cum ma voi descurca cu 2 bebei mici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Lasati, fetelor, ca o sa aveti timp sa va ingrijiti, sa va aranjati...Adica o sa va faceti timp! Inceputul e mai greu....apoi nu o sa mai iesiti din casa nemachiate! Conteaza ff mult atat pentru psihicul vostru, sa fiti frumoase si ingrijite, cat si pentru copii....care se vor uita cu drag la mama lor...ce tanara si frumoasa este!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sa stiti ca daca e de incurajari Tinatache e cea mai tare ...ea a fost umarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Marina

sa stiti ca daca e de incurajari Tinatache e cea mai tare ...ea a fost umarul meu

Marina

da,da si acuma cine se faleste cu 2 plodutzi fromosi si inalti ca bradu?? trec, mai, toate, eu cand ma uit la cea mare si-o vad cat e de lunga de nu mai incape in patut ma apuc-o jaleeee... Si s-o mai apucat so tati sa treaca filmuletele de pe casete mici pe cele mari si pe calc. si ne uitam de vreo 2 sapt. la casetele de cand erau bebelusi si ce liniste era in casaaa....

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Enn, ai dreptate e un pic mai bine in Franta, pai aici cine iti da 350€/luna pt. CIC?
Cu concediul a fost cam asa: cind Vivien avea 4 luni am fost la Marea Baltica intr-o casa de vacanta, chiar linga malul marii, vedeam marea de pe fereastra, a unor rude cam la 150km de Hamburg; ne-am simtit excelent, ne trezeam dimineatza, mic dejun ieseam la plimbare pina pe la 12-13 si pe urma mincam, ceva facut la repezeala in 15-20 minute, apoi copiii dormeau, mai ieseam seara pe faleza pe la 16-17 pina in jur de 20. Eu am avut norocul ca Vivien sa aibe numai 4 mese de lapte pe zi la virsta aceea, deci din punctul asta de vedere a mers, a fost chiar odihnitor si relaxant per ansamblu!
Oricum acolo mergem cu drag destul de des, e si distanta cca.400KM exact atit cit pot copiii maximum sa suporte!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Merci, Narcisa! Ceea ce descrii tu suna a formula ideala de vacanta cu 2 micuti.
Noi va trebui sa mai avem putintica rabdare, sa vedem cum va fi cu fetita. Cu baietelul de la 2 la 4 luni am avut program de alaptat intensiv (adica pus la san din 2 in 2 ore), pentru ca nu vroia sa se īngrase. Calculasem pe vremea aceea ca petrec ca. 8 ore/zi alaptīnd. Iar cīnd dormea, faceam de mīncare si mīncam, ca eram mereu lihnita de foame. Uneori ma trezeam pe la 5 dupa-masa ca nu apucasem sa ma spal pe dinti...
Sper ca n-am speriat pe nimeni, rau propriu-zis n-a fost, ca doar eram sanatosi cu totii, dar parca traiam pe alta lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Enn, probleme cu alaptatul am avut si eu, dintr-o extrema intr-alta. Daca Patrick avea 2990g la iesirea din spital(cu bombaneli ca sub 3kg nu prea vor sa te lase asistentele aici) si trebuia sa ia rapid in greutate si era lenes la supt, pe Vivien nu puteam s-o satur dupa 3-4 zile de la nastere halea 200ml lapte o data x 4 mese pe zi. Eu am rezolvat in ambele cazuri altfel problema cu alaptatul fara stres. Am lasat sa mi se prescrie de la ginecolog o pompa de muls cu interval 4 luni am avut-o in fiecare luna imi dadea alta reteta si ma mulgeam la 3-4 ore. Asa tineam si lactatia in friu, vedeam si cit beau exact, si sticlele de spalat si biberoanele de dezinfectat pe mine nu m-au deranjat. Evident ca ii alaptam si normal uneori mai ales cind eram pe drum era la fel de practic. Dar asa au cunoscut si biberonul de la inceput si poate mai usor si la diversificare mai tirziu.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by oLo

A! era sa uit: intre fetele mele e o diferentza de ... 500 de zile (1 an, 4 luni si 2 saptamani)

O diferenta din asta cautam eu acum. Daca iese testul pozitiv asta ma asteapta si pe mine.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Ce sa zic...asta da veste! Dar zici ca nu e sigur...Oricum..noi iti tinem pumnii...si te asteptam printre noi!

_Ella, Emma & Matei

Am facut testul aseara. A iesit negativ. Acum astept si confirmarea finala. E clar ca sunt dereglata dupa nastere.

Mergi la inceput

Andre ea, si mie primele 2 teste mi-au iesit negative...la bb 2! Lasa...cine stie...
Da' cate zile ti-a intarziat? Ai ceva simptome de sarcina?

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:

Andre ea, si mie primele 2 teste mi-au iesit negative...la bb 2! Lasa...cine stie...

_Ella, Emma & Matei

De ce vrei sa ma sperii?!!
Pai acum astept cea de-a treia menstruatie de la nastere. Prima a venit de fix 6 luni, cea de-a doua dupa 6 saptamani. Acum sunt cinci saptamani de atunci. Si 3 de la .
Daca scap de data asta, devin abstinenta pana face fi-miu un an.

Mergi la inceput

Iarta-ma, dar n-am vrut sa te sperii! Eu am crezut ca VREI sa ramai! Asa am inteles...
INca o data, imi pare rau!
Sa se intample....cand vrei tu!

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:

_Ella, Emma & Matei

De ce vrei sa ma sperii?!!
Pai acum astept cea de-a treia menstruatie de la nastere. Prima a venit de fix 6 luni, cea de-a doua dupa 6 saptamani. Acum sunt cinci saptamani de atunci. Si 3 de la .
Daca scap de data asta, devin abstinenta pana face fi-miu un an.

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput