Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
aime spune:
fetele!
Si la noi e un frig...si ploua si bate vantul....eu nu l-am scos pe Vladut de luni din casa...asteptam zile mai calde...
scrisesem un mesaj la cap trecut si am zis sa-l copii si eu ca Ionela...asa ca iata-l...
Multumim ptr urari fetele, try, mira
Ionela
, caciulita e facuta de nana-sa, are o gramada, in toate culorile si cu si fara motz...imi place cum ii sta cu ele, e haios si ma mir ca le tine pe cap.
Mira, da' tu chiar esti o curajoasa...sa-ti traiasca puii si sa fie sanatosi...ca in rest te descurci 
Onitza nici mie nu mi s-a parut ca Paul e slab, da tu stii mai bine...si are greutate buna, mey...pai Vladut are 11 kg si le are cam demult, el papa bine, da la cat se agita, unde sa se depuna ? Ai sa vezi ca le pune la loc, asa e dupa boala...sanatate multa! Si voi ramaneti singuri cat e tati in delegatie? Offff....noi il asteptam duminica....nicioadta n-am stat atata singuri 
Si noi avem "crizute de personalitate" cand nu-i intram in voie...dar ignoram si-si revine imediat...apar de la jucarii, de la faptul ca acolo nu e voie, dincolo nu e voie....si exact cum spuneti voi face....ca un cocosel, se burica tot....speram sa nu ia amploare fenomenul....
V-am pupit
aime si
Vladimir in aprilie
aime spune:
Eveline, iaca si cantecelu' nostru...
se incepe cu degetul mare...
acesta e bunicul (mare)
aceasta e bunica (aratator)
uite mama (mijlociu)
uite tata (inelar)
uite micul fratior (mic)
si cand faca asa (se roteste mana de multe ori)
arat familia
cassandra spune:
Buna fetelor,
Ionela esti tare simpatica cu darul tau de a povesti. cand citesc ce mai fac fetitele tale ma bine dispun automat. 
In sfarsit la Dragos se vad primele semne de copil sanatos. Scapam si de rosul in gat, dintisorii care trebuiau sa iasa au iesit, aseara a dormit ca un ingeras toata noaptea. si astazi a fost vizibil mai calm decat de obicei.
Apropo de trantit jucarii sau ce mai apuca
, voinicelul meu e campion. Tranteste jucariile daca e suparat ca i-am interzis sa faca ceva si mai nou tipa ca din gura de sarpe fara sa planga. Daca nu ii dau atentie se potoleste dar nu inainte de a arunca ce mai gaseste la indemana. Ca sa nu ma enervez il iau frumos de o aripioara si il duc la el in camera spunandu-i ca acolo poate sa tipe cat pofteste. Dupa cateva reprize se potoleste ca prin minune si isi gaseste alta ocupatie. Ma duc in varful picioarelor sa pandesc ce face si il vad senin si calm de parca nu s-a intamplat nimic.
Otilia, ai o fetita minunata.
Iti vine sa o mananci de dulce ce e!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
onitza spune:
Am veeeeeeesti buneeeeeeeee!! Paul a facut acum primum kk si nu e diureic!!!!!!!! e pasta dar tare oricum!!!!!!!! uraaaaaaaa!!!!!! si ca sa fie surpriza, surpriza, a si mancat tot pranzul, adica 200 ml la masa, pe scaunul cu pricina, din bucatarie, din poze!!!! i-am pus pe masa catronele, capace si tot felul, sa nu se plictiseasca si a papat tot!!!! sunt asa de fericita!!!!!!!!!
PLease, sscaotei copiii azi afara, l-as scaote dar mi se pare vant!!!el nu mai are rabdare, imi scoate carutul, la usa, ne cara incaltarilep erand si mie si lui si lui tac-su la usa sa iesim papa , la plimbare! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Eveline, iaca si cantecelu' nostru...
se incepe cu degetul mare...
acesta e bunicul (mare)
aceasta e bunica (aratator)
uite mama (mijlociu)
uite tata (inelar)
uite micul fratior (mic)
si cand faca asa (se roteste mana de multe ori)
arat familia

Ana si Bianca-iubita
danette spune:
Oti, mie asta mi-a placut: http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliavermeulen/detail?.dir=/c851&.dnm=c713.jpg&.src=ph
e mortala fiica-ta!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Dutzi spune:
Miria, bravo, ma bucur ca esti bine.
si tie si Damianei. Ea cum mai e?
Felis, dar Mihaita? Aveti grija de voi 
Il pupam si pe Vladut cel drag si pus pe sotii.
Si desigur, pupici multi pentru Ana cea frumoasa si vrednica
, pe care-o invitam la dans aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=/187f&.dnm=a9ae.jpg&.src=ph
Va pupam,
try spune:
Ionela, la mine alex e ca Arisa ta. Cum simte un pic mai fierbinte, cum deschide gura si trage si da afara aer repede ca si cand ar sulfa. Daca incalzesc paine un pic la microunde (noi o tinem in congelator si dezghetam cat avem nevoie la masa respective, luam painici triunghiulare) si simte caldura pe painica, nu o baga in gura. Iar legat de interesul lui de a manca singur, suntem departe. In afara de bucatele de cascaval taiate cat o inghititura si bucatele de paine nu aduna nimic. Orice presupune umezeala sau murdarie pe maini evita. De curand am inceput sa-i dau bucati mai mari de paine pe care trebuie sa le rupa cu dintii, ca el nu stia. Baga totul in gura cat era bucata de mare.
Onitza, pai scaunelul nostru are si curele si masuta reglabila de se pune in fata si si el nu are cum sa iasa de acolo daca i-o fixez pana in pieptul lui.
Eliza, Alexutzu’ tau e tras la xerox cu al meu. EXACT la fel fac. Se uita la mine si uneori chiar intrevad un zambet ascuns cand se utia la mine si eu suparata ii spun sa nu mai tranteasca bicicleta. Mai nou, daca vede ca bicileta e oricum mai tot timpul pusa sus, a inceput sa ia camionul (e mare cat bicicleta si tot numai din plastic) – desi nu era febletea lui - si face acelasi lucru ca si cu bicicleta. Asa incerc si eu sa-i sugerez: ca depinde doar de el daca are jucariile la indemana sau cocotate si puse de-o parte. Daca alege sa le tranteasca, inseamna ca nu vrea sa se joace cu ele.
Roserb, asa-i si alex cu gudureala. Dar mai mult ca orice el vrea de multe ori sa ne transforme in sclavii lui de joaca (sa-l alergam, sa-l facem sa rada, sa-l amuzam si sa-l bine-dispunem). Ii inteleg pe de-antregul plictiseala, insa nu ma tin braiele mereu dupa ce vin de la servici sa fac pe catelul si sa-l alerg prin toata casa. Dar asta mi se trage de la oboseala acumulata dupa trim. asta de sarcina. Cand imi aduc aminte cand am inceput serviciul si veneam acasa si nu ma mai puteam dezlipi de el, iar acum simt nevoia sa mai respir un pic fara sa fiu partenerul lui de joaca.
Ieri sarmanul, pt. ca a plouat, nu l-a scos maica-mea afara. Plus de asta, pt. ca plecam la munte si ne facem cheful acolo, maica-mea saraca a tot stat in pregatiri toata ziua pana am venit eu de la servici ca sa ma ajute sa termin si in felul asta alexutzu a fost tare neglijat. Si dupa 7 seara venea schelalaind la noi si ne tragea de manuta sa mergem cu el prin casa, sa ne jucam cu el. Cand il vezi venind cu ochisorii aia rugatori si cu glasul tanguit ti se rupe sufletul, dar vroiam sa-mi termin treburile sa nu m-apuce 11 noaptea la bucatarie. Si azi la fel o sa avem o tura de bucatareala si vineri dim. o tulim.
Roserb, pai trebuie sa dam si noi cu capul de pragul de sus sa-ntelegem ce spui tu cu doi copilasi…
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Dutzi, multumim de invitatie si sper ca nu v-ati suparat ca avem un vecin care tot incearca sa o pupe pe Ana
!
Onitza, eu acum vreau s-o scot pe Ana ca nu mai rezista in casa, sper sa ne intalnim cu Felis in Cora. Da intr-adevar Dana era in poze cu soacra ei, iar pozele sunt facute la Cernica.
Danette in poza aceea arata nu-nu cu degetelul, pentru ca nu vroia s-o iau de acolo ![]()
Andreea, asta este, a trecut. Si mie mi s-a intamplat pentru ca la ai mei parinti in ultimii ani era mereu cineva acasa si nu se inchidea usa. Si uite asa cand am ajuns la camin am stat de cateva ori pe hol. Suntem si noi oameni si mai gresim, important este sa invete ceva din greseala aceasta. Oricum din cate povestesti tu in general se intelege bine cu Mariuca si asculta ceea ce-i spui iar aceste sunt lucruri mult mai importante parerea mea. Cred ca si noi suntem putin cam pretentioase, eu le-am dat programul peste cap parintilor mei astfel incat mama sa poata sta cu Ana si desi este mama mea tot sunt momente in care nu sunt de acord cu ceea ce face.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)