Sunt nebuna sau e ceva necurat la mijloc????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Tot el mi-a confirmat zvonul ca baba ar fi fost omorata de nepotul care i-a vandut casa. Tot cartierul stie.

quote:
Cum necum...dupa ce nepotul a vandut apartamentul...potriveala naibii....baba a murit dupa 2-3 luni! I-a facut repede de petrecanie, cum a zis si preotul.

a fost crima? politia si justitia stiu ce stie tot cartierul? sau preotul e raspandacul unor zvonuri?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

sa uitam amanuntele dubioase! sa dea Domnu sa fie bine..!
ma bucur ca ai facut asta..SI SPER SA se astearna linistea in casa ta si in sufletul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Teodora, politia si justitia nu au treaba in cazul asta. Nu a anchetat nimeni moartea batranei. Nu a cerut nimeni sa fie anchetata! A murit de inima...la 2 luni dupa ce a vandut nepotul apartamentul. Crezi ca era greu sa-i dea niste pastile in plus? Ea era dependenta de pastile de inima! Iar nepotu' si cu nevasta'sa au luat-o in grija. Insa presupun ca e tare greu sa ingrijesti un batran de 70 si ceva de ani...asa ca s-au gandit sa-i curme suferinta! Sa dea Dumnezeu sa nu fie adevarat...dar prea e cusuta cu ata alba!
Nu te gandi ca i-au infipt un cutit in inima sau i-au tras un glont in cap! Asa da, ar fi fost o crima clara ca lumina zilei, iar justitia si politia ar fi actionat ca atare. Dar asa...tot crima e...dar daca nimeni nu poate dovedi nimic?? ERa o batrana senila, dependenta de pastile de inima. E ff simplu si cat se poate de clar: a luat mai multe pastile decat trebuia! Si nepotu' si nevasta'sa sunt curati ca lacrima!
Iti dai seama ca nimeni, nici popa, nici altcineva nu poate pretinde ca stie adevarul adevarat. Sunt doar supozitii. Insa datele problemei sunt mult prea clare...ca sa nu te gandesti la ce-i mai rau!
Inca ceva ce am omis sa spun: baba era tiganca. Cu totii erau. Si asta spune multe.

Apartamentul l-am cumparat prin agentie, ca altfel nu ne incurcam cu asa ceva! Era varza, dar era la un pret super-bun...si dupa doua saptamani au sarit preturile! Asa ca am avut noroc, ca altfel nu mai luam nimic. Ne-am asumat riscul si am sperat sa se termine totul cu bine. Au mai fost ceva probleme...a avut ipoteca...a umblat barbatu'meu de i-au iesit ochii pe la judecatori ai avocati...ma rog...s-a terminat cu bine. L-am cumparat, l-am aranjat. Nu mai e nici pe departe ce-a fost.

Nu am crezut niciodata in fantome! Nici acum nu pot spune ca cred. Poate ca, si din cauza oboselii fff mari...subconstientul lucreaza.
Oricum, m-a linistit venirea preotului (cu toate ca nu sunt o super-credincioasa). Asta e tot ce conteaza!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Guexocid , contributia ta e "foarte folositoare" ce-i mai grav e ca te si repeti , sau suferi ca nu ti se raspunde?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Michelle, ai o obsesie sau e ceva necurat la mijloc?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Crezi ca era greu sa-i dea niste pastile in plus?
sau sa nu i le mai dea deloc...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Exact!

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:
Crezi ca era greu sa-i dea niste pastile in plus?

sau sa nu i le mai dea deloc...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!

desene noi

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput