Copilasi nov-dec 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
florypop spune:
Otilia, sarumana. Tocmai am fost la resurse si m-au bagat mai rau in ceata. Cica intra si tu in concediu cand zice dr. ca noi oricum nu stim cand trebuie sa intri.
In concluzie voi intra in prenatal cred ca pe 1 mai.
Pupicei,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
roserb spune:
Multumesc,multumesc, multumesc, tuturor
, atatea urari n-am mai primit ever.
Try, eu zic sa nu te impacientezi, pete maronii am avut si eu timp de 1 saptamana-2 de prin saptamana 10 parca, au trecut de la sine si nici pana in ziua de azi nu stiu de la ce au fost . Am luat progesteron ca si tine. La prima sarcina am avut sangerari ceva mai abundente, dar atunci a fost un hematom care se tot drena, ca sa zic asa. Deci, fii optimista si ai sa vezi ca totul va fi bine.Intr-adevar, o vizita la ecograf te-ar putea linisti deplin, iata si avantajul de a trai in Romania, il poti viziona pe bebe de cate ori ai vreo teama. Multa sanatate mamei tale, sper sa nu fie nimic grav.
Flory, odihneste-te si hai ca nu mai e mult pana il vei tine pe bebe in brate
. Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si pe aici si iti tinem pumnii sa mearga totul bine pana la final!
Paxela, ma bucur ca s-a acomodat Silviu la cresa, cred ca ai avut ieri niste emotii...Intr-adevar sunt destui copilasi in grupa, dar probabil ca si ingrijitoarele/educatoarele sunt obisnuite sa faca fatza. Sa stii ca s-ar putea sa fi mancat daca a avut exemplul celorlalti copilasi, poate il vezi in cateva luni cu 2-3 kile in plus
, sa te plangi apoi ca-i prea grasun
.
Copiii mei sunt varza, Bianca n-a tusit niciodata in viata in halul asta, a luat o nenorocita de viroza de la gradinita. Efectiv tuseste ore in sir la culcare, mi se rupe sufletul ,ii dau siropuri peste siropuri si mare efect nu au, singura chestie care o calmeaza e sarea calda pe piept. Marea "bucurie" e ca a luat-o si Mihnea, vad ca de dimineata incepuse sa produca muci si mai tragea si cate o tuse. Sper sa nu se manifeste si la el in halul asta , ca nu stiu ce fac. Asta ca sa am ultima saptamana de concediu cat mai distactiva cu putinta
.
Flory, au dreptate cei de la resurse umane, oricum doctorul de familie iti da concediul. Dupa 7 luni si 10 zile nu se mai poate da medical daca ai nevoie, te baga automat in prenatal. Intr-adevar trebuie sa ai minim 42 zile de postnatal,restul din cele 126 le gestionezi cum iti convine.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
ohh Roxana.. biata Binaca.. ce nasol ii este si ei...
Ai incercat si cu geluri camforate gen Wick Vaporub?
Poate Mihnea scapa mai usor...
Paxela, felicitari pentru baietzel cuminte, sa-l tina cumintenia si sa se acomodeze cat mai bine la cresa.
Sa stii ca si eu am observat ca fiica-mea mananca muuult mai bine si mai cu chef daca are lume in jur... de ex. in fast-food-uri... o "fura peisajul" si uneori nici nu-si da seama ca ea de fapt mananca...
Si vreau sa-ti zic ca e super ca a acceptat sa fie adormit de niste persoane straine inca din prima zi!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
dama spune:
Bravo Silviu pt prima zi de "gradinar". Paxela si eu zic ca e posibil sa fi mancat asa cum ti-au spus ele...in colectivitate copii isi insusesc intreprinderi pe care nu le au acasa...mult inainte de acum incolo. De plans va mai plange un pic dupa tine va mai plange si dupa ce se va obisnui si doar e normal
Eu il am acasa azi pe David pt ca aici e greva generala si mai suntem consemnati sa stam in casa pt ca acum ploua
...noroc ca am avut un we superb...cam asa am petrecut noi we-ul.
Try, sa ne spui si noua ce a zis dr azi...sa speram ca nu sunt probleme...asa cum a avut si Roxana si eu am avut in primele 3 luni niste scurgeri mai maronii, dar tot de la un hematom au fost...multa sanatate.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
roserb spune:
Dama , ce poze frumoase!E un scump David!
Dana, din pacate Vaporub-ul nu ne ajuta cu nimic, cred ca trebuie sa-si faca virusii damblaua!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
dama spune:
quote:
Originally posted by danette
Dana, eu stiu ca nu se da Wick Vaporub la copiii sub 6 ani...
Roxana, asa am fost si eu cu o voriza timp de 1 luna...siropurile isi vor face efectul dar nu imediat, iar faptul ca tuseste inca eu stiu ca e bine pt ca asa expectoreaza toata infectia...saracuta...imi dau seama ce neplacut trebuie sa fie pt un copil...sanatate multa la amandoi puiutii tai.
ad_rianna spune:
roxana sanatate puiutilor. off biata de tine, doi bolnaviori
. si carvolul e bun pt. desfundat nasucul dar am inteles ca problema mare e cu tusea. cand au tusit ai mei foarte tare le-a trecut cu TUSOSEDAL. acum nu stiu, bianca fiind si mai mare, si virozele sunt cam pacatoase...cred ca tot mai bine e la medic 
Adriana & Bianca si Tudor
florypop spune:
quote:
Originally posted by roserb
Flory, odihneste-te si hai ca nu mai e mult pana il vei tine pe bebe in brate. Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si pe aici si iti tinem pumnii sa mearga totul bine pana la final!
Roxana&Co
Promit ca voi scrie mai des si mai mult cand intru in concediu.

Pupici,
Flory
27+ si
Andreihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ad_rianna spune:
flory parca tu intrebai de concediul de maternitate: sunt 126 zile calendaristice pe care le imparyti inainte si dupa sarcina. dar e "musai" sa fie 42 zile dupa ce ai nascut
Adriana & Bianca si Tudor
danette spune:
quote:
Originally posted by damaquote:
Originally posted by danette
Dana, eu stiu ca nu se da Wick Vaporub la copiii sub 6 ani...
Roxana, asa am fost si eu cu o voriza timp de 1 luna...siropurile isi vor face efectul dar nu imediat, iar faptul ca tuseste inca eu stiu ca e bine pt ca asa expectoreaza toata infectia...saracuta...imi dau seama ce neplacut trebuie sa fie pt un copil...sanatate multa la amandoi puiutii tai.
Dama, uite aici http://reclama/product/details/508 despre Wick.. merge de la 2 ani... pentru Bianca (roserb) e ok...
dar Roxana zice ca nu e de mare folos...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre