Copilasi nov-dec 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
paxela multumesc....si chiar apropos de asta: asta vara a avut barbata-miu o delegatie in Bucuresti de vreo 3 zile (miercuri, joi si vineri) si a zis ca ce-ar fi sa ma ia cu el si apoi sa mergem doua zile la mare. Zis si facut (de altfel asta a fost tot concediul nostru
). Asa ca ne-am urcat in masina si via Bucuresti. Eu, in toata viata mea n-am mai fost in Bucuresti decat o singura data cu bunicii mei, D-zeu sa-i ierte, cand eram tare mica. Asa ca ajungem, ne cazam si.....barbata-miu bineanteles ca era cu treaba, asa ca trei zile de dimineata pana seara era la servici....eu, femeie singura in Bucuresti practic pentru prima data....noroc ca-mi dadea barbatu "finante" si eram si eu in stare sa merg cu metroul....
Nu va mai spun ca habar n-aveam unde-i nordul, cum se spune....dar atunci nu ma conversam cu voi.....ei, data viitoare daca m-o mai lua sotul (ca era sa termin si banii de mare cat am haladuit prin magazine singura
) am sa va anunt dinainte si poate ne-om vedea si noi la ochi si o sa va vad si puiutii si am sa-i pupicesc oleaca...
Ana si Bianca-iubita

andreap spune:
Buna si de la noi....
Dama,eu nu am ce vaccin sa-i fac ptr.C..dar e bine ca mi-ai spus de analize,mi-ai intarit convingerea ca trebuie sa merg si eu cu mariuca sa i le fac..dar mi-e o teama

..daca(doamne fereste!)imi spune ceva de rau???Ce ma fac?...offf...mai bine nu alaptam

Noi suntem bine sanatoase,azi plecam la tati si bunici la Pitesti
Sa vedeti ce a facut aseara fata mea:dupa ce-i fac baita,imi dau seaman ca nu stiu unde-i telecomanda de la TV.Ii dau sa pape si ma apuc sa caut telecomanda aia..peste tot..nimic.O pun in patutul ei(in acre cautasem inainte
)si ii spun"stai un pic acolo,mama trebuie sa gaseasca telecomanda......" si alte bla..bla.Ea la mine"a.a.aaaaa"eu tot ii dadeam inaite cu "mami cauta telecomanda"ea tot asa"aaaaaa"Cand ma uit la ea,intindea manuta spre mine cu telecomanda in ea!![]()
M-am topit de dragul ei!Si l-am sunat pe al meu sot imediat sa-i spun ce isprava a facut fata mea!
Pupici si va doresc sanatate si un WE minunat
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Ce simpatica e!!! Hi hi hi!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Oany ai o fetita ca o petala de trandafir, mai ales cand e in roz pe zapada alba....dar ce ma omoara la ea sunt buzele, are mama niste buze, vai de sufletelele baietilor mai incolo
.
De tort nu mai zic nika, caci deja am apa-n gura.....cand ai timp da te rog un PM cu reteta, eu is moarta dupa orice cu ciocolata!
Ana si Bianca-iubita

mariussimiuc spune:
Apropos de telecomanda! Dimineata Robert a descoperit (si eu o data cu el
) ca telecomanda de la televizorul din sufragerie merge si la cel din dormitor.Si butona incontinuu,ba schimba postul,ba dadea mai tare si eu strigam la el ca ma doare capul si el alerga dintr-o parte in alta si chiuia.![]()
Aaaa...si a invatat sa chiuie...cu mainile pe sus si zice "uuuu"...
Si nu m-am chinuit deloc sa-l invat,i-am aratat doar o data (poate de 2 ori
,dar nu stiam ce sa mai fac sa mai distrez copilul!) si seara cand a venit tati si a inceput sa chiuie cu mainile pe sus,am crezut ca mor de ras!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
FELIS spune:
Eveline... te asteptam...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Bunaaaaaaaaa!!!
FELIS, a-haaaa!!! mai discutam, ha??? nu ma ambitiona!!!! ![]()
nu nu-s insarcinata!!! si sincer, nu am ganduri pentru acum, eu am facut o glumita, pentru ca Mihai ne e drag!!! si mie imi place mai mult tuns scurt!!!
are trasaturi foarte finute!!!
TRY, nu ma supar ca mi se psune caPaul are fata de fetita, si ai dreptate, ms simt chiar bine!! pupiiiiiiiiiiiic!!!!
Sunt obosita, suparata, azi am avut o zi groaznica ,un client mofturici, care mi-a dat mie nervii peste cap...ma rog nu stiu cum o mai veni si asta cu nervii peste cap!!

Sa aveti un wee minunat!!! pupici dulcici!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
Mey, mey...da ce va mai sarbatoriti noi daduram tonul, acum muuuuult timp, da voi va tineti de petreceri, nu gluma
...dieta? sau a papat Riana tot tortul?
la gagicile din "fameleon"....hai sa
si baietii ![]()
La noi telecomenzile de mult nu mai au secrete ptr Vladut...stie deja ca merg de la un TV la altul...ba chiar una a facut si baie...
aime si
Vladimir, 1an+
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, a-haaaa!!! mai discutam, ha??? nu ma ambitiona!!!!nu nu-s insarcinata!!! si sincer, nu am ganduri pentru acum, eu am facut o glumita, pentru ca Mihai ne e drag!!! si mie imi place mai mult tuns scurt!!!
![]()
![]()
are trasaturi foarte finute!!!
Nu ma asteptam.......Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by onitza
Bunaaaaaaaaa!!!
Sunt obosita, suparata, azi am avut o zi groaznica ,un client mofturici, care mi-a dat mie nervii peste cap...ma rog nu stiu cum o mai veni si asta cu nervii peste cap!!![]()
![]()
Sa aveti un wee minunat!!! pupici dulcici!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Care va sa zica lucrezi cu "clienti" acum
!Otilia si Ana Maria (18.12.2004)