Sunt nebuna sau e ceva necurat la mijloc????
BUna! Eu una nu cred ca-s nebuna, chiar daca statusu' ar indica lucrul asta
Ori sunt in asa hal de obosita, de confund visul cu realitatea, ori SE INTAMPLA CEVA in casa mea!!
Hai sa va povestesc cate ceva: ne-am mutat in apartamentul asta acum 8 luni. A fost al unei babe care a murit la acteva luni dupa ce am cumparat apartamentul. Nu prea cred in din astea...dar acum imi pun niste semne de intrebare!!!
DE cand ne-am mutat am tot auzit zgomote ciudate. Am trecut peste ele. DE mai multe ori am simtit ceva...ca un curent, pe langa mine...cu toate ca nu era nici un geam deschis! Am auzit si pasi, de cateva ori!!!!! Am zis ca-s de la vecini...cu toate ca prea bine se auzeau la mine in casa!! Sau puneam un lucru undeva...apoi, dupa cateva minute...nu mai era acolo!! Incepeam sa=l caut...si, dupa ceva timp....aparea iar unde l-am pus!! Am pus-o tot pe seama oboselii, ca intr-adevar sunt f obosita...
PANA AZI CAND S_A INTAMPLAT CEVA SI MAI CIUDAT!! Cand sa iesim afara....caut o caciulita sa i-o pun lui Matei...si cum caut eu asa...gasesc una care fusese rupta si acum NU MAI ERA RUPTA!!! JUR ca a fost rupta, jur ca eu nu am cusut-o, jur ca nu am 2 caciuli la fel!!! DEci am rupt-o acum o saptamana chiar eu, cu mana mea (din greseala), cand incercam sa-i leg baierele la gat. Am tras mai tare si una s-a rupt in mana mea. Am lasat-o deoparte, intr-un maldar de tzoale, pana azi, cand am dat peste ea si era....INTREAGA!!!!!! Are amandoua baierele!! Nici una nu pare sa se fi rupt!!! Si nu a avut cine sa o coasa! Eu nu, barbat'meu nu...copiii nici atat!! CUM DE E CACIULA INTREAGA, DACA ERA RUPTA SI NIMENI NU A CUSUT_O!!
Singura explicatie logica e ca AM VISAT ca s-a rupt!! Dar NU am visat...Stiu sigur cand am rupt-o...stiu ca m-am enervat, ca era o caciula noua ...SI ACUM E INTREAGA!!!!!!!
Voi ce parere aveti...ca deja barbatu'meu si maica-mea se uita la mine ca la o nebuna!!!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Raspunsuri
karol spune:
Atunci cred ca si eu am fost nebuna, mai demult cand mi s-au intamplat lucruri asemanatoare.In casa de la tara, la cateva zile dupa ce mi-a murit un unchi, auzeam tot felul de pasi prin casa si zgomote ciudate.Nu stiu ce sa-ti zic.Ai adus preotul acasa inainte de a te muta? Daca nu, asta e primul lucru pe care trebuie sa-l faci.
Poate cine citeste, ne crede pe amandoua ciudate, dar eu te cred, sincer.
Primul pas:du-te la biserica si vorbeste cu un preot.
Happiness_4_us spune:
Nu stiu ce sa zic, am ramas uimita.
Sigur nu ai cusut-o tu tocmai ptr ca era o caciulita noua si nu vroiai sa o arunci?
Poate ca ai uitat...
Nana Motoc
Fotografii cu noi
Simo74 spune:
Inseamna ca e o fantoma de gasca careia ii place sa coasa .
PS Nu te supara pentru spiritul de gluma. Si nici un caz nu esti nebuna...chestii din astea se mai intampla
danna2002 spune:
SOLUTII:
-cheama un preot si roaga l sa iti sfinteasca apartamentul
-mergi la biserica si roaga te pentru tine, pt fam. ta, pt linistea batranei si da ceva de poamana, e de preferat sa dai ceva sfintit dar daca nu ai cum da asa pur si simplu ceva de mancare
-aprinde o candela in ap
-si spune in gand de 100 de ori..ca NU EXISTA SUFLETE CARE SA BANTUIE...PRIN LOCURILE CARE LE AU FOST DRAGI!
SA DEA Domul sa iti fie bine!
daca ce am scris pare deplasat imi cer scuze!
pisi_ella spune:
Multumesc, fetelor!
Nu, nu am adus preot...Aici am gresit! Trebuie sa facem sfestanie, nu? Cum fac? Ma duc si vorbesc cu preotul? Cam cat sa-i dau pentru asa ceva?
Eu am vrut sa chem preotul mai demult, dar a ras barbatu'meu de mine, ca el e Toma Necredinciosu'!
Si a fost si o situatie ciudata cu moartea babei...Lumea vorbeste ca a fost omorata de nepotul ei, care nepot avea casa trecuta pe numele lui (deci la el am luat apartamentul), iar baba avea drept de habitatie viagera (parca asa se cheama). Insa nepotul a convins-o pe baba sa renunte la dreptul ei...ea s-a lasat fraierita....si, cum , necum...a renuntat (cu toate ca u oprea vroia) , iar nepotu' i-a vandut apartamentul si banii si i-a insusit el pe toti. I-a cumparat babei o amarata de garsoniera si culmea, dupa cateva luni..baba a murit subit!! Cica infarct....nu stim
_Ella, Emma & Matei
danna2002 spune:
barbatzii in general nu prea le au cu biserica..si daca nu crede..nu il obliga sa asiste la sfintirea casei..stabileste cu el de comun acord ca vrei sa faci asta pt binele tau si al copilului..<Eventual nu intra in prea multe amanunte legat de ceea ce ai vazut si simtit prin casa..lasa lucrurile asa cum sunt...stabileste doar sa fie de acord sa vina preotul si da i timp sa hotarasca daca vrea sa fie acasa sau nu cand se facE sfintirea casei>.
trebuie sa vb cu preotul si o sa iti spuna el ce ai de pregatit si cum se desfasoara ritualul.
despre istoria cu disparitzia batranei incearca sa uiti ce vb lumea..gura lumii e mare si ...spune multe....tu roaga te si inkide urechiusa cand spune lumea atatea...vorbele pe care le ai auzit si curentele care circula prin mass media cum ca SPIRITE etcc...au creat in sufletul tau atari conexiuni...
nu uita sa dai si ceva de pomana..mancare ceva...
eventual spune i preotului cand vine sa iti sfinteasca ap ca ai vrea sa dai si ceva de mancare de pomana..daca stii cum o kema pe batrana sa ii spui ca pt ea..daca NU sti spune i doar ca vrei sa faci un bine unor oameni saraci...E DE PREFERAT SA DAI UNEI FEMEI.
sa dea Domnul sa fie bine!
pisi_ella spune:
Danna, multumesc de sfaturi! Multumesc la toata lumea!!
Mai, eu nu credeam in asa ceva...nici acum nu pot spune ca cred!! Dar parca fac niste conexiuni, fara sa vreau! Poate si din cauza oboselii....Am doi copii mici, ca ocup singura de ei si sunt zombie.
Da, o sa merg la preot!
_Ella, Emma & Matei
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Danna, multumesc de sfaturi! Multumesc la toata lumea!!
Mai, eu nu credeam in asa ceva...nici acum nu pot spune ca cred!! Dar parca fac niste conexiuni, fara sa vreau! Poate si din cauza oboselii....Am doi copii mici, ca ocup singura de ei si sunt zombie.
Da, o sa merg la preot!
_Ella, Emma & Matei
STIU CA NU crezi dar lucreaza subconstientul.el leaga..el dezleaga///.si pe masura ce te obligi in mod ratzional sa nu crezi .parca iese numa si numa pe dos!
SPER SA fie bine!
sa ne anunti ca e ok..si ca apele s au linistit!
corinadana spune:
Esti obosita!!! Sa stii ca si la mine n apartament pacane mobila se aud scartaieturi,si altele dar niciodata n am facut asa conexiuni ca si tine! Oboseala ta duce si la o memorie mai precara! De ce nu ti pui problema sa faci ceva ptr a te relaxa si totodata ptr ati inviora memoria?
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
michelle7 spune:
eu cred in fantome sau cum s-or fi numit . eu am vazut una o data. inainte sa ma casatoresc m-am trezit brusc din somn si am vazut o pata alba pe perete si nu mi-a fost frica deloc si am spus e X ( numele primei prietene a sotului meu care a murit la 18 ani intr-un accident de masina in fata sotului meu) . In aceeasi noapte sotul meu a visat-o pt prima oara cu toate ca fata murise cu vreo 8 ani inainte si fata i-a spus " ea te iubeste " , cu toate ca nu a dat nume , sotul meu a stiut ca de mine e vorba . sunt sigura ca fata asta l-a vegheat din cer si ca m-a vizitat in casa mea.