Sunt nebuna sau e ceva necurat la mijloc????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

O faza asemanatoare ca cea cu cristalul Claudiei am patit si eu...daca n-o traiam pe pielea mea, nu stiam cum e...un pahar cu apa, care statea singur si izolat pe un scaun, intr-un colt de camera a explodat pur si simplu, fara sa se apropie nimeni de el...asa..din senin...ma gandesc ca exista totusi si explicatii pertinente, doar ca nu le am eu...pana la urma poate stiinta reuseste sa justifice cumva si fenomenul asta cu fantomele...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Eu nu cred ca esti nebuna, sincer...
Desi nu mi s-a intamplat niciodata ceva asemanator, eu cred ca exista suflete care umbla asa...nelinistite.
Dupa cum ti-au spus si fetele, cheama un preot pt slujba si vei vedea o schimbare.

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by lori99ursu

Salut! E bine sa chemi preotul. Nu trebuie sa faci sfintirea apartamentului, o sfestanie este suficienta, este slujba speciala pt situatii de genul asta. Iti tb un vas cu apa, busuioc, catzuie, tamaie, o icoana si un pomelnic pentru morti, in care sa o treci si pe fosta proprietara. Si mai tb sa dai ceva de pomana pt ea. Sfestania este bine sa se faca in fiecare an, mai ales in postul Pastelui sau daca nu, intr-o zi de post. Si noi am facut o sfestanie de curand ca ni se parea ca nu ne mai merge bine, sotul meu nu reusea sa se mai angajeze, parca si relatiile erau mai tensionate. La mai putin de o saptamana de la slujba, sotul meu a luat un interviu la care nici nu spera.
Oricum, cheama preotul.Si poti sa pui un pomelnic si pt vii, in sanatatea voastra si a copiilor.
pupici dulci!

lori99ursu

am zis sfintirea apartamentului pt ca nu stiam sigur ca sfestanie se numeste ritualul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nici eu nu cred ca esti nebuna, dar sunt de aceeasi parere cu fetele ca trebuie sa faci sfestanie! Eventual sa dai de pomana ptr. sufletul batranei!
Dar si ce-a povestit Claudia e infiorator!! Brr!!

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa aduci si popa dar sa si verifici peretii apartamentului/podeaua cu un ciocanel de lemn. Ai parchet? Sigur o sa gasesti alte surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, am parchet laminat. De ce? La ce te gandesti?
Apartametul e renovat de curand, era varza cand l-am cumparat si am facut totul de la zero...asa cum trebuie.

quote:
Originally posted by Guestus

Yo zic sa aduci si popa dar sa si verifici peretii apartamentului/podeaua cu un ciocanel de lemn. Ai parchet? Sigur o sa gasesti alte surprize.

Multumesc la toata lumea. Maine dimineata mergem la biserica sa vorbim cu preotul.
Sper sa se termine totul cu bine si sa scap si eu de obsesii...poate sunt si obsesiile mele datorate oboselii...nu stiu!
Dar e ciudata faza cu caciula...dar uite ca maica-mea a gasit o explicatie oarecum logica! Matei mai avea o caciula rupta, dar una de iarna, mai groasa. Era rupta in acelasi fel cu asta, desi nu seamana deloc intre ele caciulile. Insa, in mintea mea obosita....s-au suprapus fazele...adica mi-am amimtit de caciula de iarna ca am rupt-o...desi acest lucru s-a intamplat acum 3 luni! Ma rog...a gasit ea o explicatie....Dar nu stiu e sa cred!! EU STIU SIGUR CA P'ASTA AM RUPT_O ACUM O SAPTAMANA.

Zau nu stiu ce sa mai cred. O sa vorbesc cu preotul. Nu-mi doresc decat sa scapam de toate relele si mai ales COPIII SA NU FIE AFECTATI, in nici un fel.
Barbatu'meu rade de mine cand ii zic sa chemam preotul, zice ca mai degraba sa chem doctorul , ca-mi fileaza o lampa. El nu prea crede in nimic. Nici eu nu sunt foarte credincioasa...dar uite ca ma tot gandesc...ar trebui sa mergem mai des la biserica, macar pentru copii.
Asa ca nu prea am sprijin din partea lui in aceasta problema...noroc ca e bunica la noi zilele astea...zice ca se duce ea maine dimineata la biserica sa aranjeze cu preotul. Aveti idee cam cat se da pentru sfestanie? E un pret fix? Cat mai dau pe langa? Dar lasa ca aflam maine, la biserica.

Va multumesc inca o data!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Io cred ca Guestus vrea doar sa te sperie.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

stai linistita ca nu esti nebuna si mie mi se intampla sa aud asa pasi si imi dau seama clar ca sunt la noi,insa nu am gasit nicio explicatzie,sotzu insa a gasit,normal: ca e de la vecini...sa vezi cand mai si trosneste mobila asa cu putere,de zici ca acu acu iese cineva din dulap...brrrr...si culmea ca de cand s-a construit blocul(e nou,de prin '90),n-a murit nimeni,nici macar la noi pe scara...chiar nu stiu ce ar putea fi...sa fie suflete ratacite? oricum orice ar fi si eu zic la fel,sa aduci un preot,astfel vei fi si tu impacata cu gandul si mai linistita
toate cele bune si cat mai putzini musafiri din ashtia asa nepoftitzi

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Mi s-a ridicat parul pe mine!!! Asa cum au zis fetele, cheama neaparat un preot sa-ti sfinteasca casa. Si incearca cumva sa te odihnesti putin, ca de multe ori si oboseala iti joaca farse....

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Uitasem....
Si la noi se auzea (ca facut numai noaptea cind sotul dormea tun) o pocnitura destul de puternica. Si stam la casa, deci vecini nu avem. Ca sa ne dam seama dupa 2 luni ca este televizorul!!!! E cam vechi saracul, probabil isi da duhul!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput