Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut endometroaselor!
nu am mai intrat de mult pe la voi, ca nu am cu ce ma lauda, in schimb acum am nevoie de o "smotoceala" de la voi...ca am cazut nu in butoi...ci intr-o prapastie! mi s-au innecat toate corabiile, parca toate imi merg pe dos....nu stiu ce puii mei sunt in starea asta de vreo 5 zile si nu reusesc sa ies...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi draga de tine, chiar ar trebui sa te certam putin ca nu ai mai intrat si pe la noi. Zici ca ai cazut in prapastie? uite iti intind eu mana sa te scot de acolo Hai fruntea sus, ca nu degeaba esti tu "Pasarea Pheonix".

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Lachi: pai ce-ai facut? te-a prins astenia de primavara????!!! pe mine ma tot alearga dar n-o las sa ma prinda asa ca in schimb au inceput sa alerge hormonii prin mine am o pofta de vai de mine!!! de-abia astept sa dispara rushii astia sa sar pe sotu meu
hai lachi, iesi din prapastie, avem nevoie de tine aici! altfel iei
hai ca-ti fac galerie sa-ti revii:

si-ti trag si-un dans sa te atrag mai mult spre noi:

e mai bine???
inca nu?????

bine, atunci iti trimit si o gasca de

acum ce mai zici?

bubuleana

Mergi la inceput

cred ca e de la hormoni.... sunt la ovulatie... si sunt singura...nu ca nu m-as fi obisnuit pana acum ca fix atunci cand sunt la ovu al meu sot e preocupat de lucruri mult mai importante decat sa incercam sa facem un copil! Mai bine aruncam mii de euro pe geam incercand cu fiv, ...cand noi nu stim sigur inca daca putem natural! Cred ca am luat-o razna... eu cred ca pot natural, dar cum? daca in acele 24-48 de ore cand poti ramane el e super ocupat, super stresat, obosit, etc! Imi vine sa-l omor! si uite asa trec lunile... si anii.. si viata si eu m-am maritat de fapt cu firmele lui nu cu el!
Atat e de idiot, n-o sa va vina sa credeti: am stat vreo 10 zile acasa ca am fost foarte bolnava si dupa... intr-o discutie ma intreaba de ce sunt asa nervoasa, iar eu ii raspund "pai tu cum ai vrea sa fie o femeie cu regim de vaca: de 2 ori pe an!" iar el imi spune razand: "pai mai tzushca eu de ce te-am lasat 10 zile acasa, fara sa te deranjez cu nimic...amantul ce a pazit? pai trebuia sa fii super vesela acum..." nu io cred ca a innebunit! ia lucrurile prea ushor... ei, mai dureaza o zi doua si imi reiau programul de planta; si iar o sa intru in depresie luna viitoare si tot asa. Asta parca are radar anticonceptional: fix cand trebuie nu vrea si cand nu e nici o sansa il apuca cheful!

Mergi la inceput

Lachi merita o sotul asta al tau, si chiar cred ca a facut o gluma cam ... rautacioasa (asta ca sa nu zic mai mult). Cat despre "radarul anti-ovulatie" observ ca multi "consorti" au in dotare asa ceva. Din fericire sotul meu nu ma "traduce" asa de des cu calculatorul (pentru ca si al meu are o relatie ff apropiata cu calculatorul). Am inchis de cateva ori usa dormitorului si cred ca a inteles mesajul. Nu stiu ce ai putea sa faci tu, dar imi dau seama ca sotul tau ia in gluma ceea ce incerci tu sa faci, si poate ar trebui sa-i spui cat este de important pt. tine.

Mergi la inceput

ei nu-i nimic.... ca in seara asta o sa-i bag o sticla de branca ursului in ceai! de n-o viola el tot cartierul, sa-mi spui mie cutzu!

Mergi la inceput

asa te vreau Lachi. Spor la .... treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lachi, that's the spirit!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

indraznesc sa va deranjez si eu cu bucuria mea:
dupa 7 zile consemnata la pat, cu tratament injectabil la 5 zile si 6 utrogestane pe zi ... S-A RESORBIT HEMATOMU.

Sunt super fericita. Micutul are 17 mm, misca deja la mine in burtik, dar eu inca nu-l simt. Are deja mugurii unde-i vor creste manutele si piciorusele si inimioara lui bate cu 174 batai pe minut.

Va citesc zilnic in speranta ca macar pe cateva dintre voi sa mai am timp sa va trag dupa mine la mamici de noi-dec. Incep deja galeria. Ma bucur sa te vad Lachi putin mai zambitoare. baga branca si mai baga si ghimbir ... la asta poti sa desfaci capsula si sa-i bagi in apa. Ai grija cu cartieru ... mai bine sa se concentreze pe soatza lui. hi hi hi Doamne ajuta.
In rest fetelor? Cui sa ma apuc sa fac galerie?
Cine vine cu mine?

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mirona: bravooo! ma bucur mult pentru tine!!! eram sigura ca o sa se duca naibii hematomul ala si ca tu si bebe o sa fiti sanatosi si fericiti!! la cat mai multe vesti bune!!!

Lachi: m-ai facut sa rad cu lacrimi m-am regasit si eu cumva pe-acolo ca si-al meu si-ar da viata pentru serviciu! vroiam sa te intreb: dar el isi doreste tot atat de mult bebe ca si tine?? eu cred ca da... si noi trecem prin crize de-astea... si stii ce le rezolva? sa reusesti sa-l faci sa se desprinda cateva zile de-acolo: incearca tot: linguseli, santaje emotionale, mangaieri, supareli, dulcegarii, stii tu ... tot ce-l face praf ...deh avem si noi armele noastre ... asa si convinge-l sa plecati intr-o mini vacanta, undeva, doar voi2, exact in per cu ovulatia in rest imi place la nebunie atitudinea ta!!! baga-i toata afrodisiacele pe gat!!! ca dup-aceea nu mai scapi tu de el

bubuleana

Mergi la inceput