Copilasi nov-dec 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragelor...am intrat si eu pe la voi...dupa multa vreme, sa va spun ca mihaita este un DULCE!!!!!!!!!
cum m-a vazut mi-a ras nonstop, l-am luat in brate, am mers cu el de manute...mi -sa lipit de suflet in 2 secunde!!! Parca ma cunostea din totdeauna!!!

Iar Felis e superba!!!!!
gata, am plecat, va pupic.

Ps.oua de prepelita rules

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Scriu din nou...si jur ca daca nici de data asta nu pot as trimit mesajul,ma duc si le sparg ferestrele celor de al firma de net.
De cind m-am certat cu ei si i-am fortat sa imi reduca ab la jumatate,se ambitioneaza ei sa imi dea net...pe sfert.
Asa ca eu scriu mesaje,de obicei lungi,le salvez si incerc sa le trimit.Din pacate dupa multe incercari,ajung sa renunt plina de nervi.
Inutil sa va mai spun ca in aceste conditii,vizionatul de poze este un lux.
Parca eu n-as vrea sa vad pozitele acelea pe care voi le laudati atita,Sa vad si eu cit a mai crescut Silviu (Paxela),ce frumos doarme Mihaita (Felis),ce toalete elgante are Iris (Danette),sa vad ochisorii mari ai lui Paulica(Onitza),pe ditamai vlajganul de David (Fulguletz),pe Mihnea (Roserb) cel manierat,pe Ana cea grasuna (Otilia),ochisorii frumosi ai Biencutei (Eveline) pe acre ii lauda toata lumea,sa-l cunosc si eu pe Andrei al Corinei...Si sa ma bucur si eu de toti copilasii nostrii frumusei.Da ma multumesc sa citesc ce scrieti voi si mai zic ceva de mama lui de net.
Bineinteles ca in conditiile astea nu mai indraznesc sa pun poze cu Bya.Cum as putea sa intru aici sa va rog as ne admirati,sa va spuneti parerea cind eu stiu ca nu pot vedea pozele vostre si nu va pot lauda puiutii acre sunt sigura ca sunt cei mai frumosi co[pii din lume.
Capitolul trecut Try scria ceva de crizele de nervi.Voiam sa spun ca in cele scrise de ea eu am recunoscut o foarte usor pe Bianca mea.E foarte rasfatata si daca nu primeste ce vrea,tipa la noi,se cearta cu mine,si uneori vine cu mina ridicata sa ma loveasca.daca nici una din metode nu da rezultate atunci se asaza pe jos si incepe sa plinga,spre disperarea sotului meu care a fost convins ca el nu poate avea un copil care sa se tavaleasca pe jos cind nu-i comvine ceva.
Eveline si noi ne comfruntam cu aceleasi probleme.Bianca nu stie decit as vorbeasca la telefon "Da,da!Bya.tata?da,da!" si sa zica mama(cind e suparata) si tata (cind se trezeste si nu il vede in pat).
Eu nu pot zice insa ca nu ma baga in seama.Din contra.As mai vrea din cind in cind o pauza...Dar nu o intereaseaza ce ii spun eu.Degeaba incerc sa ii arat animalutele si am straduiesc din rasputeri sa le si imit(desi pe strada recunoaste catei, pisicute,iar daca ii cer jucaroarele (catel,pisica) mi le aduce,pe carticele nu vrea sa le arate),am incercat as o invat sa arate ca are un an...degeaba,nu stie unde e nasul,gurita si altele...Tot ce vrea de la mine e sa ne jucam cu mingea,sa o gidil,sa o tin in brate,sa ne jucam cu pauusele,masinute si as dansam.
Corina,si noi aveam problema cu lapticul...Acum am trecut la ceai,pe care il fac de seara si il pun pe calorifer.Cind se trezeste il dau,il tine singura si bea din el pina adoarme.
Felis,nu incetezi as ma uimesti.esti minunata si te admir asa de mult.Plus ca la tine ma gindesc atunci cind bya ma scoate din minti cu "alpinismul" ei,si nu mai stiu ce sa fac.
Otilia imi e dor de tine si ed incurajarile tale de care as avea atita nevoie in ultima vreme.
Onitza multi si ne bucuram ca nu ne-ati uitat.Si noua ne e dor de voi.
Si ne mai este dor si de Ioana_du,care reuseste performanta sa apara chiar mai rar decit mine.
si lui Silviu(paxela) si asteptam impresii din prima zi la cresa.
Ne oprim aici,ca umplem toata pagina,si,in caz ca va mai amintiti de noi,promitem sa mai scrie despre noile noastre pasiuni.
toate mamicile si toti copilasii.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Sabina sa stii ca noi consumam ffffff. multe oua de prepelita; sunt fff. sanatoase si usor digerabile; ale mele cucuiete sunt inebunite dupa ele; Emily daca ii arat un ou de prepelita crede ca-i mingie, daca il dau fiert il devoreaza nemestecat; iar lui Arisa in gen. ii place ca sparga ouale cand fac mancare. dar la alea de prepelita ia cate doua si le sparge impreuna, mai sa faca omleta in mana; si tot asa si Arisa cand ii dau sa manance parca-i un sac fara fund, daca as avea o ferma la scara blocului si tot n-ar ajunge

fetele se vede ca a sosit primavara si in tara???, ca nu mai intra nimeni!

Silviu de paxela succes la prima zi de camin; sa fii un "elev" cuminte si acomodare placuta!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI ROXANA (roserbitza) !!!!
cu sanatate si impliniri de vise alaturi de toti ai tai minunati.
si

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI ROXANA!

Multe multe bucurii si impliniri, sa ai o zi minunta si sa te bucuri impreuna cu cei dragi!

pupici de la mine si Iris!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La multi ani! Roserbitzo. Sa traiesti, sa fii iubita, fericita si sanatoasa..

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ROXANA!SA FII SANATOASA SI MEREU VOIOASA!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

LA MULTI ANI,ROXANA!

Din suflet iti dorim sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume,sa fii sanatoasa si fericita, si sa te bucuri de familia ta minunata.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

La multi ani Roserb !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumesc mult tuturor pentru urari si va doresc tot binele din lume!
Acum chiar ca-s babatie , la 33 ani!

Ma bucur insa ca primesc un "cadou" foarte special astazi, pentru ca prietena mea cea mai buna si nasa copiilor mei , naste azi o fetita, asa ca sunt in mari emotii!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput