Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 2
Otiliav spune:
Am reusit si eu in sfarsit sa incarc pozele din aprilie, de aici incep pozele din we.
Ne laudam si noi cu o fetita fericita ca are matura in maini aici, iar aici spala de zor! Deci daca vrea este gospodina dar mai este si o caprita nazdravana aici.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
FELIS spune:
ONITZA... Paul mi se pare OK... DA , putin "tras" la fatza, dar ok... 
OTILIA... superbe poze, superba fatza... fericita mamica!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
MIRIA... ma bucur enorm pt tine ca ai scapt in primul rand de " un stres"... Doctorii astia ma innebunesc...
fiecare cu parerea li si tratamentul lui... Bine ca ai dat peste unul care mai stie si ce face... Bafta in continuare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Nu stiti cat de speriata puteam fii! Imi ziceau ca o pot imbolnavii pe fata, si cum numai eu stau cu ea, ma apuca disperarea, ca indiferent cat ma feream mi se parea ca poate lua oricum. Mi s-au ars mainile de la cat alcool am folosit, ca sa n-o "contaminez".![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Miria, ma bucur ca ai scapat de problemele cu conjunctivita (stiu cum este sa vezi viatza cu alti ochi la propriu
).. sunt foarte in tema cu subiectul asta, eu de cand port LC-5 ani- fac frecvent conjunctivite si deja am invatzat sa traiesc cu ele
... sunt un soi de conjunctivite specifice purtatorile de LC.
- e si greu sa scapi fara la cat de des introduci corpi straini in ochi...
Deci inteleg ca ti-a trecut pur si simplu cu lacrimi artificiale..
Dama, Iris a avut ceva asemenator cu ce are David acum... adica o roseatza in pliul pleopei inferioare, m-i s-a spus ca este blefarita si am tratat-o 3 zile cu un antibiotic unguent - Kanamicina H, si a trecut... a facut-o de la vant, praf... chiar si de la polen se poate face.
Iris a facut aseara vaccinurile de care scrisesem zilele trecute (AVAMIX antihep. A si VARILRIX), de data asta a fost cu circ si plansete, mai mult de teama... a facut si ceva febra azi si dimineatza a tras o varsatura cu Panadol... dar acum e mai bien, sper sa-i treaca repede.
Am primit azi caruciorul de la Mothercare (Quinny Zapp) si sunt f.f. incantata de el.. este pur si simplu super! Am sa-l pozez cu posesoarea de drept, sa vi-l arat!
Otilia am vazut in fuga pozele, dar trebuie sa-ti scriu ca Ana este pur si simplu o dulce bombonica !
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
onitza spune:
Scrisesem un mesaj si s-a pierdut! ![]()
OTILIA, ai o mandrete de fetita frumusica foc si energica mama-mama!!Imi place poza asta mult de tot cu Ana si florile! se vede cat dor ti-a fost de ea, cat va iubiti de mult!!! mi-e dor de voi!!!!
aaaa, si se vede ca ai slabit! imi place cum arati!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
)
Iata ca apar si eu..cu greu..am alergat toata ziua,efectiv am facut pe soferul firmei

Colac peste pupaza,ma suna o prietena in timp ce eram la banca,ca bona sta cu Mariuca (adormita)in brate in hol,a uitat cheile de la intrare(sau ma rog,a inteles ca vien sotul meu repede de unde are treaba
,vecina mea care are inca un rand de chei nu e acasa...imi venea sa plang
..Nu aveam cum s aplec acasa,mi-e mila de copil sa doarma chinuita,plus nemancata de pranz..etc
In sfarsit a venit vecina,a gasit cheile si a intrat in casa..acum 1/2 de ora
Sunt tare suparata pe ea,mi se pare lipsa de responsabilitate...chiar ma gandesc sa nu-i mai dau nici o prima de paste..Sunt exagerata????Sincer...al meu sot o sa zica ca da.
felis,cum mai sunteti?
Miria,felicitari..bine ca ai scapat de stres
Nu am apucat sa citesc prea mult,sunt in criza de timp si foarte..foarte nervoasa
..
Referitor la intalnire,vorbim maine.Poate reusim sa ne vedem cat mai multe.
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
ANDREAP, Doamneeeeeee, e chiar lipsa de responsabilitate!!! hai ca panala urma de somnic, asta e, dormea pe umarul ei, dar de masa de pranz si eu m-as fi enervat!!! hai, linisteste-te , bine ca a trecut si ca a venit vecina cu cheile! dar sa ii atragi atentia ca nu e de joaca! apropo de chei, si eu m-as plange cu o chestie, dar stiu ca "posesorul" greselii mai trage cu un ochi pe aici si cica nu e frumos sa parasti cu cineva "de fata"

Maaaare-mare grija la bone, fetelor, angajati-le numai daca le cunoasteti de ceva timp sau prin recomandari de incredere! noi ne-am fript, nu asculta nimik din ce ii spuneam, imi ducea copilul la ea acasa, iar eu nu stiam nimik, offf, bine ca e langa noi acum!!!!! chiar daca Paul e bolnavior, cand o sa ii treaca, tot la cresa il duc!
OTILIA, fata din poze e Dana, nu???? pupicei si ei!!!!
Meeeeeeeeeeeeey, cand e intalnirea ???????? si undeeeeeeeeeee? nu promit ca vin, dar...sa fiu in tema....cine mai vine?
onitza spune:
OTILIAAA, nu stiam poza
astaaaaaaaaaa! betoooon!!!!

Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Fetelor, voi ati scos azi copiii afara pe vantul asta???? l-as scaote si eu pe Paul, dar...mi se pare vant rau!
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!