Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
AIME, LA MULTI ANI!!!! SA NE TRAIESTI, SA FII SANATOASA!!! sorry de intarziere!
PAXI, FELICITARI!!!!! sa fii sanatoasa cu un bebe "mumos" si sanatos!!
te invidiez pentru curajul tau!!!
Paul a slabit 3 kg!!!!
si nu inteleg cum s-a puttu intampla asta ca nu a avut multe scaune diureice si nici nu a vomitat in fiecare zi!!!!
sunt la capatul puterilor, cum ii trece un pic, sunt optimista, zic ca e pe sfarsit, cum apare iar un semn ca de fapt, ma insel!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
fetele, dar de Jasmine mai stiti ceva si de Radu, ca nu prea au mai aparut...Ele si Deny si inca o gramada de fete...
L-am vazut pe mancaciosul David bursucel, bravo
, felicitari ptr papa singur...si am zis sa punem si noi ceva
de aprilie
paxela spune:
multumim inca odata de urari
da se pare ca tot mami de nov-dec voi fi
dar nu stiu inca nimic sigur pana la urmatorul control( aproximativ 2 sapt)sau pana la prima echografie caci se pare ca o luna a venit si peste
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
cassandra spune:
Aime, pupici
pt voinicelul tau care abia asteapta sa plece cu tati.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
eveline spune:
Apropo de ce spunea Felis....unde pot gasi, daca stiti, niste cantecele dintr-astea educative sau joculete sau cum se numesc? Care implica invatarea (degetele, numere, ochi, gura etc)...pe net, ma refer...?
Ana si Bianca-iubita
dama spune:
Eveline, eu am un site romanesc pt parinti (da cautare chiar cu acest termen urmat de punct com si gasesti cate ceva la De la lume adunate) nu pot sa dau linkul ca probabil e un site concurent.
Chiar, ce e cu Jasmine si eu voiam sa intreb de ea.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
try spune:
Corina, te rog mult sa postezi rugamintea legata de verioasa ta si la subiectul Sezatoare canadiana care e la cap. Prieteni dintotdeauna sau la Calatoriile sufletului, nu mai stiu sigur. Acolo fiind o gramada de canadience ai sanse mai multe sa primesti un ajutor.
Din pacate eu nu stiu de nici un post. Si nici nu-s genul care sa aiba antenele intinse in sensu lca stua de vorba cu multe persoane si aud una alta. Din pacate nu am nici o info.
Zi-mi ce pregatire are verisoara ta si ce e dispusa sa faca…
Dana, hai sa-ti zic ce facea fi-miu ieri. Imi testa reactiile legat de urcatul pe masuta de cafea de la tv. Si il avertizam odata, apoi calma il luam de-o aripioara si-l puneam in scaunelul de mancat de la buc. E singura solutie sa-l tin blocat intr-un singur loc, desi nu-mi place ca folosesc scaunul de masa pt. chestia asta, mi-e teama sa nu prinda ura pe el si sa am probleme mai tarziu cu mancatul.
De 3 ori a facut asta. Il tineam 1,5 minute acolo, el vocifera (dar nu plangea), se jelea intr-un fel caci era singur la buc., noi eram dincolo la tv. Dupa 1,5 min. ma duc la el si-l intreb daca stie de ce e in scaun. Normal ca nu-mi raspunde si apoi ii explic eu de ce e acol osi ce astept de la el. Apoi il pun sa-m idea un pusi ca sa nu fim suparati unul pe altul. Prima data cand am vrut sa- ldau jos din scaunel era sa suparat pe mine ca nu mai vroia sa coboare de acolo, imi impingea mana cand vroiam sa-l iau de subtiori (asta ca metoda de a nu face ce vroiam eu, adica sa-l dau jos). Si incerc sa nu ma enervez, desi si eu de o sapt. incoace ma stapanesc mai greu. Dupa 2 luni de greturi de dimineata pana seara si dupa alte 2-3 sapt. de vomitat zilnic, sunt stoarsa de energie. Si eu simt nevoia de concediu si relash. Aveam in plan sa-mi iau concediu sapt. asta, dar s-a intamplat sa moara tatal unui coleg si uite-asa n-am putut sa-mi mai iau eu liber. Poate spre sfarsitul lunii.
Dupa ce s-a potolit cu urcatul pe masutza de cafea, i-am dat bicicleta, dar dupa 5 minute a trebuit s-o cocot din nou pe masa ca domnul meu o trantea de zor. Si i-am explicat din nou de ce i-o iau, si ce astept de la el. N-are decat. Daca nu-i capabil sa se joace frumos cu bicileta, atunci mai bine sta sus pe masa la expozitie, caci in ultimele zile a stat mai mult pe masa decat in mainile lui.
Aime, la multi ani cu-ntarziere. Sa ai parte numai de sanatate si tu si familia ta (ce de-acuma gata, ne intereseaza mai mult soarta lor decat a noastra). Si sa ti se implineasca toate visele frumoase.
Paxela, bine-ai venit in clubul mamicilor de-al doilea. Sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si o sarcina usoara. Sa-t idea Domnul sa scapi repede si de greturi ca eu deja cred ca 10 copii de-as face la toti mi-ar fi rau
Ce vi se par voua atatea mamici nr. 2? Ca nu-s decat 5: mamaluidavid, flory, cici, eu si paxela.
Roserb, las’ ca si tu ai avut runda ta de curaj, ca doar l-ai facut pe-al doilea odata cu primul al nostru.
Alex are accese de iubire numai cu ma-sa. Dupa ce vin acasa stau si eu tolanita in canapea, iar el din cand in cand isi intrerupe joaca si vine peste mine, incepe si se vieria o pauzaste, isi baga capul in mine, apoi se rasuceste cu burta-n sus, iar se ridica, iar se lasa peste mine, iar se rasuceste, isi trece picioarele peste mine… zici ca nu stie ce vrea si se tot baga-n mine. Iar mie nu mi-e bine deloc si-mi creeaza o stare de nervi caci mai mereu ma atinge pe burta si nu foarte domol uneori, ma loveste in sani si nu e tocmai placut acum si stilul asta de a intra in mine ma pune pe jar si-mi vine sa-l resping, desi stiu ca mititelul cauta dragoste si alint cand face asa…
Onitza eu stiu un lucru de cand eram mica legata de copii asa mici. Ei pot scadea I ngreutate foarte uros. Multe di ntesuturile lor nus substantiale ca ale noastre, ci sunt tesuturi adipoase. La cel mai mic semn de boala cu febra, nemancat, diaree etc. imediat pierd I ngreutate pt. ca efoarte usor sa pierzi acele tesuturi adipoase. Nu-ti face probleme caci revin la fel de repede precum slabesc. Ai grija insa sa fie hidratat cum trebuie. Indiferent ca ti se pare tie ca a avut sa nu putine scaune diareice. Diareea presupune deshidratare, iar la copiii mici se vede imediat.
Dena e bine, nu mai are timp de nimic insa. Si probabil ca dupa ce pierzi un timp contactul cu DC-ul te detasezi. E tot timpul foarte ocupata, are un serviciu nou si Kathryn e mai mult in grija lu’ mamaie, Denisa ce mai are timp doar sa se joace un pic cu ea. Dar ii merge tare bine (desi pt. asta si ea si sotul muncesc pe rupte). Ziceau ca nu exclud nici ei ideea lui bebe 2, dar nu vor acum, mai tarziu. Oricum, ea a facut cezariana.
Nici IrinaA, vancuvereanca noastra, n-a mai postat de mult.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
onitza spune:
Incerc sa pun cateva pozitze cu Paul sa vedeti cat de mult a slabit! intr-adevar l-am si tuns, dar....se vede si la cantar ca a slabit! 
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
try spune:
quote:
Originally posted by eveline
Apropo de ce spunea Felis....unde pot gasi, daca stiti, niste cantecele dintr-astea educative sau joculete sau cum se numesc? Care implica invatarea (degetele, numere, ochi, gura etc)...pe net, ma refer...?
Ana si Bianca-iubita
eu stiu cantecelul cu invatatul degetelor:
degetul cel maaare,
Pleaca la plimbaaaare,
Aratatorul duce bastooonul,
Mijlociul duce pardesiiiiul,
Inelarul duce geamantanul,
Degetul cel mic,
Nu face nimic,
Fiindca e pitic.
Asta mi l-am adus aminte de cand eram eu mica.
E pus asaaa, pe un soi de melodie foarte simpla si eu i-l fac de mult timp lui alex. Il amuza. Ii fac si cu degetele de la maini si cu cele de la picioare (unde se gadila mereu) sau ii arat pe degetele mele.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
onitza spune:
TUNSULICI BOLNAVIOR SI MANCACIOS!
Ce-am observat la Paul e ca i se face foame mai repede decat atunci cand era sanatos!
si parca e mai somnoros!!! o fi de la Sumetrolim???![]()
Azi a avut 2 scaune diureice, sper ca maine sa ne mai revenim un pic si sa incepem sa luam si in greutate! azi i-am facut baie si m-am speriat can d am vazut cat de slab este, cum i se vad coastele!
Lica al meu care era si el acolo un mic dolofi!!!
asta e, sper sa recuperam, macar sa il tina pofta asta de mancare mereu! dar eu tot ma mir de el, in chinurile durerilor de dinti si masele, si bolnavior pe de-asupra, cum mai are el pofta de mancare!! asta este minune Dumnezeiasca!
nu mananca evident 250-300 ml ca inainte, dar si daca vrea 150 ml eu sunt multumita, nu il fortez deloc! il las sa manance cat vrea, ca il inteleg si pe el! L-am cantarit azi, imbracat are 10.6 kg!!!!!!!

Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!