Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109
lunii martie:
Danita - cap 116
Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!
"Nimic nu-i imposibil!"
Raspunsuri

Amely spune:
Bravo, Oltencuta harnica! Sper sa fie cu noroc pentru toate
Fetelor, nu ma injurati dar eram datoare Iliutei cu un raspuns, daca nu veti intelege mai nimic din ce scriu mai jos n-am sa ma supar, sincer pana acum 2 zile n-as fi inteles nici eu
Iliuta, tu ai facut si colposcopie sau doar PAP? nu trebuie sa te sperii, diagnosticul tau seamana foarte bine cu al meu, iar dr-a la care am fost spunea ca este o forma foarte usoara de displazie. In general, prezenta modificarilor low grade (displaziei usoare sau CIN 1, cum i se mai spune), mai ales la femei tinere, reprezinta o infectie auto-limitanta cu HPV. Nu stiu insa de ce, mie dr-a mi-a spus ca nu am nevoie sa fac tipajul viral, conform rezultatului venit de la lab. Eu insa vreau sa-l fac, ca sa-mi elimin chestia asta de pe sistem, de fapt SUNT SIGURA ca trebuie facut.
Din cate am mai rasfoit pe net, o problema controversata a fost existenta categoriilor echivoce ASCUS, anomalii celulare scuamoase cu semnificatie nedeterminata, si AGUS, care se aplica atipiilor glandulare. Practic termenul AGUS nici nu se mai uziteaza, sa ma ierte dr-ii tai, pentru ca implica echivocitate si uneori chiar confuzie. In orice caz nu trebuie sa te ingrijoreze, avand in vedere ca este LSIL (situatie valabila si pt. mine) Este f important acest lucru, daca era HSIL, poate ca ar fi existat mai multe motive de ingrijorare.
Parerea mea este sa faci colposcopie (daca nu cumva ai si facut) eventual cu biopsie tintita, sau sa repeti frotiul, iar daca iese negativ, atunci chiar ca nu ai motive de ingrijorare. Mie deocamdata mi-a dat tratament cu ovule si irigatii vaginale, timp de o luna, cand vom repeta testele, probabil colposcopie cu biopsie tintita si obligatoriu PAP, si in functie de cat de bine au raspuns leziunile la tratament si de persistenta (sau lipsa) celulelor modificate (displazice), vom hotari care va fi metoda invaziva de tratament adica: cauterizare sau cel mai probabil ERAD - adica rezectie cu ansa sau chiar conizatie.
Sper ca nu te-am bagat mai rau in ceata, ceea ce vroiam sa-ti zic de fapt este sa nu te sperii, ci sa repeti colposcopia si sa discuti cu dr. tau, sa-ti dea in primul rand tratament pt. cervicita, ca sa reduci inflamatia, iar apoi sa vezi daca e cazul sa mergi mai departe. Eu sper sa nu fie, iti doresc multa sanatate si daca mai ai intrebari, nu ezita sa le pui, ca am citit zilele astea de mi s-au impaienjenit ochii si am informatiile inca proaspete
Uite aici, daca vrei sa mai citesti cate ceva, ca pe mine incepe sa ma ia cu ameteala, tot citesc, citesc pana ma apuca paranoia:
http://www.stetoscop.ro/arhiva/2005/39/ghidclinic.php
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Amely si io ..
io nu te injur..chiar ma pregateam sa copiez raspunsul tau si sa'l pun aci..da vaz ca mi'o luasi inainte
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
Neatza dragelor. Imi pare rau sa vad ca sunt atatea probleme dar sunt convinsa ca in curand o sa se rezolve toate.
Amely si Melu va pup si va imbratisez cu drag.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

melutzica spune:
Buna dimineata si un pupic dulce dulce la fiecare
In primul rand ,vreau sa-mi cer scuze,ca v-am stresat ieri atata cu problemele mele;va mai spun doar deznodamantul
Aseara,am avut consiliu de famile:sotul,eu si o cana de ceai de tei,si am discutata optiunile si variantele;sper surprinderea mea,sotul meu era mult mai calm si mai linistit decat mine,si mult mai lucid in toate.Am hotarat ca,face aceste 3 luni tratamentul,dupa care,daca nu se imbunatateste spermograma ,facem IA.Pana atunci ,muncim oricum mai dpearte la bebe,si intre timp fac si eu HGS.Azi am vorbit cu Dc mea,si in 10 aprilie,am programare la ea sa imi faca un nou control si sa-mi dea trimitere pt HGS.
Gata,nu va mai stresez,va multumesc la toate pt tot si va imbratisez strans tare

bubuleana spune:
Liana: uite cine nu e lenesa!!! bravo harnicutzo!!!
Amely, madana:
Melutzica: ma simt mult mai bine in dim asta dupa ce am citit mesajul tau
ma bucur ca v-ati mai linistit si ca tratati toata treaba cu mult mai mult calm (probabil de la ceaiul de tei
, dar vezi ca ceaiul de tei nu e bun pt
)
Eu am o presimtire buna ca se va imbunatati mult spermograma datorita tratamentului naturist si a telinei si nu cred ca veti ajunge la IA. Eu zic ca in 3 luni vei fi
te pup cu mult, mult drag
bubuleana

melutzica spune:
bubu meu,te pupic si eu la fel de dulce.Ceai de tei al meu nu prea bea,mai mult eu,insa ieri o baut si el o canuta,da,gata nu-i mai dau.Azi i-am luat deja vit.E,Zn,i-am dat frumos medicamnetele ,si Vit.C.Am noroc ca,e tare cuminte si nu face mofturi si figuri la medicamenete,ca ,de,io-s Dc in familie
.
In legatura cu telina,sunt cumva capsule sau ceva de genul asta?Ca aia nu vrea sa pape nici in ruptul capului,iar eu vomez de la mirosul ei??

adela achim spune:
Meludraga,exista capsule de telina,asa ca merita sa incerci cu ele
Te si sa auzim vesti bune...
ADELA

Dbunny spune:
Melutzica la sotzul meu a functionat polenul si propolisul + vit.E...laptisorul de matca n-am mai apucat sa-l cumpar...Ati incercat?
Pupici la toate
Dbunny5+

bubuleana spune:
Melutzico: uite cateva link-uri ref la infertilitatea la barbati si beneficiile unei alimentatii bogate in telina sau tratament cu tinctura de telina si altele:
http://www.formula-as.ro/reviste_65166alerta-maxima:-infertilitatea.html
http://www.viatalunga.ro/energ.htm
http://herbanet.vstore.ca/print_catalog.php/page/12
http://www.pcfarm.ro/index.php?idcat=7&pg=65
exista si capsule cu telina, si tincturi de telina ... vezi si tu desi eu mizez mult mai mult pe telina in stare naturala in supica, la cuptor amestecata cu morcovi, ceapa, condimente ... sa vezi ce mancarica gustoasa cu telina fac!!!
bubuleana

bubulina1 spune:
Melutzica, bag si eu un link daca ajuta: http://www.menstruation.com.au/fertility/malemaca.html
Pupici la toata lumea.
Speranta moare ultima!