Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 12
eveline spune:
Cassandra ti-am vazut eu baietelul si era cel mai cuminte de pe strada....mergea linistit de manuta cu taticul (de fapt ti-am mai spus asta si la alt subiect dar cred ca n-ai apucat inca sa citesti)...sa stiti fetelor ca Dragos e cumintel, spre deosebire, cel putin, de a mea care merge in toate directiile numai de mana cu mine si in directia pe care o vreau eu nu! Asa ca, iata ca are si motive de lauda...chiar, cum ai facut de merge asa, ca un omulet cumincior unde vreti voi?
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Si la noi a inceput o vreme
..se pare ca de sambata isi mai revine.oricum ref.la intalnire,vorbim sigur vineri sa vedem unde,cum,la ce ora....
cassandra,poti sa le spui vecinilor ceva de dulce
?auzi,scandal din cauza unui copil...inseamna ca sunt idioti!..scuzati expresia!
Si eu am avut scandal cu un gardian in parc ca intra Mariuca in iarba si "cica nu e voie"
..si i-am spus"intra tu si scoate-o sa vedem daca te asculta".Pana la urma s-a lasat pagubas si a plecat
..oricum o durea poe ea fix in cot de "vino, nu e voie"![]()
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by andreap
Si eu am avut scandal cu un gardian in parc ca intra Mariuca in iarba si "cica nu e voie"..si i-am spus"intra tu si scoate-o sa vedem daca te asculta".Pana la urma s-a lasat pagubas si a plecat
..oricum o durea poe ea fix in cot de "vino, nu e voie"
quote:
Originally posted by cassandra
In primul rand Aime, La multi ani pentru 11 ( scuze pt intarziere dar abia acum am citit postarile), sa ai o viata minunata alaturi de puiutul tau.
Multumesc mult de tot

Felis ne pare rau de laringita, da las' ca o invingeti voi...si apoi o veni si vremea buna, sa mai scape si ei la soare, nu numai la ploaie si frig
danette spune:
Dama...e un scump David.. si felicitari pentru noua performantza!
si noi mancam la fel.. adica duce bine linguritza in gura dar nu prea stie sa incarce... cu furculitza insa e de-a dreptul fun... isi inteapa bucatelele de carnitza fara probleme!
Macar de-ar si manca cat de cat mai multicel...
Iris nu da semne de gelozie daca prinde secventze romantice cu noi... dar se baga si ea in seama... ZAMBESTE asaaa.. complice... si trebuie sa fie si ea neaparat pupata si luata in bratze
!
Si atunci totul este ok!![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
carmen spune:
Otiliav nu pot sa zic ca ne straduim sa mai vina un copilas dar daca ne face surpriza e binevenit si nu m-as supara sa fie tot fetita
.
Felis multa sanatate lui Mihaita cel curajos.
Va laudati cu canini pe aici iar daria are doar 4 (patru) dintisori.
Saptamana asta ar trebui sa mergem la control cu ea sa vedem ce ne mai zice de astm si speram ca nu mai primim alte medicamente.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Dutzi spune:
Bravo, Paxela, de laudat initiativa voastra. Sarcina usoara si sanatate multa. 
Ionela, esti tare draguta
, assa-mi place stilul tau de-a povesti...multa putere si rabdare in continuare, ca merita
la toate trei.
Dama, si Iustin e pe faza la fiecare moment de tandrete intre noi, cred ca e fireasca reactia asta, numai ca la noi tati n-a primit inca nici o palma....palmele le primesc eu
.
pe zi ce trece ma pot "lauda" cu un Iustin din ce in ce mai neastamparat, care tranteste aproape tot ce prinde, atunci cand vrea el
, dar care are si momente in care se joaca frumos, isi pune in ordine hainutele si jucariile.
Preocuparea de baza e sa ne dea papucii, ori de cate ori i-am uitat la usa, iar ultima pasiune sunt "auioanele"(avioanele
)
Pupici lui David cel scump si manierat.
O zi frumoasa,
cassandra spune:
Eveline, noi am fost plecati o saptamana din Suceava si nu am mai apucat sa citesc postarile din urma. Daca ti se pare ca ne vezi pe strada da un semn please pt ca eu sunt cam imprastiata si nu prea sunt atenta la ce e in jurul meu
. Dragos e cumintel cand vrea si ii place sa mearga de manuta, dar si cand se incapataneaza face ca trenul
. De multe ori urla in parc daca vreau sa plecam sa daca il iau din centru de la porumbei incat se uita lumea la noi ca la urs.
In legatura cu vecinii sunt un dezastru total. Intr-o zi cel de jos (numai cu el avem probleme si ceilalti vecini au confirmat ca si cei de la care am cumparat apaprtamentul au avut probleme cu el)urla in casa sa il tin pe Dragos pe afara ca prea tare tropaie. In plus am avut scandal cu el si cand am renovat apartamentul. Am ajuns pana acolo incat ca sa rezolvam problema am chemat agentul de politie responsabil cu zona noastra. Si de atunci s-a potolit. Speram sa tina!
Ferice de cine locuieste la curte! Imi doresc enorm de mult ca puiutul meu sa creasca intr-un mediu sanatos, la aer curat. dar deocamdata sunt numai vise.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
Cecilia C spune:
Paxela 

felicitari , sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos. 

Cand ai DPN-ul????? o sa fii tot o mamica de noi-dec?????
Vad ca se inmultesc gravidutele, oare cine e urmatoarea?????![]()
17+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
eveline spune:
Cassandra era intr-o sambata pe la 13 prin fata pe la Bucovina; tu erai cu sotul si cu Dragos, eu eram cu sotul si cu o matusa de-a lui cu care ne intalnisem accidental si de care nu stiam cum sa scapam....si careia i-am spus ca ne grabim.....asa ca eram in fuga. Plus ca si voi pareati grabiti...
Am sa te trag de manecuta cand o sa fim intr-o plimbare lejera si voi la fel....oricum, timp este, vara abia incepe (sper sa inceapa odata, ca la ce-i afara...)...
Oricum, in zilele insorite (sau macar fara ploaie), aproape zilnic suntem pe la 18-18.30 in fata la BCR...in timpul zilei am program de voie, asa ca circul peste tot (indeosebi la Trei Barbosi...ca-i buna cafeaua), dar seara cand ies cu sotul, el numai acolo (la BCR) vrea...
...ce sa-i fac, merg acolo....
Poate ne-om vedea (la porumbei n-ai sanse sa ma vezi, caci al meu barbat e cel din povestea lui Creanga, cu drobul de sare...pentru el toti porumbeii au aviara si n-avem ce sa cautam cu Bia pe langa ei....nu-ti spun ce munca de lamurire trag sa cumpar carne de pui din Romania)....mi-a venit acasa cu juma de bax de pulpe de la metro (7.5kg) de era sa dau pe spate....nu-mi venea sa cred....explicatia am gasit-o dupa aia: erau pulpele din SUA
...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
FELIS spune:
DAMA ... am vazut si eu baiat mancacios si ce frumos manaca el, ce sa mai zic de pozat, cum sta afara frumos sa il pozezi... Felicitari pt faptul ca papa singurel...
ROSERB... ma bucur ca bona se ocupa de el... Si noi avem bona de 3 zile.. Ce sa zic?... Azi cd a venit bona era in brate la mine si cum a vazut-o s-a intins spre ea cu tot corpul , nu numai cu manutele spre ea... Ieri i-a facut bona un joc cu degetelele de la manutza lui, in germana (un joc poezie- in care el trebuie sa stranga si pumnul) si azi cd statea cu el si vorbea, i-a intins manutza si inchidea pumnul sa ii arate sa ii mai faca la manutza jocul-poezie. Pana acum se inteleg tare bine...
OTILIA... si noua ne e dor de voi... poate asa cum zicea si ANDREEA ne vedem in week-end si poate ii trece laringita si lui Mihai pana atunci...
IONELA-ROXANA... cand ai de povestit, povesteste linistita aici ca tare ne fac placere mesaajele tale... Da ca tot ai zis... BITS ce mai face?... Kenzo?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero