aud cum imi zice in engleza.
Parpalak da ce mananca Paul de nu esti multumita?
al meu s-a cam saturat de "tioba" si mai nou vine cu castronul aproape intreg acasa. Da noroc ca se ia la intrecere cu bunicul cand ajungem pe acasa:)
Inca ne mai agitam cu olita cu kk, caci tare nu e confortabil cu treaba asta. Se agita ca o curca beata cand ii vine, si se straduie sa-l tina. Da nici nu-i mai zic nimic, il las sa faca cum vrea el.
In rest a devenit tare frumusel, e nitel mai ascultator. Doina, sa stii ca dupa ce am mai discutat cu tine, si incerc sa nu-l mai stresez, parca e mai bine. Apoi incerc, asa cum zicea si Aalina, sa ma consolez cu felul lui, si nu sa zic mereu ca ce obraznic e, si neastamparat. Si parca e mai bine, ori nu mai vaz eu:)
Eu nu stiu ce e cu vara asta, ca e o vreme de aiurea tare. Au fost ceva zile mai calduroase, dar apoi iar se innoureaza si e mai rece. Anul trecut pe vremea asta faceam deja plaja:(
cred ca e din cauza tunsorii de vara a lui Parpa:)
Dana_d teroristii te asteapta acolo, ca e vorba ca in To sunt:)
Acuma serios, eu incerc sa nu ma ingrijorez, ca parca ce pot sa fac...
Mama ei de viata!
Asteptam vesti Alycia, si apoi speram sa mai scrie si fetele celelalte. Pe unde ati fugit?
Criss, e tare Alex:) Al meu nu vrea sa-mi zica nici un nume al copiilor de la gradi. A ramasa fixat doar pe prietena lui, dar nu se pupa daca nu-i pui:)
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vin si eu la raport. Am scris aseara un km de mesaj si la sfarsit mi s-a resetat calculatorul.Insa sa stiti ca va citesc in fiecare dimineata cand ajung mai repede la munca. In rest nu prea mai apuc sa intru.
Dragelor noi suntem bine. Am descoperit intre timp o metoda contraceptiva naturala 100% - un wk cu trei copii mici. Asa iti piere cheful de bb2 de nu va dati seama. Prin comparatie in prima faza m-am ingrozit ca am un copil extrem de obraznic da apoi mi-am dat seama ca el e doar activ si vioi.Vorba mea :))) Si zau ca dupa primul soc am ajuns la concluzia ca prefer sa fie asa decat sa il vad stand unde il pun. Tot prin comparatie am constatat ca mancam bine si avem un program masa-somn foarte bun si m-am mai calmat si in sensul asta. Si tare mi-a fost copilul politicos. E adevarat ca de cerut voie cere...doar ca sa aiba senzatia ca l-a auzit mami ca pana la urma el tot face ce ii trece prin cap :) Da eu ma bucur ca are grija de nervii subsemnatei:)

Carrie am vrut sa te sun cand eram in Cluj dar te rog sa ma crezi ca a trebuit sa fac eforturi sa imi amintesc sa respir din cand in cand la cat de aglomerata a fost perioada.

In rest Dori peste saptamana sta la tara pe dealuri, cu cateii si puii sau plimbandu-se prin padure. Ma bucur tare mult ca ii place. Eu la lucru bag ca migul, cred ca inca vreo luna tot aglomerat o sa fie dar apoi...sper sa se mai calmeze treburile. Oricum se pare ca agitatia face bine la depresie. Dar incerc sa ma invat. Si asa concediul dupa jumatatea lui august o sa il am abia:( In wk cand vine copilul acasa prefer sa iesim sa ne plimbam sau sa stau cat mai mult cu el. Si tot mi se pare ca nu imi ajunge timpul. Dar ma topesc cand il aud "si mie mi-a fost dor mami". In rest nu prea mai am energie sa fac nimic si nici chef. Pana si mancarea o fac pe fuga. De curatenie nici nu mai vorbesc. Prefer sa ma plimb sau sa stau la un pahar de vin si de poveste. O fi si vremea asta care tot nu se hotaraste ce si cum. Si aici e destul de frig pentru perioada asta. In wk asta sper sa ajung la o amica la Mures.
Am vazut pozele puilor de 3 ani si ii pup inca o data pe toti. Eu nu am reusit sa imi fac timp sa le pun.

Daiopri ma bucur ca vezi ce copil cuminte ai. Plus ca punctul asta de vedere te scuteste de o gramada de stres.

DanaD drum bun si distractie placuta.

DanaMario super ca va plimbati. Pana la urma asta conteaza.

Criss sanatate multa si felicitari pentru indragosteala si pentru acomodarea la cresa.

Parpalak tare imi pare rau ca nu mai apuc sa povestim da o trece si perioada asta. Tu insa chiar daca nu te stresez eu ai grija sa dormi cat te lasa baietii:))

Alycia ce face Mircea? Daca reusesc cat sunt in Mures poate te sun. Dar depinde de ce program mi-a facut amica mea. A zis ca vom merge la paint ball si la nu stiu ce terase. Eu una abia astept o asa evadare. Asa ii trebuie sotului meu daca se duce la soacra-mea :))

Olo Anais e prietena buna cu pompierii de la inceput. I-o fi placut fetei :)

Ange cand vii in tara? Nu ajungi in Ardeal?

Korinna asa imi e de dor de Galati. In general la o anumita perioada ma pocneste da acum parca mai rau. Probabil unde tare de mult nu am mai fost.

Lumy pupici Francescai.

Sper ca nu am uitat pe nimeni. Pup in grup organizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

maine decolez aalina
dana_d,sa ai zbor lin si o vacanta superba la noi la Canada
Noi maine plecam spre Romania.Ajungem sambata la 14,00 si stam pana pe 22 august.
Nu stiu daca ajung in Ardeal.Pana acum stiu ca ajung la mare,la Moeciu,in Dobrogea si cam atat
Korina,sa-mi lasi pe m.p. nr. tau de telefon.O sa te caut in vara asta.
Sa aveti o vara insorita,plina de concedii frumose,distractii si relaxare la maxim.
Ne auzim la toamna ca in Ro. nu am internet
pupici de la mic la mare

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor...si prichindeilor!Avem vesti bune deocamdata...insa mai avem de investigat. Am facut un al doilea consult oftalmologic...unde a iesit din nou retina putin palida...asa ca obligat fortat a trebuit sa+i fac tomografie craniana, pentru a exclude posibilitatea de endem cerebral...am scapat de asta slava Domnului! Creierul arata bine, sinusurile sunt libere...deci din punctul asta de vedere nu e nimic care sa apese pe nervul optic si care sa+i de+a tulburarilele alea. Acum mai trebuie masurata tensiunea oculara pentru a exclude posibilitatea unui glaucom ocular...si daca scapam si de hopul asta ar mai ramane doar posibilitatea de a avea o circulatie retiniana mai slaba...dar asta se rezolva fara prea multe probleme doar cu ceva vitamine...asa ca ...sperante sunt...
Saptamana viitoare sper sa prind si eu medicul anestezist sa il rog sa+mi adoarma copilul ca sa masuram si tensiunea aia oculara.
va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu gandul...sunteti niste prietene adevarate! Oricum ma simt aici ca intr+o familie...si chiar daca ne cunoastem doar virtual simt ca pot conta pe voi!
Mai avem si noi doua saptamani si plecam in concediu...asa ca abia astept sa hoinarim prin tara!
Ange zbor placut inapoi acasa! Poate ne vedem la mare! Noi o sa fim la hotel Venus in Mamaia in perioada 13-19 iulie.
Distractie placuta mai...si sa sti ca este internet si pe aici...glumeam ma ...daca chiar vrei sa ne dai vesti despre tine baga un cap in cafe -net si lasa+ne cate un mesaj!
Dana_d ai grija la teroristi....da-i ma incolo nu-ti intuneca concediul cu gandul la ei...ditractie maxima in Canada si te asteptam cu vesti.
Criss adevarul e ca nu te+am mai zarit nici eu pe messenger...credeam ca ati plecat in concediu si nu stiu eu...dar e ce se intampla nu mai poti intra de la servici pe Yahoo? pupici la mikul indragostit!!!
Aalina in We asta lucrez duminica 24 h dar sambata sunt prin zona ..asa ca te astept pe aici daca ai ceva timp!Cred ca Dori e super incantat de toate animalutele alea de la tara...tare i+ar mai placea si lui Mircea ceva pui de gaina, catei sau pisicute...dar din pacate noi nu avem pe nimeni la tara asa ca...pauza...e incantat doar cand vede cate un caine pricajit prin fata blocului si tare ma mai roaga sa-l ducem la noi...Cine stie daca mai creste un pik pote facem loc si de un catel prin casa!
Daiopri pe cand bagati si voi un concediu?
Cred ca e frumos tare acolo in Canada si aveti o gramada de locuri de vizitat...ce planuri aveti de vacanta? Vreme aiurea e si pe aici...da sper din toata inima ca macar atunci cand suntem la mare sa fie mai frumos. In ceea ce-l priveste pustiulica al tau eu raman la parerea ca e superactiv...un dulce si un smecheras...va joaca cum vrea el...mai ales pe bunicul...
Parpalack cum se mai impaca Paul cu Minnie? Nu ai mai povestit nik de nazdravaniile lor. Distractie placuta in WE..macar atat dupa o saptamana plina!
Dana Mario trimite ceva soare si aici in Romania ca se pare ca ne+a uitat cu totul! Distractie placuta si voua si asteptam poze de prin locurile misto pe care le vizitati...macar asa sa avem si noi habar!!!
Pupici la toata lumea!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ange, stai si in Bucuresti cateva zile?
Putem sa ne intalnim duminica intr-un parc cu copiii? Ar fi foarte frumos. Da-mi vesti daca esti in Bucuresti. Iti trimit telefonul fix pe PM.
Noi azi avem banchetul de sfarsit de an. Astia acum fac banchet la fiecare sfarsit de an inca din clasa I. Asta e a V-a si deja ne chinuim cu toalete si coafuri. Azi mi-am facut programare la coafor pt pedichiura, manichiura si epilat si Alexandra.. ce credeti? Vrea si ea manichiura frantuzeasca. Cred ca in curand ma baga la alte cheltuieli..

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, de mult n-am mai trecut pe la voi. am fost in concediu (Lumi, imi pare tare rau ca n-am reusit sa ne vedem), pe urma am avut probleme cu calculatorul si mai apoi pur si simplu n-am avut timp. dar am intrat sa va anunt, ca nu mai pot de nerabdare sa anunt pe toata lumea, ca la noi vine al patrulea bebe. poate ziceti ca sunt nebuna, si asa o fi, dar sunt una fericita. si copiii sunt foarte incantati, singura problema e ca si-ar dori gemeni

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Trebuie sa incep cu FELICITARI Adita. Sa ai o sarcina usoara, copii cuminti si sanatosi. Ce sa zic jos palaria, dar nu asa usor ci trantita cu naduf:), pentru curaj. Ar trebui sa ma inscriu si eu la ceva sedinte cu tine, sa vaz cum e sa te descurci cu atatia copii, ca eu abia fac fata cu unul si ma vait...Ma gandesc si la al doilea si nu ma pot hotari. Toata admiratia mea.
Apoi, Ange drum bun si distractie placuta. Asteptam poze.
Alycia, bine ca nu e ceva prea grav si va tinem pumnii in continuare.
Noi cu concediul mai greu, ca sotul deabia a inceput in martie la o comp, si mai dureaza pana strange bunatate de zile (si asa putine).
Aici cand incepi o slujba o iei de la capat mereu cu miraculoasa suma de 10 zile de vacanta pe an. Noi speram sa mergem in decembrie in tari mai calde:) Dar si pe la mine pe la servici se aud lucruri ciudate, si daca se dovedesc adevarate, cred ca sare din schema concediul:( Deh, asta e viata in Ca, plina de surprize. Noi mergem mai mereu in wk peste tot, lacuri, ocean, munte, asa ca nu ne putem plange ca nu iesim, doar ca vremea e cam rece inca. Asteptam long wk cand ne putem deplasa mai departe. La cel din august vrem sa mergem in Victoria, capitala BC, unde e f. fain. Deabia astept.
Sper sa nu intru in vacanta fortata intre timp sa-mi strice cheful:(
Korinna ce mai face Stefan? Lumy mai asteptam vesti si de la voi, e cald la mare?
Dana_d drum bun daca nu mai apuc sa te prind, si sper sa te intalnesti cu fetele de pe acolo. Aseara am visat ca m-am intalnit cu Parpa si Dana_Mario:)
Parpa cum mai esti?
Hai numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Adita felicitari!!!!
Eu una nu am asa curaj...si nu cred ca as mai putea-o lua de la capat...atatea probleme am avut cu copii...asa ca sarcina usoara si sa de+a Domnul sa fie bine...parca ai trei cezariene...mai rezista uterul? Ai mare grija!!!
Pupici nazdravanilor tai!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput