Copilasi nov-dec 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, Roserb, sa te bucuri de tineretea ta( ca esti tanara, mami)si de toti cei ce-ti sunt dragi si aproape de suflet, sa fii fericita si iubita!

Try, sanatate voua(tie si bebelicului din burtica) si mamei tale, sa scapati cat mai repede de griji. Pupici lui Alex.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelorsa aveti o zi minunata

paxela, cum a fost prima zi la camin?'elevul' din partea mea

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare! Ne-ati uitat?

La Multi Ani Roxana . Sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata numai de bucurii.

Try, please stai linistita si incearca sa ajungi cat mai curand la medic. Stiu ca e greu sa nu te consumi dar gandeste-te ca poate totul e bine si il superi pe bebe mic.

Nici nu facem extraordinar dar suntem optimisti. Ieri am fost la control si s trebuie sa trecem la stat in pat. Deci adio serviciu (visam sa vin pana in iunie....), adio ridicat Andrei in brate.....etc.

Cezariana se pare ca se va produce undeva in sapt 35-36 deoarece uterul da semne ca nu mai vrea sa mai creasca din cauza ranii de la sarcina trecuta.

In schimb sunt fericita ca Andrei a invatat sa pupe burtica si sa o mangaie. S-a invatat sa stranute (ma rog se prosteste) chiar daca nu e cazul dar e tare simpatic. Inca nu vorbeste ceea ce imi pune un mare semn de intrebare. Nu zice decat "mama", "bebe", "bai", "bau", "bavo". Ta-su e distrus....

Va rog cele care stiti please spuneti-mi si mie cum e concediul de maternitate: plata, nr de zile tot. Cand il pot lua si ce pot face inainte sa intru mai devreme in concediu.

Va pupic,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buan dimineata!
Noi posedam bebe marait, ne face cu nervii noaptea, se trezeste din ora-n ora ...or fi maselutele?
Ma duc sa citesc din urma, ca n-am avut timp.

Sa nu uit: Roxana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata si de la noi

daca ar fi sa cred suta la suta educatoarele prima zi la cresa a fost super dar totusi am niste indoieli ieri educatoarea de dupamiaza a zis ca el la pranz a papat dar oare asa sa fie ( nu pot sa nu ma mir si sa o iau ca atare de.... obisnuinta) a zis ca a papat supa nu f multa si cam cu mofturi in schimb pilaful cu carnita la papat tot la care eu o intreb pilaf pasat? iar ea senina cu carnea pasata dar boabe intregi
si a papat tot fara sa scuipe( oare?) acasa am incercat si eu varianta cu branzica de casa ( daia cumparata ) care are in ea niste granule si uimitor nu a scuipat decat de 2 ori ( acum recunosc am pasat-o dar nu ca de obicei)
in rest e ok
sunt intradevar multe care nu imi convin dar ma gandesc ca e relativ normal
adica mi se pare ca il tin prea imbracat ieri la-m dus intr-un body grosut cu maneca lunga si mi-a cerut si pulovarul iar cand l-am luat dupa somn avea pijamaua peste el azi i-am dat unul subtirel cu maneca scurta si bluzita peste ( sper sa nu ii dea si pulovar)
si mi se par foarte multi copii pt 1 singura educatoare adica e cam asa sunt 2 pe ture una de la 7 la 2 si alta de la 10 la 5 adica se suprapun la masa de pranz si somn iar copii inscrisi in grupa sunt 15
ceea ce mi se pare mult dar asa e peste tot chiar si la particulari
oricum ele sunt incasntate de el si asta imi convine
ieri il lauda ca cere singur apa ca nu are suzeta si biberon( cica e singurul si in grupa lui sunt intre 9 luni si 2 ani) aaaa si ce mi-a placut e ca au vazut ca nu doarme singur in patut si l-au luat in sala de joaca pe canapea si au stat cu el sa adoarma( le-a fraierit si pe astea)
dimineata a plans putin dar el si acasa dupa 6 luni cu soacra si tot plangea cand plecam
acum speram sa fie ok totul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Am revenit si eu la servici,dupa "marele"concediu de 1 zi..Am fost la Pitesti,la bunici,ne-am distrat la gratare si sambata si duminica,am iesit la plimbare...totul e bine
Roxana,cu scuzele de rigoare"La multi ani!"sanatosi si fericiti alaturi de familia ta minunata!Pupici multi de la mine si nora ta Mariuca!
Try,sanatate multa..si nu te speria,asa am patit si eu la inceput...stai linistita ,fara efort si mergi la doctor.Pupam BBlus din burtica!
Flory,nu stiu exact cum e cu concediul..poti lua medical dar pana in saptamana 32-33 parca.Apoi te baga automat in prenatal(cele 126 zile)mai exista mi se pare si un concediu de risc maternal.O s aintreb sa stiu exact.Dupa ce nasti insa trebuie sa ai minim 42 zile din cele 126 inainte sa intri in CIC.Sanatate multa..mai ai putin....Pupam BBlus mic din burtica!
Pupici si mai vb azi

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Andreea .
M-am gandit ca mai bine merge la noi la resurse umane si vorbesc cu fetele de acolo sa stiu sigur ce si cum.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, bravo mai, aveti baiat mare, merge la cresa. Poate o sa manance si mai bine, puterea exemplului este mare.
Flory, ma bucur ca ai trecut pe la noi, recunosc am citit in partea cealalta ce mai faci, ma bucur ca sunteti bine.
Eu stiu ca sunt 126 de zile de concediu medical, dintre care 42 de zile sunt obligatorii postnatal, deci poti sa iei 84 inainte de DPN. Despre plata, cred ca cel mai bine este in medicalul de urgenta care este platit 100%, dar nu stiu daca mai poti beneficia pentru ca esti deja in luna a 7-a. Pentru cele 126 de zile, se plateste 80% din salariu, nu stiu daca se aplica toate impozitele si cum se calculeaza exact, dar mai avem si contabile pe forum. Cred ca mai multe informatii gasesti la Probleme Legislative, au mai fost subiecte pe tema asta. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Multa sanatate!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI ROXANA!! sorry de intarziere! stai porst cu timpul. Ai primit felicitarea mea de ieri???
PAXI, citit, memorat, bucurat pentru Silviu!! se pare ca ati facut cea mai buna alegere!!! copilul papa, si nu pasat!!!!
Bravo mey!! ai copchil deshtept!!!! noi tot nu ne-am hotarat, of!!! sunt multe la care trebuie sa ne gandim!!! iti mai spun cand am timp!!!

Pupicei multi!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravooooo Silviu....are mama baiat mare!
Cuscrita...eheee....mai este pana atunci....eu is balanta!
In rest, toate bune, avem si noi primavara. Am facut rost de aparat si iar fac vreo trei zile poze ca nebuna....dupa aia vi le arat si voua!
Va pup caci ies la plimbarica!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput