Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
117 116 115 114 113 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71031" target="_blank">112 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70578" target="_blank">111 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70250&whichpage=1" target="_blank">110
Gala puradeilor nostri
Gala Sarbatoritilor 
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.
Mamici
de 42
si 45 
IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Daniella4____________18 nov_____ Alexis
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri
onitza spune:
IONELA, dar de ce se uita japonezii ciudat la fetite cu codite???asta nu inteleg!
Arisa are o personalitate puternica din cate spui, dar eu cred, cu timpul, cand va creste, va deveni cuminte de nu iti va veni sa crezi! asa am crezut si de Silviu al PAxelei, ca atunci cand se va mari un pic, va incepe sa pape! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ionela roxana spune:
ionela roxana
membru matur
Japan
saitama
823 Mesaje
Trimise - 13/04/2006 : 10:21:12
--------------------------------------------------------------------------------
Onitzo, nu vroiam sa spun despre povestea cu cutitul dar tocmai ce-am vazut in foto cu paul, ca aveai pe masa un cutit, pe tocator, si mi-am dat seama ca ar trebui sa ma bag in seama;
cat priveste cu Arisa cu alegerea hainelor are niste gusturi de ramai perplex; cand afara era frigul lui mos craciun ea vroia in slapi de plaja si fusta, de s-a jelit o ora pana a inteles ca nu are voie, ba la un moment dat cedand amandoi in faza crizutelor si spunand-ui sa faca ce doreste, ehei si cum a auzit asa cum a revenit cu picioarele pe pamant si a spus ca vrea sa se imbrace in pantaloni cat mai grosi si pluover, deci face totul pe invers cu noi; are momente cand isi alege toaletele, dar foarte rar, ptr. ca de obicei cand iese in parc la joaca ii impun sa se imbrace in pantaloni si anume pantofi de joaca, caci altfel ar fi dezastru la haine, ptr. ca poarta ffff. rau lucrurile, se umple de praf la greu, de parca zici ca este pusa sa faca curat in parc, nu stiu cum reuseste; pantofii ii tarsie sii toceste, incat dupa prima incaltare ai impresia ca i-a purtat de 100ori, si pe baza asta am avut nenumarate, ca ma gandesc ca doar ii fata si nu-i baiat, iar parul cand merge la joaca il are intodeauna impletit, caci altfel ar arata ca o muma padurii, asa ca il fac codite, cu toate ca se c-am uita japonicii chioras la cozile ei, de parca n-ar mai fi vazut asa ceva, dar bine ca n-o vad cu parul valvoi sau cu el in ochi., nu pot suporta chestia asta, is mai de moda veche
cat priveste samuraiul ieri n-a fost acasa si de-aia mi-am facut de cap la pc, a fost in delegatie
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
de scris inca o data mii tare lene sa-l mai scriu, asa ca l-am copiat caci altfel nush cum sa procedez
; este bine asa??? sa nu va suparati pe mine ca l-am copiat!
.
ionela roxana spune:
mey onitzo, la mine aici este mai la tara, si ei, nu toti, isi c-am lasa puii c-am liberi, ca sa nu zic in plata lor, iar eu mis c-am maniaca cu ordinea si cu un anume program, adica in sensul ca-mi place sa fie ordonata, par pieptanat, aranjat, haine curate, neshifonate, pantofi curati etc; sigur eu sunt c-am ciudata in ale mele, dar deocamdata vreau sa fie ca mine, poate, poate s-o prinde ceva de ea, si chiar si de Emily, deh orgoliul de mama
;
cat priveste cumintenia Arisei, oricum s-a mai dat pe brazda fffff. mult fata de acum un an sa zicem, dar mai are momente cand intra pe aratura, uneori mai rau, uneori mai bland; offff. om scapa noi si de iesirile astea!
.
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Trebuie sa va impartasesc si voua bucuria mea!
Am avut probleme un an si ceva cu ochii, adica de cand am nascut. Si ajunsesem in ultima perioada sa fac o psihoza, pentru ca nici un medic nu stia ce am si imi dadea un tratament, care dupa ce ca era scump nu avea nici un efect si in scurt timp iar iar faceam conjunctivite. Deja nu mai credeam ca o sa ma vindec.
Dar chiar si asa, nu am incetat sa caut un raspuns.
Si uite, ca in sfarsit, am dat de un doctor, care a avut rabdarea necesara si profesionalism cu carul, si mi-a demolat fiecare tratament pe care l-am tinut, explicandu-mi de ce nu a avut efect.
Concluzia ar fi, ca nici un medicament nu era bun pentru un ochi..sanatos!
De fapt, ajunsesem sa-mi irit ochii si sa fac conjunctivite nu de boala, ci alergice la tratamentele tinute. Iar pentru ca erau multe si foarte diversificate nu mai am lacrimi si ochiul se irita si de la aerul cu care vine in contact.
asa ca, sfatul lui a fost sa intrerup orice medicatie si sa nu mai pun nimic in afara de lacrimi false o perioada pana se desensibilizeaza conjunctiva.
Doamne, ce greu e in Romania sa te tratezi!!
Istoricul bolii si starile prin care am trecut nu le povestesc, ca n-are sens!
Acuma sunt asa de fericita, ca-mi vine sa topai prin casa ca fii-mea!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
Ionela , mama, m-ai distrat pe cinste, sa scrii mai des
!
Onitza, daca Paul are inca diaree, mai amana cu sucurile de fructe. Eu stiam ca nici sucul de morcov crus nu-i bun la diaree, ci numai morcovul fiert.Sanatate multa si sa stii ca Paulica nu arata rau!
Dragelor, eu sunt calita zdravan la fitzele copiilor. Ba chiar am devenit chiar nesimtitoare in ultima vreme,ca sa nu zic altfel
. Daca vreunul din copii se isterizeaza , ma uit la el si il privesc cu seninatate pana termina.M-am gandit sa imi mai protejez un pic neuronii greu incercati in ultimii ani. Bianca deja a depus armele daca a vazut ca nu mai incep sa tip la ea, drept urmare este mult mai linistita in ultima vreme.Ei , in schimb am alta problema: cand vin de la servici, Mihnea sta efectiv lipit de mine cateva ore, nu pot merge nici pana la baie fara sa planga cu lacrimi de crocodil. Nu-l vrea nici pe tat-su, nu o vrea nici pe Bianca, doar pe mine, ceea ce ma cam exaspereaza. Probabil imi simte lipsa in timpul zilei si seara se teme sa nu mai dispar pe undeva
.Probabil va trece si perioada asta, el e oricum extrem de mamos, ceea ce Bianca nu a fost.Daca nu sta si ma pupa pana ma albeste, se gudura ca un catelus si se lipeste de mine
...
Si ce ma mai exaspereaza e bucuria lui la matura si aspirator. Este pur si simplu innebunit, se duce dupa matura ca un drogat si daca i-o iei iese circul de pe lume. Ii mai place la nebunie sa "deseneze" cu cariocile, de preferinta cu ale Biancai, cu care nu are voie sa umble
, si de aici alt scandal, basca ca doreste sa coloreze fix pe cartea sora-sii, etc.
Try, de aia ziceam ca aveti curaj, pentru ca m-am lamurit cum sta treaba cu 2 copii
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
[
Trebuie sa va impartasesc si voua bucuria mea!
Am avut probleme un an si ceva cu ochii, adica de cand am nascut. Si ajunsesem in ultima perioada sa fac o psihoza, pentru ca nici un medic nu stia ce am si imi dadea un tratament, care dupa ce ca era scump nu avea nici un efect si in scurt timp iar iar faceam conjunctivite. Deja nu mai credeam ca o sa ma vindec.
Dar chiar si asa, nu am incetat sa caut un raspuns.
Si uite, ca in sfarsit, am dat de un doctor, care a avut rabdarea necesara si profesionalism cu carul, si mi-a demolat fiecare tratament pe care l-am tinut, explicandu-mi de ce nu a avut efect.
Concluzia ar fi, ca nici un medicament nu era bun pentru un ochi..sanatos!
De fapt, ajunsesem sa-mi irit ochii si sa fac conjunctivite nu de boala, ci alergice la tratamentele tinute. Iar pentru ca erau multe si foarte diversificate nu mai am lacrimi si ochiul se irita si de la aerul cu care vine in contact.
asa ca, sfatul lui a fost sa intrerup orice medicatie si sa nu mai pun nimic in afara de lacrimi false o perioada pana se desensibilizeaza conjunctiva.
Bravo, ma bucur ca ai rezolvat in sfarsit! De acum o sa vezi viata cu alti ochi
!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Monica, sper sa ne intalnim si noi pentru prima data!
Onitza, ma bucur ca tati al vostru merge la Londra, inseamna ca are treburi importante ceea ce este de bun augur. Tinem pumnii lui PAulica se se ingrase repede la loc, stii cum este cu kilogramele date rapid jos, se pun repede la loc chiar si mai mult uneori, stiu din proprie experienta
!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
dama spune:
Merci frumos la toate ca mi-ati admirat mancaciosul. Ionela, sa stii ca David nu e asa cretulin cum as vrea eu, dar are parul foarte des (ii sunt datoare soacra-mi pt asta
) si un pic ondulat.
Aime, ce frumos e Vladutz cand doarme... super si pozicile cu el valizuca lu' tati.
Nici mie nu-mi pare slabit rau Paulica...ii sta foarte bine tunsulici, pare baietel mare asa...si eu il pun in scaunul de masa (al lui) si sta cuminte doar daca ii fixez si centura, altfel se ridica in picioare de mi se face rau.
Miria, bine ca ai scapat in sfarsit de conjunctivita.
La capitolul asta de 2 zile are si David un ochisor usor rosu , de fapt pleopa (sa ma rog sum se numeste zona de sub ochi) si ii curge un pic...o fi conjunctivita? ce credeti? sau doar l-a tras curentul pe undeva...cert ca ma duc azi cu el la dr sa vedem ce si cum. Sper sa nu fie grav...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
miria_cristina spune:
Si eu am avut probleme cu Dami la ochisori. De fapt, nu a fost nimic grav. Dar era ea mica, iar mie imi era frica pentru orice. Doctora mi-a dat atunci, Ketof si cateva zile sa-i spal ochisorul cu ser fiziologic si sa-i picur de 2-3 ori pe zi Tobradex. De atunci nu s-a mai inrosit. Dar la vremea respectiva, tocmai ne mutam si cred ca statuse in praf, chiar daca eu ii acopeream patutul si o feream cat puteam.
ROSERB - Sa stii, ca vad viata "cu alti ochi"!!!!![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
Pentru cine tine post: incercati chiftelutzele de post!!! superbune!!!! 
OTILIA
pupicei Anei!!! mai zi despre ea!!! ce ghidushii mai face??? 

DAMA , multam de compliment, eu nu-s supoer incantata de frizura, dar trebuie totusi tuns, intra parul in ochi si parca incepuse sa i se rareasca!
ROSERB, superdulce faza!!!
si Paul reactioneaza ceva in genul asta cnad vine tac-su de la serviciu, dar la el nu dureaza mai mult de 5 min, tot la mine vrea dupa!!!! ![]()

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!