Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Dama,nu se vede "mancariciul"!!! ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
roserb spune:
Dama, e un haios mancaciosul tau!Ce frumos papa el acolo singurel. Ce bine ca la voi e soare si frumos, la noi iar ploua, iar e frig, nu stiu cand mai vine si vremea buna...
Si Mihnea vrea sa manance numai singurel,obligatoriu trebuie sa aiba si el lingurita in mana, la mancarea solida mai e cum mai e, dar la iaurt, un sferta ajunge in alte zone decat gura. Daca vreau sa-i dau eu, imi da mana la o parte foarte vechement.
Realizarile saptamanii asteia, sunt, exclusiv datorate bonei: a invatat sa urce singur scarile , tinandu-se de bara fara alt ajutor, si a inceput sa faca timid pipi la olitza de vreo 2 zile. Eu nu m-as fi stresat cu olitza, dar tanti asta e mai de moda veche si s-a gandit sa ia ea problema in mana
.Eu zic merci ca are rabdare si ma scuteste pe mine. Pana la urma chiar am avut noroc cu ea, e o femeie tare de treaba, are grija de el, il tine afara o gramada si in plus gasesc acasa mereu ordine si curatenie, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa in continuare!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
dama spune:
Acum sper sa se vada mancariciul... daca nu, e in albumul Aprilie din semnatura.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
andreap spune:
dama,am admirta baiat mare,mancacios si "paros"..
Fetelor,ce ziceti de o intalnire in WE,undeva in parc(herastrau,cismigiu,carol....unde vreti)????Am vb cu Paxela,Vio...noi vrem...poate mai gasim amatoare de o intalnire.
daca vreti,hotaram si unde si cand
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Otiliav spune:
Andreea, votez si eu pentru intalnire, mie mi-ar conveni mai mult Cismigiu. Sa speram ca o sa fie si vremea frumoasa!
Paxelina, parca se spune ca-i fetita cand ai greturi
, eu am avut deci s-a adeverit dar nu prea cred in chestii din acestea mai ales ca sunt convinsa ca sunt multe mamici de baietzi care au
greu.
Dama, felicitari pentru iscusinta, asa imi place de David ca are niste falcute
si in poza aceasta este asa de scump. Si cred ca sunteti printre primii care mancati singurei. Noi stam bine la capitolul pofta si indesat in gura, nici mancare solida nu stie sa ia cu lingurita desi ar vrea, asa ca mereu are si ea lingurita ei cu care face ravagii.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
florypop spune:
Otilia, eu am avut greturi si am varsat pana la 4 luni jumate si e baiat.
Important e sa fie sanatos nu conteaza ce e.
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
carmen spune:
paxela
sanatate mult. unde ma invart numai gravidute primavara asta.
Danette am crezut ca numai eu ma stresez (si il stresez) si pe sot lunar. Ma gandeam ca dupa al treilea copil imi leg trompele si gata
dar la topicul nostru de sucevence este o mamica care e insarcinata si ... are trompele legate.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Otiliav spune:
Flory, pai exact ce spuneam!
Carmen,
mami curajoasa, deci voi amandoi va doriti al treilea copilas?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
FELIS spune:
In mare fuga intru si eu sa va zic ca desi ieri ziceam ca nu a avut teperatura niciodata in aste 4 saptamani aseara avea 38.8 si azi dimin 38.3... tuse urata tare... Am fost la dr la ORL ( ca abia fusesem luni) si diagnostic: LARINGITA... I-am cerut un antibiotic puternic... ca la inceputul racelii i-am dat un antibiotic slab si m-am saturat 4 saptamani de raceala....
Nu am avut timp sa va citesc dupa pag 6... cand revin, ca acum fug sa caut reteta...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
cassandra spune:
Buna ziua mamici si puiuti nazdravani,
In primul rand Aime, La multi ani pentru 11 ( scuze pt intarziere dar abia acum am citit postarile), sa ai o viata minunata alaturi de puiutul tau.
Paxela, felicitari pentru bebe. Sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de frumos si de sanatos ca Silviu.
Ionela pupici celor doua papusele care chiar daca te solicita la maximum iti ofera satisfactii de invidiat.
Dragos are deja cei patru canini iesiti si speram sa se mai potoleasca cu crizele de isterie pe care le are si pe care pana acum le-am pus pe seama dintilor. Nu prea se omoara nici el cu mancarea dar daca ii dau orez la masa mananca fara probleme (o fi trait intr-o viata anterioara prin Asia, mai stii?). Istericale avem si noi la grupa mare! dar la noi vecinii de dedesubt nu sunt prea intelegatori si din pacate am tot avut dispute cu ei din cauza aceasta. Deci avem un stres in plus!
Vremea e horrible pe aici asa ca astazi o sa stam in casa!
Sa aveti o zi minunata.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos