Copilasi nov-dec 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
LA MULTI ANI ROSERB, sa ai parte de fericire, sanatate si iubire!
Nastere usoara nasicii....tinem pumnii!
In sfarsit a venit primavara si la Suceava....am iesit in WE si am iesit si azi 2 ore....eu una-s rupta.....Bia a papat tot, acum sta pe olita si apoi somnel (cred ca pic si eu langa ea).
Noaptea doarme, se pare, o seara la ea in pat, doua cu mine....si tot asa.....e bine, e un inceput, pana acum nu dormea numai la ea...trag sperante la mai multe nopti singurica...
Va pup pe toate si pun in curand poze!
Ana si Bianca-iubita

bits spune:
wow wow Rosebitzo mama,frumos cadou!sa inteleg ca se lasa cu nasit si din partea ta?
.sa fie sanatoasa micuta si refacere rapida mamicii!
octy,KEN(1nov 2004)
FELIS spune:
Buna fetele..
Roserb LA MULTI ANI!...
Sa fii sanatoasa tu si intreaga ta familie 
Despre mine pot sa va zic ca in week-end m-am ... destrabalat
... Mi-am lasat copilul la soacra (peste noapte
) si am plecat sa facem o petrecere surpiza unui prieten
Asa ca am chefuit, dansat si distrat de la 7 seaar pana la 5.30 dimineatza, cd am plecat
... Mi-am dus sotul acasa, am ami stat jumatate de ora si la 6 am plecat la soacra ca intra schimbul 1 la 6.30 si nu puteam sa trezesc copilul, asa ca m-am culcat langa el... Nu prea am dormit ca ma trezeam la fiecare miscare a lui (nu sunt obisnuita sa dorm cu el in pat), dar important e ca am iesit si m-am distrat 
Azi am fost la kinetoterapie si cum baiatul meu a inceput iar sa tuseasca destul de urat, cat eram la kineto (la centru) am sunat si m-am programat la dr. asa ca dupa kineto m-am oprit cu el direct la dr. L-a vazut pediatra, l-a vazut dr de la ORL, m-am intors iar la pediatra cu rezultatul de la ORL, ne-a dat o reteta si am cerut si trimitere la dr ortoped, asa ca maine mergem si la ortoped... Am venit acasa, i-am dat sa pape dupa ce s-a jucat singurel jumatate de ora, si apoi s-a mi jucat singurel inca 2 ore... si a adormit (acum doarme) As vrea sa se trezeasca singurel ca mai trebuie sa mergem la un dr... LA oftalmologie... Si pt controll periodic in legatura cu nistagmusul, si pt faptul ca ii curg ochii f tare de 2 zile (numai noaptea)
Va pup si mai vorbim, ca am crezut ca v-ati suparat pe mine ca dupa ce am postat eu nu amai scris nimeni 24 de ore (ati facut greva sau protest???????
)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
la mult ani roserbina, mama eroina si gospodina si berbeaca! sa ramai aceeasi roserbina care o stim noi toate!
ha, fetele..si sa nu uit, a venit si acilea o adiere de primavara cu feon(adica vantul ala din alpi, mey) 
ad_rianna spune:
ati patit sa nu puteti pune poze pe yahoo?
ca eu tot week-end-ul m-am chinuit si nu reusesc
adriana & bianca si tudor
fulguletz spune:
adriana, eu tocmai am observat o mare dezordine in gala puradeilor de pe yahoo, nu-sh ce s-a intamplat dar sper sa fie yahoo de vina..
de pus poze nu am incercat
ionela roxana spune:
Roxana 

sanatate si multe impliniri alaturi de cei dragi
; si lasa prostiile cu batranetea
, viata de-acum incepe sa fie mai interesanta
; nastere usoara nashicii, refacere rapida si bebelina sanatoasa
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Corina75 spune:
Buna fetelor,
Se vede ca a fost vreme super in we, ca n-am avut prea mult de recuperat...![]()
Vreau sa o felicit si eu pe Roserbitza, sa o
si sa-i urez multi ani cu sanatate!!!! 

PS. Pe unde aveti lista cu datele de nastere ale mamicilor????? Sa stiu si eu....de ex, cand sa-mi felicit cuscrita, mey....
ptr Bia ca face la olitza, pe Andrei n-am curaj sa-l pun, ca mi-e frica de ce poate face "dupa"....
Felis, asa cum iti mai spusei....te admir...ai o familie super-super...as vrea sa va cunosc intr-o zi, cand ajungem pe la capitala......
Apropos, Eveline, poate cand treci spre Bucuresti treci sa-ti pupi ginericul.....![]()
Viovio, noi te pupam si iti tinem pumnii....cu internetul...
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
danette spune:
Adriana, eu am patit ca nu am putut pune poze pe yahoo, si de aceea folosesc webshots... dar probabil este ceva temporar...
Corina, eu nu stiu sa fie o lista cu zilele de nastere ale fetelor de la subiectul nostru, este insa o lista la "Evenimentele comunitatii" si mai sunt liste la "Prieteni dintotdeuna"... gasesti la zodii...
Azi a fost frumos si la noi si am stat in parc 3 ore... Iris era asa de fericita.. mai ales ca erau si copii si jucarii... ce bine ca nu mai e iarna
!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Otiliav spune:
Adriana, da am patit-o si nu doar o data, dar am fost insistenta si am reusit pana la urma. Ce mai fac gemenasii, citeam in cartea lui Francois Dolto subiectele despre gemeni si ma gandeam la ei?
Corina, am vazut multe poze cu Andrei cel ochios, si am mai remarcat ca de fapt ai 2 baieti.
Vio, ne este cam
dar asa este Ana, "grasa si frumoasa", de abia astept s-o smotocesc. Si zici ca te-ai luat la harta cu provideru?
Ioana_du, pe unde umbli mami, esti pe coasta de Azur si n-ai laptopu cu tine? Pai eu cu cine mai concurez aici la abdomene? Fac 40 seara, 40 dimineata, ma pregatesc sa-mi uimesc barbatul cu un abdomen plat, ei ce zici te pui cu mine. La exercitiile de pe mail nu am ajuns inca, intr-o buna zi poate .... Si Biencuta draguta, ce mai spune si pe unde se catara?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)