Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bravo Paxela!!! Felicitari!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Paxela...!!! Felicitari!

Sarcina usoara!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Si eu ma pregateam sa scriu ca am trecut pana in seara asta prin niste emotzii puternice, ieri chiar imi facusem un test de sarcina care spre linistea mea a iesit negativ... si de curand am scapat definitiv de emotzii, dar se pare ca totusi trebuie sa fac ceva in sensul asta, sa gasesc o modalitate mai sigura de a evita stresul asta lunar...ca incep sa ma simt ca-n studentzie!

Si cand ma gandesc ca acum 2 ani tremuram sa iasa HPT pozitiv... Doamne cum e si viatza asta..., si mintea omului...!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, mii de felicitari, daca ai stii ce mult ma bucur, sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!
Tocmai au plecat de la noi niste prieteni si am discutat toata seara de copii. Ea a facut FIV si are gemeni in burtica, se vede treaba ca primavara ploua cu gravidutze.
Miria, sigur nu era Ana, noi l-am sarbatorit pe sotul meu astazi asa ca am avut treaba multa si oricum nu m-as dezlipi de Ana in aceste saptamani. si Damianei!
Danette, asa este viatza, vrem si noi sa se intample totul cum am vrea noi, si noi ne simtim tot ca-n studentie mai ales ca am venit acasa fix in perioada ovulatiei si evident ca am avut multa treaba cu sotul ca doar 3 luni ne-am bazat pe cea mai buna metoda abstinenta .
Eu am fost ieri la ginecoloaga si am primit o veste buna si una rea. Vestea buna este ca cezariana s-a inchis foarte bine, de unde la nastere imi spunea ca trebuie sa asteptam 3 ani, acum imi zice ca putem trece la treaba. chiar si-a chemat asistenta sa-i arate ce finut se prezinta operatia mea. Vestea proasta este ca nu pot face o analiza a anticorpilor anit-D pentru Rh-, pentru ca acestia apar doar in timpul sarcinii, deci in concluzie trebuie sa ma risc. Atat pot sa sper sa nu am titrul mare si mi-a spus ca oricum o sa trebuiasca sa nasc pe la 37 de saptamani cel mult, si evident prin cezariana.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Mie nu mi-a picat fisa! Noroc cu fetele! Felicitari si din partea mea!!!

OTILIAV - Sunt dezamagita!
Mi-ar fi placut sa stau mai aproape, macar de unele dintre voi, ca sa ne si vedem!
La multi ani, sotului!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, trimite-mi te rog numarul tau de telefon pr PM. O sa merg la o prietena care sta chiar la Piata 1 Mai si poate ne vedem, nu promit nimic dar nu strica sa am numarul.
Va provoc la o intalnire, aveti timp de si o plimbare in parc:
Felis, Paxela, Onitza, Ioana_du, Raluca noi stam chiar aproape si mi-e dor de voi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

aime, multa sanatate si multe satisfactii alaturi de cei doi baieti ai tai; multa sanatate lui Vladut

paxelino felicitari si sarcina usoara si un bb cat mai mancacios si cuminte, si un partener de joaca ptr. Silviu, care-i un smecherus cu noua lui freza

Felis vai ce scump ii Mihaita cu ghetutele; mie-mi place poza aia in care este el cu o girafa din plush, sii spune "in curand voi sta si eu ca tine"???, sau c-am asa ceva; offff, lasa ca trec si saptamanile aste in care tre` sa suporte ghipsul si scapa el si sa vezi atunci ce poate face el; da` sa lungit bine de tot si arata destul de bine facut; cred ca-i mai lung decat Emilica a mea; aaaa, si-mi place noua lui freza, am tot uitat sa-ti spun sau ca ti-am mai spus, scuze!; si felicitari ptr. succesul pe care il are la fetite cu codite si mai mari ca el;

Danette si muuuulta rabdare cu Risi , frumusetea, cea zburdalnica care o supara pe mami; eu am c-am hohotit de ras la cele povestite de tine dar stiu ca tie nu prea iti arde de ras, o stiu pe propri-ami pelicica;

noi am domolit-o pe Arisa cu chestiile astea dar mai are momente de scapari si intinfe plapuma mai mult decat are, desi este perfect constienta de ceea ce face nu se potoleste, desi stie ca o ia pe coaja original; nus adepta bataitei dar sunt momente cand efectiv ajungi de-o iei razna rau de tot; yo mis mai strong sa zicem, ptr. ca-s mai "invechita" la ale ei crizute, dar samuraiul nu rezista mai mult de 2minute si efectiv explodeaza; uneori ajung la gandirea bunicilor si strabunicilor, cum ca bataia e` rupta din rai, sau poate ca a mea cupila fiind juma-juma ii mai aiurita, nush ce zic, dar ma imbarbatez mereu zicandu-mi ca fata de acum doi ani s-a mai linistit si ca pan` la maritis i s-o calma gargaunii
sapt. trecuta ne-am dus la magazin sa-i cumparam trotineta, tricicleta sau cum s-o mai numi, in orice caz ceva cu o roata; a vazut la niste prieteni si ca vrea si ea; so OK, zis si facut ne-am imbarbatat, l-am luat cu frumosul pe samurici( c-a zis ca nu-i mai cumpara nik ptr. ca imediat le farama sau le lasa uitarii dupa nici 15minute, si are perfecta dreptate!), si hai la magazin; acolo cand s-a vazut fata noastra intre atatea triciclete, trotinete etc, era in culmea fericirii; imediat a insfacat un obiect amintit si dai ture prin magazin; asta n-ar fi fost nimic, caci vaz ca se poarta pe-aici sa testezi ob. in magazin, dar samuriciul nu s-a putut hotara repede si-a zis ca lasa c-o sa-i luam maine sau paimaine, ca nu stie nici sa mearga inca cu ea si ca vrea de la firma Bridgestone(asa so scrie???), ca are si video taipe atasata de ea si poate invata mai usor, din cea ce vede acolo; bun zos si facut, i-am explicat copilei ce si cum, ca venim alta data sa-i luam, si ca s-o puna la loc pe cea folosita; neah, de unde, noi vorbea si fata noastra parca n-avea urechi, ne trata cu indiferenta la maxim, ba parca era la raliu; noi vorbeam, noi auzeam, la care n-am mai rezistat si i-am poruncit sa puna frumos ob. la loc si sa mergem acasa, caci mai era si vre-o 8pm., si ce crede-ti ca face fiimea, i-a ob. de coarne si da de azvarlitelea cu el de pamant; va dati seama c-am vazut negru in fata ochilor, mai ales samuraiul, caci se mai uitau si vanzatoarele la noi ca la urs; tatasu a vrut sa actioneze dar nu i-am dat voie eu; am luat ob. l-am pus frumos la loc, am isfacat copila, mai de haine, mai cozi, cum am putut, caici se agita de mama foculuisi urlete la greu, si-am scos-o afara, asta durand vre-o 10 min. de urlete isterice in magazin, si tot spunandu-i sa taca si explicandu-i ca o sa cumparam alta-data, ca acum a fost rea si s-a comportat asa si ca nu-i frumos si bla-bla-bla, dar nik, tipetele istrice nu se rereu de loc, ba erau mai multe; noi vroiam sa iesim afara, ea nu ne lasa, adica pe mine ma oprea, statea in fata mea si ma inpingea inapoi; ea de fapt nu dorea sa i-o cumparam, ci doar sa se joace acolo cu ea, de ce stim asta ptr. ca a doua zi am fost intr-un magazin cu mai muuulte jucarii ptr. copii.; n-a mai reactionat asa, ba inca era ca un mielusel, si unde-i spuneam acolo statea si aia facea, si-am intrebat-o daca vrea sa i-o cumparam si nu stie ce sa ne raspuna; de fapt ea vrea vre-i 3-4 ob de-astea de topaiala, acum ptr. varsta ei, dar nu stie sa hotareasca ce si cum; eu una m-am gandit sa i le luam pe totate odata, si pe urma nathing pana la scoala, cai are o groaza, si astea care i le luam sa le foloseasca si Emily, dar soata nu-i de acord, ci numai una caci altfel si-o ia in cap, dar este prea greu sa decida si de-aici nervi si stres cat casa; offff, i-ar v-am plictisit prea tare cu povestile mele de groaza, dar vorba cuiva simtem nevoia sa spun cuiva; uneori mai vormbesc cu Bits, dar am inebunit-o si pe ea cu povestile mele, asa ca va mai spun si voua, scuze!!!

ma multumesc ca Emily ii total invers fata de Arisa sau poate ca nu prea pun eu la socotela si crizutele ei, caci atentia mare ii indreptata spre Arisa; bine Emily nu pre afacce ea mai deloc asa; cand ii interzic sa nu faca ceva ce nu are voie atunci se mai da ea cu popul de pamant dar nu ca Arisa, ci mai in liniste, in sensul ca se lungeste pe jos, cu tartiza(vorba lui Andra)in sus si plange cu lacrimi de crocodiloi, dar nu cu istericale!; plange ce plange si-apoi vine la mine s-o iau in brate si ma i-a de gat si ma pupa, iar eu o mangai sii vorbesc si-o duc cu vorba si in cele mai multe situatii ii trece; asa ca cu Emily ii muuuuuult mai usor, cam din tote aspectele; atat ca daca vede ca ii dau prea multa atentie lui Arisa si pe ea o dau uitarii vine la Arisa si direct in parul se infige, si trage nene, de zici ca i-l face permanent, de ramane cu smocuri in mana; la faza asta Arisa tipa doar, momentan nu reactioneaza deloc rau, tipa si-mi cere ajutorul, treaba ce mie nu-mi place; i-am explicat ca trebui sa se apere singurica, dar ffff. putin reactioneaza; altfel se joaca ffff. frumos amandoua; au momente de tandreturi si ce tandereturi, dar daca Arisa i-a luat nush ce ob. cu forta din mana pac in parul ei baga mana si traaaaage!!!; asa ca de la un timp Arisa s-a invatat minte si imediat ce-i ia ceva din mana cum ii da inapoi ceva si uite asa toata lumea este fericita

in schimb Emily vrea sa tina cura de slabire; se pare ca ii ies caninii, care stau sa tot iasa de vre-o 2 luni si tot numai sparg gingiutele, care sunt inflamate la maximum; aseara saracuta o apucase cred mancarimea sau o durea nu stiu, dar cert este ca scrasnea din dinti si se tragea de ei si nushi gasea locul deloc; intr-un tarziu a adormit pe la 24pm, printre ursuleti; saptamana trecuta n-a mancat mai deloc;
ii place la nebunie s-a perii pe dintzoci; yo o mai sterg si cu niste servetele umede de-aici de la ei; nu pot spune acelasi lucru si de Arisa care si acum ii dezastru cand o perii pe dinti,tipa, urla, vomita vede ea ce face, ceva numai sa te scoata din sarite.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime...multi multi de la noi si te asteptam cu si o feliuta de tort...

Paxela...oau, ce surpriza!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! si pentru curaj!

Ionela-Roxana...mai, ce stil de a povesti ai...imi place ca faci haz de necaz, da' ce greu ti-o fi... numai tu stii! la cucuiete si mamica lor cea tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor
pai cum sa nu fie buna dupa ce citesti mesajul ioneleieu sunt convinsa ca atunci cand o sa fie putintel mai maricica arisa o sa fie o domnisorica super cumintica si cand o sa-i povestesti cum facea cand era mica nici nu o sa-i vina sa creadasi pentru emily "coafeza"...mai si ruxi l-ar trage pe alex de par dar norok ca-l tundem scurt, scurt de tot...si atunci ea recurge la palme
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti o zi buna si linistita, copilashi cumintei si sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Paxela, felicitari!!

Nu imi sa cred ca suntem din ce in ce mai multe in asteptarea lui bb2.

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ai o sarcina usoara.

Pupici,

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput