Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

felismultumim; uktima oara cnd am vorbit cu bits, saptamana trecuta , erau bine; probabil sunt putin acupati;

sanatate lui Mihai

damafelicitari ptr. asa un baietel ordonat si cretulin; mai da` ce frumos sta el la pozat; ce frumos mananca

a mea Emilica cand ma vede cu aparatul vine spre mine razand de sta sa lesine, cu mainele in sus si corpul aplecat, sau daca nu isi indeasa in gurita ambele manute, vre-o 4 degetute, doua de la una, doiua de la una, si tot asa radeeeeee; deci trebui pozata in surprize, dar la mine ii belea mare daca ma vede Arisa ca o pozez pe Emily se ameasteca si ea repede cu cate-o pozitie de-ti vine s-o iei la si imediat incepem , ptr. ca asa ma enerveaza cu egoismul, cu toate ca ii explic ca vreau sa-i fac doar lui Emily, ca nu prea are poze singurica, si ca uneori sa mai stea si in bancuta si, la care imi da raspuns "sa nu-i mai faci niciodata poze lui Emily, numai mie, ca toate pozele lui Emily singurica le arunc!"
chiar ma intreaba deseori unde sunt pozele ei si unde sunt ale lui Emily; ar vrea ea sa scotoceasca nitzelush, dar bine ca nu le stie locul
si Emily mananca binisor singurica; umple bine lingurita si o duce la gurita perfect, dar duuuuureazaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuult; uneori nu ma lasa sa-i dau eu deloc, imi da mana la o parte, isi trage castronul, ba inca ma hraneste si pe mine, din lingurita ei(off corsue ca nu servesc cu toate ca insista la greu), sau uneori cu ce gaseste pe masa; ii asa de scumpa cum incearca sa ma indoape, sau poate se razbuna pe mine ca si eu uneori o mai indop; oricum ma multumesc ca are initiativa, nu ca Arisa care si acum uneori ma pune sa-i bag in gura

casandra si Emily mananca orez la greu; cu il prinde cum numai asa ceva vrea; ii tare comica can ii sterpeleste orezul la samurai din castron, si cum samuraiul ii cu igiena de te doare capul sa-l vezi ce se agita si ma intreaba daca am spalat-o pe Emily pe maini inainte de masa, eu raspunzandu-i ca da, eventual pe degetele mai are ceva spaice de bebeu, si sa vezi atunci agitatie, schimbat orez, spalat sau schimbat castron si morala copilei, bla, bla,bla, vorba ceea cainii latra, ursul merge, caci la urmatorul bol de orez fatuca la fel procedeaza, la care la final samuraiul sa declara invins
cat priveste problema vecinilor de jos si eu la fel, aceasi situatiune o am cu a mea vecina draga; din cauza Arisei ma parat la administratia blocurilor, ba ca fac galagie cand intind rufele si cand scutur saltele, ba ca topaie Arisa pre tare, ba ca imi atarna cerceful pre mult in afara balconului si o deranjeaza la admirarea peisajului de-afara, si pe baza asta a avut si dovezi, ptr. ca efectiv mi-a pozat saltelele si cercefurile; ba ca facem baie la ore prea tarzii etc; ba inca mi-a propus ca daca copila face prea multa galagie sa ies pe strada sa o plimb, iar samuraiul chiar s-a conformat ideii si o perioada in fiecare dimineata la 5-6am, sambata si duminica, cand era Arisa mai mica, mereu ne faceam plimbarica de dimineata; cum am ramas gravida cu Emily si burta a inceput sa se cunoasca destul de mult si am mai si nascut cum n-a mai spus nik, doar o singura data era vre-o 6-7pm si Arisa facea inca galagie, Emily era bb, numai ce aud nistre strigate in disperare sa facem liniste; ma miram de unde vin, si deschid la intamplare geamul de la camera, si numa` ce vad un cap de bufnita la orizont, tipa fiind cocotata pe geam si tipa la mine sa fac liniste, la care m-am enervat rau, si i-am spas ca pana la ora 8-9 sa-si puna pofta in cui; acu` vad ca a mai cedat, dar cum nu-i prea plac strainii cine stie ce coace, ma astept la orice de la ea; daca pe strada ma vede se face ca nu ma vede sau se uita pe ascuns la copii, mai ales la Emily(este genu babelor de la tara), dar dimineata samuraiul se potriveste la pelcarea orei cu fiica-sa si cica se uita pe furis de la geamul de la wc; asa ca sanatoase sa fim ca asa vecini se gasesc peste tot; yo ce sa mai zic de cel de sus care nush ce face la ora 2-3am, nu mereu da` si cand face, crec joaca tenis, sare coarda ca duduie tavanulca la balamuc, dar am rabdare!

aimece scump este Vladut in geamantan; ca maine0poimaine il vezi ca pleaca cu tati; dar sa vezi ce de cadouri primesti pe urma de la baietii tai!; imi place mult ce are Vladut pe cap, este facuta de tine sau cumparata?

chiar vroiam sa intreb si eu de Jasmine; mi-ati luat-o inainte;
mai sunt multe fete care nu prea au intrat, dar poate ca sunt ocupate cu puiutii, asta e;
multa sanatate puiutilor!!!

andreea buna replica gradinarului
Emily nu numai ca intra in zone interzise, dar mai defriseaza si natura, rupe tot, si mai aduna si pietre la greu, de toate marimile si de toate culorile;

ce spunea-ti de olita?; a mea Emilica nici sa nu o vada; am incercat putin sa imi impun pct-ul de vedere, dar s-a transformat intr-un plans istreic, cu mari suspine si mii c-am teama de reverse; momentan asteptam; poate de la vara cate un picut;
a mea fatuca tot mai ascunde lucruri, nu numai in casa, dar si pe ea, in imbracamintea ei, de cand o dezbrac ptr. baie tre` sa gasesc ceva prin toalele ei; o data cand am desfacut-o de pempers am gasit un mic creionas de colorat de la Arisa; cu l-o fi bagat acolo nu-mi pot imagina; aaaa, si mai are o chestie Emily, nu serveste mancare rece sau calduta, FIERBINTE numai!, iar Arisa numai CALAIE

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY apropo de scaunul de masa! dupa ce i-am dat lui Paul sa pape azi in scaunul de masa, l-am tinut un pic, nici 5 min in el, ca sa pot da un tel. la serviciu unei colege, si sa stiu ca e in siguranta, si ca nu pateste nimik, ca il pot supraveghea, era cu mine in sufra! dau tel, ii spun colegei ce am nevoie sa faca, si cand ma uit in spate, Paul al meu era in picioare, aplauda o blonda la tv!!!! sa fac preinfarct, o simpla miscare gresita putea sa il faca sa cada imediat!!!! L-am luiat repede si l-am lasat pe jos!
Da, ii dau lichide sa bea, ceai de menta, apa cu saruri de rehidratare, suc de morcovi (nu prea ii place!)..apropoooo....

Fetelor, ce sucuri din ce fructe , naturale, ii pot face lui Paul, el care e pe diaree????? de morcov nu ii place!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

onitzoooo, Paul nu arata slabit, ci numai schimbat din cauza noii tunsori, si poate un picut tras la fata si putin palid, dar ii OK, dupa mine, bine tu stii mai bine; oricum sanatate maxima;

si eu am avut un moment azi de stare de soc, cand am crezut ca mooooor efectiv; ii faceam ceva sa manance lui Emily, tocasem niste sunculita si lasasem cutitul pe marginea tocatorului, vina mea; si ma uitam pe dc dupa o reteta ptr. ea, si numa` ce-o vad cu coada ochiului,( asa stand pe scaun), pe Emily, care se cocotase pe un taburet de jucarie si luase cutitul in mana, ditamai satarul, si vroia sa linga de pe el sunculita ramasa; am crezut ca intepenesc, numai aveam nici voce, doar ce m-am repezit repede si i-am luat ob. din mana; cu Arisa c-am la aceasi varsta la fel am patit-o; cutitele erau puse in alt loc, mai jos, si se tot juca printre picioarele mele, si eu imi vedeam de gatit, si numaP ce simnt niste intepaturi pe la spata si nu-mi dadeam seama ce pot fi, cand intorc capul sa raman socata, ea avea ditamai satarul in mana si il flutura prin fata mea; acum cutitele sunt puse ffff. sus, nici chiar Arisa nu poate ajunge, dar uite ca numa` un moment de neatentie imi putea fi nefast!; si tot azi Emily s-a inecat rau de tot cu o coaja de mar; faceam placinta de mere si le-am curatat coaja, si au tabarat amandoua cucuietele sa le dau coaja s-o manance; lui Emily i-am dat doar putina, dar uite ca s-a inecat atat de rau mai sa-si scoata stomacul, de-am crezut ca-i dezlipesc plamanii, iar Arisa mai sa planga!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Mey, IONELA, ai un dar de-a povestii, de orice ai spune, eu mooooooooor de ras!!!! imi pare tare rau pentru sperietura de azi!! i-am citit si sotului faza cu EMily si linsul satarului si s-a stricat de ras!!!! a ras cu lacrimi!!!! dupa ce s-a oprit a zis: razi-tu-rzi!!! dar...si tu ai copil mic!!! Si Paul a avut un moment cand era sa apuce un cutit de pe masa, noroc ca am fosta aproape de el si l-am vazut!
De Paul ce sa zic???? el e vesel, ma rog, il cam supara si mami asta ca nu vrea sa ii mai dea suzi in gurita decat noaptea cand se culca!!!! sa il vezi ziua cum o cauta peste tot si maraie si duce mana la gurita si imi arata ca o vrea!!! iar eu ma fac ca ploua, si il pacalesc, ii arat eu altceva, un telefon mobil, o telecomanda, ceva ce stiu ca e irezistibil pt el!!!!
Stau si ma gandesc de unde ai atata rabdare femeie????? si cu copiii, si cu casa, soata, vecini!!!!! ma faci sa ma simt ca eu ma plang cam de orice!!! ....mda, ar trebui sa mai inghit si eu anumite lucruri, o sa incerc pe viitor sa fiu un picush mai buna!!!!
Din ce povestesti EMILY, pare sa fie copilul care incearca sa se descurce singura, cu mancarea, maine-poimaine, se imbraca singurica!! sa vezi atunci pretentii la garderoba!!! apropo, Arisa isi alege singura ce sa imbrace, nu???

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna fetelor,
am revenit nitel ca tot e liniste la mine!
Aime, " La multi ani" multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta! .... cu intarziere... acum am citit si eu
Paxela, felicitari pentru bebe2, sarcina usoara si un bebe sanatos. Eu am avut ceva greturi numai la primul la baiat, la fete nici n-am stiut ce sunt alea!! Din punctul asta de vedere trebuie sa recunosc am scapat usor!
Vad ca si voi tot cu copilasi bonavoiri, uffff nu se mai incalzeste vremea asta odata. Aici a nins ieri toata ziua, azi s-a topit dar noi stam la campie.... ce e la munte nici nu vreau sa ma gandesc..... ci cica mergem la socrii de Paste. La ei singur inca e de 1 m zapada.
Ai mei au luat-o de la capat, luni am fost din nou la doctor ....febra si dureri de urechi. Pe David a trebuit sa-l iau de la gradi mai repede. Daria a primit din nou Augmentin numai vineri a terminat o tura. Si binenteles nu mai manaca nimic, cateodata ma intreb pentru cine ma stresez toata ziua sa gatesc ca oricum o arunc dupa aia. Macar Daria manca ceva mai bine, David e un mofturos fara pereche, cred ca poti numaira pe degete cate mancaruri manaca si nici atunci nu e sigur ca atunci cand o are in fata o si manaca.
Ma necajesc ca sunt asa de slabi.... Daria are abia 8.250 kg.
spuneti-mi si mie mai e vreunul asa de slab??? Nu cred!
Nici a mea nu vrea sa faca la olita. Si cand ma gandesc ca David inaite de 2 ani, nu mai facea deloc pe el. Acum suntem la faza de proba. Cand o intrev daca face kk sau ii zic pisssss fuge si aduce olita dar nu face nimic, sau daca o vede prin preajma se pune pe ea, deobicei de-a latul si se ridica si iar se pune. Adevarul e ca nici timp si nici chef nu prea am cu ea..... cred ca mi-am pierdut deja din rabdare.
si de dinti ce sa mai zic are doar 6, cei 4 de sus nici nu sunt inca crescuti..... ce canini?? mai au de asteptat.
Dar sa stiti ca febra mare poate fi de la canini. eu am patit cu David a facut 40 de fiecare data cand i-au iesit, noroc ca i-au dat cate 2 deodata.
Incerc sa va citesc si sa va cunosc mai bine am vazut si cateva poze, pe cucuietele Ionelei, pe mancaciosul de David, bineteles pe Mihaita cu cizmulitele lui, !!! ..... pe ana-Maria si pe gemenii Adrianei. Sunt toti niste dulci.
Maine o sa continui.... sper. De cand a plecat mama e cam haos la mine..... pana imi intru putin in ritm..... ca am cam lenevit.
Va pup pe toate, multa snatate la copilasii bolnaviori

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Si fii-miu este la faza de testare a limitelor... Face exact ce stie ca nu are voie sa faca, si apoi se uita la mine sa vada ce reactie am. De exemplu alaltaieri seara incepuse sa tranteasca cu o jucarie basculanta pe care tocmai i-o cumparasem. Jucaria, destul de marisoara de altfel. Prima data i-am spus sa nu o mai tranteasca pentru ca o s-o strice si nu o sa mai poata sa se joace cu ea. In secunda urmatoare, a luat-o iar de pe jos si, uitandu-se fix la mine iar a trantit-o (mi s-a parut chiar ca zambeste smechereste ). M-am coborat la nivelul lui, m-am uitat in ochii lui si ferm i-am spus sa nu mai tranteasca masina ca i-o iau. In momentul in care i-am dat drumul, s-a dus tinta la masina si iar a trantit-o. Asa ca n-am avut ce face decat sa-i spun ca e alegerea lui, si daca se poarta asa cu masina sunt nevoita sa i-o iau. Bineinteles ca a inceput sa urle si sa se imbatzosheze (are asa un fel haios de a arata ca e furios, se incordeaza, se ridica pe varfuri si baga pieptul in fatza, ca un cocos :-)). Am luat jucaria si am ascuns-o. A mai urlat el ce-a mai urlat si pana la urma s-a potolit.
Dar face lucrul asta frecvent, cu tot felul de lucruri. Linge parchetul desi i-am spus ca nu e voie, ca sunt microbi, bla bla bla, a vrut chiar sa linga pisica (daca nu eram pe faza, o lingarea bine), orice-i spui ca nu are voie sau nu e bine, exact aia face, si se uita pe sub strancene la tine sa vada ce reactie ai :-)) Pe mine ma umfla rasul de obicei, dar ma abtin si incerc sa fiu ferma si constanta.
In rest, Slava Domnului suntem bine sanatosi si voiosi :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
ne inscriem si noi pentru intalneala de sambata daca este vreme buna si daca va mai prindem pe-acolo pe la 11,30(mie mi se pare mai aerisit in carol) dar putem veni oriunde amandoua sunt relativ aproape de noi
va pup pe toate si pe bbici
sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Linge parchetul desi i-am spus ca nu e voie, ca sunt microbi, bla bla bla, a vrut chiar sa linga pisica (daca nu eram pe faza, o lingarea bine), orice-i spui ca nu are voie sau nu e bine, exact aia face, si se uita pe sub strancene la tine sa vada ce reactie ai :-)) Pe mine ma umfla rasul de obicei, dar ma abtin si incerc sa fiu ferma si constanta.
In rest, Slava Domnului suntem bine sanatosi si voiosi :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Ne bucuram ca sunteti sanatosi si cred ca-i super haios cand isi umfla pieptul, am incercat sa mi-l in chipui si ma bufneste rasul numai cand ma gandesc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

ELIZA, Paul exact la fel face cand se enerveaza, si imediat dupa, fuge 5 metri mai incolo si apoi incepe sa planga!!!! e chiar haios, noi il lasa sa isi faca numarul si aopi se potoleste!

DIn pacate noi nu cred ca o sa putem fi prezenta la intalnirea de sambata, avem traba multa in casa, ca tati pleaca luni la LOndra si mai am treaba cu el! iar duminica stau sa fac bagaje!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Capitol 118

Mergi la inceput