Sunt nebuna sau e ceva necurat la mijloc????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Nu chema draga nici un preot,nu sfintii nimic.Eu in locul tau m-as bucura ca spiritele imi cos lucrurile rupte!Ia incearca sa vezi daca nu si calca,spala si fac curatenie.Si daca se intampla iti dai seama cit valoreaza apartamentul ala? Si daca nu iti convine situatia,ti-l cumpar eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu-ti face probleme, ca pana la urma se va rezolva. Eu nu am trait o asemenea experienta dar am mai auzit asemenea lucruri si persoanele carora li s-a intmplat erau perfect normale. Poate ar fi bine sa aprinzi in casa cate o lumanare din cand in cand si sa aprinzi cate un graunte de tamaie sfiintita. Oricum spiritul se va linistii pana la urma si veti fi si voi mai linistiti in casa.
Sanatate la copilasi si putere multa tie sa-i cresti in continuare,
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

quote:
Originally posted by yank

Nu chema draga nici un preot,nu sfintii nimic.Eu in locul tau m-as bucura ca spiritele imi cos lucrurile rupte!Ia incearca sa vezi daca nu si calca,spala si fac curatenie.Si daca se intampla iti dai seama cit valoreaza apartamentul ala? Si daca nu iti convine situatia,ti-l cumpar eu

Life`s a bitch and then you die

Cred ca doar coase....dar tot e ceva, nu?
O sa tin cont de propunerea ta! Te anunt eu daca e....

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pisi...tare mi-ar prinde si mie bine o asemenea fantoma...urasc cusutul!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Parca m-a luat cu frig pe sira spinarii.., sunt asa de sperioasa.
Important dupa mine e sa te autosugestionezi ca nu e real ce ti se intampla, dar mai important este sa te odihnesti.

Te inteleg perfect cu oboseala. Si fetita mea se trezea din ora in ora sa suga (de fapt sa ma 'biberoneze', ca adormea cum o puneam la san). Roaga-l pe sotul tau sa te ajute, sa se sacrifice si el cateva nopti si cand plange sa mearga el la copil. O sa planga din ce in ce mai putin, la inceput plangeam si eu in cealalta camera, pana am ajuns ca daca il vedea intrand pe el fetita mea se intorcea pe cealalta parte si adormea.
Sincer pentru mine cred ca a fost cea mai cumplita perioada din viata, nu suport nici acum s-o vad suparata, d-apoi urland asa. Acum dormim amandoua linistite toata noaptea.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Pisi_ella , uite ce stiu eu in leg cu pomana . Daca vrei sa dai de pomana iar cel pt care vrei sa o faci a fost femeie ,atunci trebuie sa dai de mancare sau haine [cum se obisnuieste] tot unor femei .Asta este ceea ce stiu eu .Iar daca a fost barbat ,trebuie sa gasesti sa dai de pomana la cativa barbati . Dar mai bine ar fi sa te sfatuiesti si cu preotul in leg cu asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebiutu spune:

Pisi_ela ,ma bucur ca toate fetele te-au sfatuit sa faci sfestanie,sant de acord cu ele in aceasta privinta.Si eu ma tot gandesc sa sfintesc apartamentul dar sotul meu a reactionat la fel ca si al tau.In cele din urma am vorbit cu preotul si o sa sfintesc apartamentul cu el acasa sau nu.
Nu am avut niciodata astfel de experimente ,dar sant sigura ca nu esti nebuna.Cat despre Yank ,poate ar fi mai bine sa-ti cauti o menajera decat sa speri la fantome poate dai peste vreuna lenesa sau mai stiu eu cum
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu cred ca se rezolva ceva cu pomana or sfestesania apartamentului. Mersul la biserica in fiecare duminica este sfint impreuna cu rugaciuni spuse din tot sufletul cu voce tare seara.
In plus aici este vorba de pacate...ori la voi ori la soti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna din nou! A venit azi preotul si a facut sfestanie. A zis ca am facut f bine ca l-am chemat. Cunoaste si el f bine situatia si familia care a stat aici. Tot el mi-a confirmat zvonul ca baba ar fi fost omorata de nepotul care i-a vandut casa. Tot cartierul stie. Iar pe baba o stia f bine , ca cersea la usa bisericii, de cativa ai incoace. Cum nu avea mostenitori directi (a vut un fiu care a murit cu mult timp in urma), multe rude asteptau sa profite de pe urma ei, ea fiind si un pic sarita de pe fix.
Cum necum...dupa ce nepotul a vandut apartamentul...potriveala naibii....baba a murit dupa 2-3 luni! I-a facut repede de petrecanie, cum a zis si preotul.
Oricum ar fi...e ciudat. I-am zis preotului ca mi se pare ca aud unele chestii si ca mi se intampla lucruri destul de ciudate...ori din cauza oboselii, ori....Mi-a zis inca o data ca am facut foarte bine, ca trebuia sa facem sfestanie, ca e o casa cu trecut dubios. Am incredere in preotul asta, e cel mai batran dintre cei 3 preoti ai bisericii. Si mi-a placut si ceremonia, a facut-o ca lumea, fara sa se grabeasca...unde stia cu ce probleme avem de-a face.

Sper din tot sufletul sa fie bine de acum incolo!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Buna din nou! A venit azi preotul si a facut sfestanie. A zis ca am facut f bine ca l-am chemat.

Mi-a zis inca o data ca am facut foarte bine, ca trebuia sa facem sfestanie, ca e o casa cu trecut dubios.

Ai auzit de vorba aia : Nu intreba niciodata frizerul daca trebuie sa te tunzi ?

*segmentation fault*

Mergi la inceput