Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachiii
Miro ma bucur ca esti bine!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishule, iti tin pumnii sa reusesti la examen,multa bafta!

Din pacate am citit doar pe sarite din ce a-ti scris, si nici nu stiu cand o sa reusesc macar sa mai citesc cate ceva, insa promit ca dupa ce imi termin treburile recuperez tot!

Lachi, ma bucur ca ti-ai revenit, iar faza cu BU......mi-ai dat o idee grozava
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Lachi daca mai ai nevoie de o sticla iti mai dau si eu. .
Fa si tu si daca nu (nu se stie ce reactie va avea)

Fetelor luni am primit 2 vesti: 1) in loc de ovulatie am capatat un chist si 2) o colega, prietena, a nascut o fetita. Cum am locul de munca se afla chiar in spatele maternitatii am tras o fuga sa o vizitez.
Dumnezeule ... tare a fost greu... dar si frumos ... Nimic nu e mai incantator decat acea minune mica, decat privirea plina de o infinita dragoste aplecata de mama spre puiutul abia nascut........
Trebuie sa ne luptam....caci... chiar merita...........

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tasneste un nou izvor al sufletului.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna seara scumpicelor;mi-a revenit si mie optimismul la cotele normalemai ales dupa ce m-am prpadit de ras de cele scrise de
Lachi,esti de coma nu alta,faza cu BU insa e bestiala.Si parac te si vad facand-o;sa te tina Dumnezeu numai atunci,precum si arcurile patutlui vostru
bubule linkurile is super bune,mersi mult,sa stii ca am gasit o gramada de treburi interesante
megbeng,al meu e fotbalist de performanta,pe langa jobul de care zi cu zi(de care e fff indragostit,vorba lui lachi);insa ca norocul ca nu prindem aici romanii asa ca am liniste si pace
Miro,sanatate maxima si ai grija de samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Aspirantele sunt rapidiste????
F. Bine. Maine sa strigam impreuna
FORTZA RAPID

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by katthy

Aspirantele sunt rapidiste????
F. Bine. Maine sa strigam impreuna
FORTZA RAPID

katthy

Si io mi-s rapidista, ma alatur si io galeriei si dupa meci va invit la o indiferent de rezultat, ori bem de bucurie ori de necaz, nu-i asa?

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si..io...si..io...tot cu Rapid

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata.Aici incepe sa inverzeasca natura si e tare frumos.
Va doresc o zi super si va trimit multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Hai RAPIDDDDD, si eu vreau sa dupa meci.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mai rapidistelor, vedeti ca va mananca stelistele pe paine... Glumeam! Eu nu mi-s de nici unele, dar compenseaza al meu, care e fan meciuri.

Iepuricule, mi-era dor de tine... Iubita eu zic ca histeroscopia nu are legatura cu analiza PAP, care trebuie facuta oricum, macar o data pe an. Din pacate eu am neglijat-o si uite ca n-a fost bine... A, si nu e musai sa ai vreo rana pe col ca sa faci PAP, il faci periodic, ca sa fii sigura ca esti 100% sanatoasa

Lachione, e greu cu barbatii astia, trebuie sa stii cum sa-i iei, si uneori orice ai face nu poti lupta cu caposenia... Pe mine m-a ferit D-zeu (pana acum) de asa "specimen", dar mai stii, ca suntem abia in primii 3 ani, cum o fi peste alti 5-6 ani? Trebuie sa fim mai smechere ca ei, du-te dupa el in deplasari, nu-l slabi o clipa cand esti in perioada fertila. Dupa ce trec "zilele fierbinti", gata, il lasi in pace. Sa vezi dupa aia cum vine el dupa tine, cand incepe sa ii placa

Fetelor, din pacate Catty a cazut si si-a rupt piciorul, acum e in ghips, e necajita rau... M-a sunat si mi-a spus sa va pup pe toate si sa va zic ca ea s-a resemnat, imi pare tare rau pt. ea. As vrea sa o ajut cumva, dar e la Pitesti... Haideti sa o incurajam, macar, poate o scoatem din starea asta. Nici eu nu stau prea bine cu moralul, dar ma bucur cand pot incuraja pe cineva cu o vorba buna, parca prind si eu mai mult curaj. Uneori am simtit acest forum ca o plasa de siguranta, care nu m-a lasat sa cad in cele mai grele momente... Hai, Catty, noi te vrem curajoasa si luptatoare!

Mel, ma bucur ca esti mai bine cu moralul. Nu uita, important este ca il ai alaturi pe sot, si ca intelege prin ce treci, iar impreuna veti rezolva orice problema, ai sa vezi!

Katthy, sper sa scapi repede de chist... nu fii suparata, intr-o luna se rezolva, ori cu ACO, ori se resoarbe singur. Si in curand o sa urmezi si tu prietenei tale si o sa ai bebe, sigur!

Va pupic pe TOATE!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput