Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
ionela roxana spune:
Onitzo, nu vroiam sa spun despre povestea cu cutitul dar tocmai ce-am vazut in foto cu paul, ca aveai pe masa un cutit, pe tocator, si mi-am dat seama ca ar trebui sa ma bag in seama;
cat priveste cu Arisa cu alegerea hainelor are niste gusturi de ramai perplex; cand afara era frigul lui mos craciun ea vroia in slapi de plaja si fusta
, de s-a jelit o ora pana a inteles ca nu are voie, ba la un moment dat cedand amandoi in faza crizutelor si spunand-ui sa faca ce doreste, ehei si cum a auzit asa cum a revenit cu picioarele pe pamant si a spus ca vrea sa se imbrace in pantaloni cat mai grosi si pluover
, deci face totul pe invers cu noi; are momente cand isi alege toaletele, dar foarte rar, ptr. ca de obicei cand iese in parc la joaca ii impun sa se imbrace in pantaloni si anume pantofi de joaca, caci altfel ar fi dezastru la haine, ptr. ca poarta ffff. rau lucrurile, se umple de praf la greu, de parca zici ca este pusa sa faca curat in parc, nu stiu cum reuseste; pantofii ii tarsie sii toceste, incat dupa prima incaltare ai impresia ca i-a purtat de 100ori, si pe baza asta am avut nenumarate
, ca ma gandesc ca doar ii fata si nu-i baiat, iar parul cand merge la joaca il are intodeauna impletit, caci altfel ar arata ca o muma padurii, asa ca il fac codite, cu toate ca se c-am uita japonicii chioras la cozile ei, de parca n-ar mai fi vazut asa ceva, dar bine ca n-o vad cu parul valvoi sau cu el in ochi., nu pot suporta chestia asta, is mai de moda veche![]()
cat priveste samuraiul ieri n-a fost acasa si de-aia mi-am facut de cap la pc, a fost in delegatie
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
aime spune:
Multumim ptr urari fetele, try, mira
Ionela
, caciulita e facuta de nana-sa, are o gramada, in toate culorile si cu si fara motz...imi place cum ii sta cu ele, e haios si ma mir ca le tine pe cap.
Mira, da' tu chiar esti o curajoasa...sa-ti traiasca puii si sa fie sanatosi...ca in rest te descurci 
Onitza nici mie nu mi s-a parut ca Paul e slab, da tu stii mai bine...si are greutate buna, mey...pai Vladut are 11 kg si le are cam demult, el papa bine, da la cat se agita, unde sa se depuna
? Ai sa vezi ca le pune la loc, asa e dupa boala...sanatate multa! Si voi ramaneti singuri cat e tati in delegatie? Offff....noi il asteptam duminica....nicioadta n-am stat atata singuri 
Si noi avem "crizute de personalitate" cand nu-i intram in voie...dar ignoram si-si revine imediat...apar de la jucarii, de la faptul ca acolo nu e voie, dincolo nu e voie....si exact cum spuneti voi face....ca un cocosel, se burica tot....speram sa nu ia amploare fenomenul....
V-am pupit
aime si
Vladimir, 1an+