Copilasi nov-dec 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Foarte cumintzel si harnicutz baiat ai, Miha!

Si la noi e vreme de exceptie, e senin si brilliant sunshine!

N-am iesit inca afara fiindca piti are chef de somn... asa ca numa' pe la amiaza ne facem plimbarica... ca ploile de 2 zile ne tin in casa!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dragele mele, tot eu sunt, va bat putin la cap dar asa sunt eu, pisaloaga: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551

in acest link puteti citit povestea unei femei aflate intr-o situatie disperata: fetita de 7 ani cu probleme mari (inca nu merge si nu vorbeste), ei sunt intr-o saracie crunta... poate unele din voi nu au bani, dar pot sa le dea niste haine (pentru parinti, de exemplu: mama are o statura medie, in jur de 1.60-1.65, iar tatal e mai inalt si solid - daca intrati pe link vedeti si poze) sau jucarii mai vechi, cu care nu mai au ce face...

maine ne intalnim cateva fete ca sa vedem ce putem strange - daca mai vrea sa se implice cineva, este bine-venit!

Felis, pe calea asta vreau sa-ti multumesc pentru haine!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... va pup pe voi si pe puii vostri, ca tare scumpi mai sunteti cu totii...

Miha... m-ai facut iarasi sa zambesc... mai da ce ajutoare ai tu acolo

Cookie ... abia astept si eu sa am pui catzarator..
Deocamdata in afara de ce v-am zis mai dam si NOROC.. cu tati, si ii facem "maimai" (mangaiem) pe Silviu Ce mai... sunt topita dupa puiul meu drag si scump

Onitza... ... mai dicutam cd o sa ai o Natalie...Daca te razgandesti pana atunci?

Alexandra (Cassandra) Mihai cd se enerveaza striga TA-TA multumim de aprecieri...

CeciliaC ... multumesc mult de incurajari... Sarcina usoara in continuare... si pt Alexia

Gandacelu... oricand sunt gata sa ajut cu tot ce pot... Se pare ca sunt si bune hainele ca e cam de statura mea mama

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Hello!!!!
Ce faceti?
Noi suntem ok, azi, caci aseara am facut febra, am tusit ...am luat un virus de raceala de la buna, dar suntem spre bine...speram sa nu se intoarca...
Noi nu am stat niciodata de capul Rianei sa invete ceva ... eventual i-am aratat si apoi am constat ca invatatse...acum e de ajuns sa vb noi si ea repeta aproape totul... spune papii-copii, ploua, nini-ninge, nenea, tanti, pui-pui la pasarele, lapte, mami, tati, fetita-tita mea-mea la Doamne-Doamne...si multe altele,toata ziua bodoganeste, nu-mi vin acum... dar ce-i drept vorbim mereu cu ea...orice repeta ca un papagal...
Telefonul l-a descoperit de mult, nu stiu daca avea un an, acum il pune la ureche si vorbeste cu tati : AO, TATI! ii canta la tel lica-lica!
Eveline, eu as vrea sa ma mai ignore din cand in cand, dar nu ti-a sta singura o clipa, ne ia de mana si ne duce la jucarii, si trebuie sa stai acolo cu ea sa te joci, sa te maimutaresti ca toate cele, ca nu-ti lasa timp sa mai faci si altele, tot timpul tre sa fim cate doi, unul cu mandra unul cu treburi...noroc cu mama!dar asta e, intotdeauna am fost mai multi in jurul ei si asa s-a invatat...poate o vom si dezvata

Am pus si noi ceva poze din luna martie, sa nu ne uitati...

Va pupam si va dorim o zi buna!

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by oany
Am pus si noi ceva poze din luna martie, sa nu ne uitati...

Va pupam si va dorim o zi buna!

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

Oany... am vazut o papusa taare dulce ... ce guritza, ce ochisori... dar si ce tort maaaaaare i-ai facut la 1 an si 3 luni... Mai da ce va mai sarbatoriti...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

FELIS........... am voie sa il curtez pe Mihaita pentru Natalia??? da' n-am nevoie de raspunsul tau, ca eu stiu ca o s am fetita frumoasa.........
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

te pomenesti ca????!!!!!

adriana & bianca si tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CHIAR ONITZA...?! AI CEVA DE DECLARAT, ASA, IN FATA FORUMULUI...OFICIAL...?!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

hai sa va spulber eu visele onita deocamdata nu are nimic oficial de declarat doar niste planuri............ sau cel putin asa declara

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

paxela bine c-ai postat ca mi-am adus aminte de ceva (off topic)....mai mamica, te-am visat aseara, pe tine si pe Silviu. Se facea ca eram la voi acasa si tu ne gazduiai ( pe mine, bia si sotul ) si la tine in dormitor era exact ca la mine....dar Silviu, baiat finut a cedat patutul lui Bianca....asa ca noi, restul dormeam in patul mare, in ordinea: Silviu, barbata-miu, eu si tu....de unde pana unde, Doamne iarta-ma?!!.....si erai asa de bucuroasa ca ne vezi, erai toata un zambet, simteam ca-mi esti asa draga....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eveline va astept cu drag oricand si in realitate nu doar in vis

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput