Sunt nebuna sau e ceva necurat la mijloc????
Raspunsuri - Pagina 2
ingerash spune:
quote:
Originally posted by michelle7
eu cred in fantome sau cum s-or fi numit . eu am vazut una o data. inainte sa ma casatoresc m-am trezit brusc din somn si am vazut o pata alba pe perete si nu mi-a fost frica deloc si am spus e X ( numele primei prietene a sotului meu care a murit la 18 ani intr-un accident de masina in fata sotului meu) . In aceeasi noapte sotul meu a visat-o pt prima oara cu toate ca fata murise cu vreo 8 ani inainte si fata i-a spus " ea te iubeste " , cu toate ca nu a dat nume , sotul meu a stiut ca de mine e vorba . sunt sigura ca fata asta l-a vegheat din cer si ca m-a vizitat in casa mea.
wow, Michelle, mi s-a ridicat parul pe mine; si bunica mea si prietena mea cea mai buna au trecut prin niste experiente din-astea super ciudate, eu nu si sper sa nici nu mi se intample
Eu in schimb imi inchipui lucruri (pur si simplu imi vin in minte) sau le visez si se intampla; nu des, dar se intampla, si nu vorbesc despre senzatia de deja-vu Cred ca o sa albesc repede
edit: am uitat ce era mai important, Pisi, cheama neaparat un preot, asa a facut bunica mea si ea zice ca s-a rezolvat.
RaluD spune:
There's a breach in the Matrix.
Si eu am uneori senzatia asta, cand sunt epuizata. Deci cred ca esti foarte obosita, organismul iti joaca feste si ai nevoie de putina relaxare.
E o idee buna sa chemi un preot sa-ti sfinteasca casa, asta nu are cum sa faca rau in nici o situatie.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Cristina A spune:
Ma bag si eu in vorba voastra - pisi_ella draga nu dispera sa stii ca si noua (mie si soacra-mii) ni se intampla sa nu gasim diverse lucruri pe care "l-am pus aici adineauri!" si atunci ne intrebam una pe cealalta si de cele mai multe ori ce nu vad eu vede dansa si viceversa (pe semne stresul si oboseala or fi de vina in acest caz); cat priveste zgomotul ciudat din casa eu l-as pune pe seama umiditatii din aer care intra in mobila, in usi si evident atunci cand apa se evapora, mobila se strange si trozneste. Nu am explicatii pentru tv-ul cu carcasa din plastic dar cu siguranta trozneste si acela. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa ignori toate aceste semne... fara sa fiu in stare sa argumentez cred cu tarie ca cel ce nu crede in ciudatenii este mai linistit.
pisi_ella spune:
Multumesc, fetelor! Da, sunt ff obosita!! De 3 ani nu mai dorm o noapte cap-coada , de cand s-a nascut primul copil! Sunt sigura ca e de la oboseala ff mare! Vad chestii care de fapt nu exista
Acum lui Matei (9 luni) ii cresc dintii si de vreo 2 saptamani sunt chiauna. SE trezezste noaptea din ora in ora si vrea numai in brate Ma mir cum de mai rezist!! Noroc cu nessu', ca daca n-ar fi el, as cadea pe jos de oboseala
O sa vad eu cum o scot la capat...Nici nu are cine sa ma ajute cu copiii...
Ma rog sa treaca perioada asta super-naspa cu zeci de treziri noaptea!!! Daca o tine pana cand ii ies toti dintii....am pus-o!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
lori99ursu spune:
Salut! E bine sa chemi preotul. Nu trebuie sa faci sfintirea apartamentului, o sfestanie este suficienta, este slujba speciala pt situatii de genul asta. Iti tb un vas cu apa, busuioc, catzuie, tamaie, o icoana si un pomelnic pentru morti, in care sa o treci si pe fosta proprietara. Si mai tb sa dai ceva de pomana pt ea. Sfestania este bine sa se faca in fiecare an, mai ales in postul Pastelui sau daca nu, intr-o zi de post. Si noi am facut o sfestanie de curand ca ni se parea ca nu ne mai merge bine, sotul meu nu reusea sa se mai angajeze, parca si relatiile erau mai tensionate. La mai putin de o saptamana de la slujba, sotul meu a luat un interviu la care nici nu spera.
Oricum, cheama preotul.Si poti sa pui un pomelnic si pt vii, in sanatatea voastra si a copiilor.
pupici dulci!
lori99ursu
clau2toma spune:
Ia sa va zic si eu una ca nu ma pot abtine de la acest subiect .
Lucram intr-o florarie . In birou aveam o canapea pe care sefa mea asezase o cuvertura , Intr-o zi am vrut sa-mi schimb coafura si mi-am dat cordeluta jos din cap sa ma pieptan . Cordeluta am pus-o cu mana mea pe acea canapea . In acea incapere eram numai EU . Cand sa-mi iau diadema de pe canapea ,ia-o de unde nu-i . Am cautat-o prin tot biroul ,prin toata flofaria prin baie si prin curte .Am simtit ca inebunesc .Am chemat-o si pe sefa mea [ne intelegeam excelent]si am inceput sa o cautam inpreuna .I-am spus ca am pus-o pe canapea dar cand am vrut sa o recuperez nu am mai gasit-o .Am luat cuvertura de pe pat si am scuturat-o ,am dat cu mainile peste canapea ca poate nu am vazut-o si poate era acolo ,dar nimic .Dupa ce am asezat cuvertura pe canapea ,vroiam, sa ies din birou ,dar cand m-am intors cordeluta mea aparuse pe canapea in locul in care o lasase-m . Straniu dar adevarat .
Eu cred ca nu esti nebuna ca asa si eu as fi dar eu nu ma consider nebuna [poate ma considera altii]
clau2toma spune:
Si inca una care are legatura cu ce am scris mai sus .Aceeasi florarie dar dupa 2 saptamani Pe masa de lucru aveam daca stiti voi acele cristale securizate care se puneau pe timpuri pe mesele din casa . Era sfarsit de zi si se mai stransesera cativa prieteni de-ai nostri .Stateam in birou ,iar usa era deschisa catre incapere florariei .In fata nu mai era nimeni pt ca inchisesem . Deodata s-a ausit un bubuit puternic din florarie si niste bucati de geam se auzeau spargandu-se de ciment .Initial am avut impresia toti ca cineva a spart vitrina si eram incremeniti .Dar surpriza .cand am facut un pas in fata catre florarie am ramas toti masca de spaima . Cristalul de pe masa s-a facut tandari absolut tot si ramasese asa nu stiu sa va descriu prea bine dar era sinistru ce mai . Pe masa nu era absolut nimic ,masa nu era langa vreo sursa de caldura ca ne-am gandit apoi la explicatii stiintifice .Oricum am chemat un preot de cateva ori si nu s-a mai intamplat nimic .
Si am uitat sa va spun ca aceasta florarie era plasata chiar langa cimitirul Sf Vineri .
Si acum am inceput sa tremur de spaima la aducerea aminte a acelor lucruri groaznice si chiar am inpresia ca este cineva langa mine cand scriu aceste randuri si ma mai uit in spate .O si nici sotul meu nu este acasa in seara asta .Cred ca o sa stau la calc pana ce pic de oboseala . Tocmai ce ma laudam ca-mi trecuse teama de stafii .
april spune:
Fa o festanie si da pomana saracilor.
O sa fie bine.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
anca tanasica spune:
ce mi-ar placea si mie o fantomuta draguta....da' sa spele si sa calce...poate mai face si mancare...
lasand gluma la o parte eu cred ca exista suflete care nu/si gasesc linistea si mai bantuie prin locurile dragi...
asa ca te impaci cu ea si o rogi sa nu te mai sperie...cred ca nepotul ala nu i/a facut nici toate cele crestinesti pt.a se putea ea odihni in pace, asa ca va trebui sa le faci tu...nu ca sa scapi de ea, ci pentru ca asa e bine si crestineste sa o ajuti sa treaca "dincolo"...asa ca vb.cu un preot...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
alexis26 spune:
mai pisi_ella, fa cum au spus fetele si va fi bine, cu o sfestanie se rezolva tot. Sa stii ca nici eu nu am crezut in chestii de astea, dar dupa ce a murit bunica mea.... A murit de atac de cord cu o portocala pe jumatate decojita intr-o mana si cu un cutit in cealalta, pe un scaun care era la geam in bucatarie. Toata viata ei ne-a spus ca daca ea moare sa nu cumva sa o ducem la capela in cimitir ca ne bantuie. Si nu am dus-o... Am stat de priveghi 3 zile acasa la ea, da tot ne-a bantuit. Cred ca nu stia ca a murit... Cine stie??? Oricum alea 3 zile au fost de cosmar, pe langa zgomote, zdronganit de vase, pasi si alte cele, in prima noapte dupa ce a plecat toata lumea, si am ramas doar eu cu mama si cu un var de-al meu, am inchis usa si eu cu varu-meu ne-am culcat, iar mama a inceput sa se roage. Asta era pe la 11 seara. Stiu sigur ca am inchis usa ca am si verificat-o si pe la 2 s-a deschis usa (de la intrare) de s-a trantit de perete. Si nu era nici un pic de curent in casa ca bunica-mea era obsedata in legatura cu asta, vesnic striga la noi sa inchidem geamurile ca "o trage curentu'". Dupa inmormantare m-am mutat eu la ea in apartament ca aveam mult de invatat pentru bac si faculta, da nu am rezistat sa stau singura... Tot timpul simteam ca e cineva in spatele meu si cum ai spus si tu parca trecea ceva pe langa mine. Oricum adormeam cu plapuma in cap... Apoi am luat 2 fete in gazda. Degeaba. M-am mutat acasa dupa o luna. Fetele au chemat preotul sa faca sfestanie ca nici ele nu mai rezistau. Tin minte ca ele plecau de week-end acasa ca nu erau din oras si tot timpul aveau grija sa stinga toate luminile etc. Tot timpul cand treceam pe acolo, lumina era aprinsa. Intram, o stingeam, cand venea inapoi si treceam pe acolo era aprinsa....
Asa ca o sfestanie ar fi cel mai potrivit lucru. La noi a functionat, dupa ce am facut sfestanie nu am mai avut probleme..
Pupici si sa cresteti mari si frumosi