Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
paxela spune:
multumesc de urari
sper si eu la o sarcina usoara desi dupa cum a inceput
cu Silviu nu am stiut o secnda ce inseamna greturi varsaturi rau sau alte asemenea dar se pare ca mare dreptate a avut cine spunea ca o sarcina nu se aseamana cu alta
acum deja imi e rau, deja nu suport mirosuri ciudate dar bb sa fie sanatos ca astea trec
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
roserb spune:
Paxela, multe felicitari si o sarcina usoara! Cand urmeaza sa vina "surioara" lui Silviu?
Vad ca se inmultesc pe zi ce trece mamicile de bb2, curajoaselor!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Paxela

..FELICITARI!SWa ai o sarcina usoara,un BBlus sanatos,frumos si poate un pic mai mancacios
!
Mai,imi faeti iar pofta de
...si nu pot inca..si sotul nu vrea(parca-i dupa el
)..offfff...Dar sper ca intr-o buna zi sa va dau si eu vestea cea mare.
Ionela,
la printese....ma amuz de cate ori citesc mesajele tale.Doar citind e amuzant,sa traiesti "pe viu"..nu cred
.Si a mea face la fel,se arunca pe burta si plange cu niste suspine....
Cum ai petrecut Aime????
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
danette spune:
Ionela... am
... cu lacrimi, mey! - da stiu si eu ca ti-e nu-ti era de ras acolo in magazin cu tricicletele...
...incep sa ma simt de-a dreptul "prost" cand eu ma plang... altzii au cate doi zavapaiatzi si de buna seama mai indreptatiti sa fie obositi si cu nervii la pamant...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
aime spune:
Paxela
felicitari, draga mea...de cand am vazut "surpriza" zau ca m-am gandit la BB, desi am zis ca poate gandesc aiurea...dar nu....sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la capat.
ionela roxana spune:
fetelor va 
sa stii monica ca si acum, la cat ii de zurli, deseori ma intreaba "mami eu cand eram mica asa tipam de tare ca Emily, sau asa trageam de par, sau asa mancam sau eu faceam pe mine, sau eu ma uitam in carti???", etc, incat uneori ma sacaie rauuu de tot cu intrebarile, da` trebui sa rabd eroic la intrebarile ei si ii explic din fir` par tot (ca doar numai in mainile mele a fost), si ea rade de numai poate, incat samuraiul se mira "mey femeie, supper-women, tu chiar esti queens-book, ba chiar ar trebui sa scrii un roman cu ceea ce a facut Arisa"
acum Arisa a reusit sa invete sa-si scrie numele in alfabetul normal si intr-o forma de scriere de-a lor, sii tare mandra, si eu pe langa ea
, dar nici Emily nu se lasa mai prejos, scrie si ea pe unde apuca, orice, cu orice!!!
, asa sa ne faca in ciuda
mai deunazi ii spuneam lui Arisa sa-si aranjeze lucrurile si jucariile frumos; atat de mult i s-a intiparit in memorie cuv. "aranjez", incat ma minunez; ea intelege c-am 85% in rom. dar de raspuns imi rasp. in jap., si ieri dupa ce a mancat masa de pranz a cerut imediat desertul, la care i-am raspuns ca sa mai astepte nitzelush, dar n-am apucat sa termin fraza ca ea imi raspune"da mami, sa se aranjeze mancarile!", pe ici colo un picutz de jap., dar cuv aranjeze la subliniat!!!
acum amandoua sunt la ora de nani, sis asa de dulci.......
, de-mi vine sa le musc de falcute!
acum dupa trezire i-am promis Arisei ca facem impreuna placinta de dovelac; este super incantata si abia asteapta, cred ca deja viseaza, dar mii c-am teama sa ma gandesc la ce va urma![]()
, dar promisunea ii promisune, ca daca nu te tii de ea la Arisa nu-ti merge, iti reproseaza pe urma o luna ca nu te-ai tinut de promisiune
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
aime spune:
Fetele, va multumesc tuturor de
-ici si de urari....si eu va 
N-am petrecut cine stie ce...dar au venit ai mei cu tort, cu flori cu prajitura, cu cadouri...si asa n-am mai simtit ca suntem singuri. duminica cand vine tati, daca o mai putea de oboseala, o sa ne sarbatorim...
ionela
la cucuiete
am fugit la stomato
, mai vb cand vin si daca ma lasa pui mic ![]()
aime, mai "inteleapta" cu un an
dama spune:
Waw, ce surpriza frumoasa. Paxela, felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si cumintel ca Silviu. Ce de mamici de BB 2, ce va invidiez fetelor, tare mi-ar place sa va mai fiu colega de breasla...
Ionela, mi-a placut tare sa te citesc...cred ca pe langa ras-plans si greutatea de a fi mamica a 2 cucuiete scumpete
exista si ceva satisfactii care iti dau putere sa faci haz de necaz si sa uiti greul, nu? Mi-a placut chestia cu samuriciul, dar sa stii ca am si eu unul(desi nu e japonic
) care procedeaza la fel cand e vorba de cumparat jucarii. Cat depsre gelozia copiilor pe alti copii (frati/surori sau altii) David si-o manifesta fata de tati...am fost chiar uimiti ca atunci cand il pup pe tati sau sunt mai tandra cu el, David vine si se interpune intre noi, iar odata (singura data pana acum) i-a tras chiar o palma. Ai vostri sunt gelosi pe tatii lor, ati observat asa ceva?...in ce priveste jucariile lui cred ca ii lipsesc foarte mult in timpul zilei cat e la nanny pt ca nu le tranteste niciodata, dar probabil ca nu e timpul pierdut![]()
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
dama spune:
Ah, si uitam sa va spun ca David deja papa singurel (ei, nu are mereu precizie in a umple ligurita, dar duce bine la gurita)...stiu ca sunt copilasi care o fac deja demult timp, dar acum am si eu baietel mare...mai ramane sa facem la olita si gata ne putem insura. Am pus si poze cu mancariciul meu
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)