Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
try spune:
Eu sunt bine, ma rog tot cu greturile de rigoare (de care sincer m-am plictisit), nu m-a durut burta in wee si nici azi. Poate a fost treaba de care spunea Dana caci stiu ca de la 12-13 sapt. placenta preia toate functiile hormonale si probabil cu putin inainte se "aseaza" si ea mai bine la locul ei.
Oricum, nu se punea problema de no-spa, caci mie nu de dureri mi-era (nu erau insuportabile, din contra erau de-abia perceptibile). Mie mi-era de cauzele acestor dureri.
V-am vazut si pozitele si, desi nu-i prima data cand o vad pe Iris, m-a lasat iar cu gura cascata cat este de dulce.
Onitza, asa ca nu-s singura care a zis ca fi-tu are pe ici pe colo mutrita de fetita (numai in anumite ipostaze), dar banueisc ca nu te deranjeaza parerea asta. De regula mamicile sunt mandre cand se zice ca baieteii lor au fetzisoara de fetite, dar viceversa nu-i valabila - ma uit la Ionela-Roxana cat de furioasa-i cand i se spune ca Emily are mutrita de baietel. Si daca ar fi asa Ionela, nu vad ce mare problema? Ca tu tot asa de mult o iubesti, tot fetita cucuiata a lui mami este, tot din tine si-al tau sot e facuta. Lasa vorbele lumii si sa nu te mai superi pe ce spun unii si altii.
Paxela, de ce spui tu ca e asa slab fi-tu? Stiu ca are putine kg (dar poate nu-i nici foarte inalt) insa eu n-am vazut coastele pe la baita pe-acolo. Atunci e slab, cand i se vad coastele...
Pe Bia lu' oti n-am reusit s-o vad, mi-a scapat linkul.
Off, ce greata-mi este, as manca ceva tot timpul pe motivul asta cu speranta ca sa-mi treaca. Caci culmea, greata e in toi, insa foame mi se face la 3 ore si mananc fara sa mi se aplece. De sapt. trecuta vad ca au inceput sa ma deranjeze si mirosurile. Pai e frumos? Cand toata lumea scapa de greturi la mine devien problema mai acuta?
.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
fulguletz spune:
hallo, hallo !(nu de la Ieshi mey - aimeiutza te iubesc si platesc drepturi de autor pt plagiat - ci de prin zona München!
no, ma apuca colindu, desi aici a venit o primevara timida ...
v-am citit pe diagonala cea mai lunga
...dar am vazut poze multe si superbe mey...chiar am sesizat ca Silviu si Iris si David al meu au acelasi pestisor de baie ![]()
...In rest, ce sa zic, minunate poze...
Onitzo, mey, ti-a iesit o minunata Alba ca zapada cu vecinu...poate data viitoare incerci si cu tati, ha?![]()

Otilico, io mor dupa copanele lu fi-ta...it vine sa le manaci , nu alta...
si ia zi tu mey, nu ti-e dor de tzarisoara ta, de o sarma din aia adevarata, care sa inoate in grasime?
ca nordicii n-au cine stie ce bucatarie, asa e? doara peste in culcare si peste in sculare ![]()
Bitsone, super pozele, dar ce ne pusesi poze cu tine , asa, de la distanta, sa nu-ti vedem si noi minunatzii de pistrui si noua freza?
Kenzo e o amestecatura, zic io..are pielea alba , ca a ta, dar are sigur ceva din tati la trasaturi...
fratele lu David din Frantza(damutza) si tiz pe deasupra
... se pare ca petrecetzi voi pe acolo mey, bravos! Acu mi-a sarit in ochi asemanaraea dintre tine si David...

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
FELIS spune:
Adriana... subiectul lui Mihai de la ajutor umanitar, a fost inchis la cererea mea, la putin timp dupa ce m venit din Italia...
Aime, noi ne simtim mai bine,multumim de grija, sper sa ne revenim total in curand. Am fost azi la dr pediatru si la ORL si in gat nu mai avem nici o inflamatie... Sa vad cum ne trezim si maine dimineatza... 
Scuze... dar stau f rau cu timpul... asa ca intru mai rar...
Try... imi pare rau ca nu te simti bine... Sanatate multa si sarcina usoara in continuare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
oany spune:
quote:
Originally posted by paxela
si ca babele imi mai amintesc cate unaa facut vreuna din voi la puiuti vaccinul Act hib sau hiberix , stiti ce simptome da dupa? sa ma astept iar la febra si restul?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Si noi am facut hiberix-ul la 2, 4, 6, luni si 1 an dar n-am avut nici un fel de reactie adversa... cred ca depinde de la copil la copil...speram sa nu aveti probleme...
Pupici...
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
andreap spune:
buna dimineata...apar si eu,mai ra,dar sper sa nu ne uitati![]()
Din pacate nu prea am timp sa citesc din urma,mai ales cand pierd 2-3 zile
....
Noi suntem bine,in we am fost la babyexpo,Mariuca s-a jucat la locul de joaca Chicco,mami si tati au umblat la spanzurat de bani![]()
Fata mea trece printr-o perioada f.f.rea
..urla daca vrei sa o imbraci ..urla daca nu o lasi sa faca ce vrea ea...urla de cate ori are chef

In afara de asta,suntem dulci,vorbim din ce in ce mai mult,a invatat sa ma pupe cu "zgomot".....suntem bine
Pupacim toti dragalasii si mamicile lor
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Buna fetelor, ce mai faceti....dupa cate vad, slaba miscarea....asta-i semn bun, inseamna ca e cald pe la voi si sunteti la plimbarica....
La noi e frumos asa daca te uiti pe geam...e o zi de primavara veritabila din spatele sticlei....alta-i povestea daca iesi afara.....cam frigut, stiti voi: "soare cu dinti".
Asteptam si noi sa se faca ceva mai caldut....oricum baltile au inceput sa se zvante, tot e bine...
Va pupam!
Ana si Bianca-iubita

fulguletz spune:
ce linistire pacilea 
aimeiutza, mey...parca tu ai zis ca ii dai lu Vladutz formula pana la ani, ca asa ti-a zis doctora...dar ti-a zis i un motiv, cumva? ca as fi interesata sa-l stiu (si David papa inca humana 2 , uneori amestecat cu lapte normal- dupa care nu se omoara).
o zi frumusica!
congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
ad_rianna spune:
paxela eu le-am facut PentActHib la un an si mi s-a parut ca au reactionat chiar mai usor decat la celelalte. bine nu au lipsit normal supozitoarele iar febra eu facut doar in jur de 37,8-38
mey fulguletz dar ce ti-e si cu comertul asta! si noi avem acelasi pestisor de baie!!!
felis nu te intreb de ce s-a inchis subiectul despre mihai daca promiti ca ne spui aici totul despre el 
si noi trecem andreap prin faza de urlat... amandoi
. ma exaspereaza deja cand incep amandoi sa planga si intind mainile spre mine...pe care sa-l iau in brate?
. una peste alta tot din ciclul "sa nu lasam ingerasul sa se odihneasca": tudor a cazut ieri pe guritza si s-a lovit rau la buza de sus. acum are rana in interior si e albastru si nu stiu ce sa-i pun xca nici sa manance nu vrea saracutzul. voi ce ziceti sa-i pun? am incercat doar cu glicerina boraxata ca altceva nu stiu ce
adriana & bianca si tudor
danette spune:
Ahhh Ionela ... cum sa ma supar?.. din contra, sunt chiar incantata de impresia ta.
In alta ordine de idei, Iris nu ascunde lucruri (inca) dar se ascunde pe ea insasi si asteapta sa fie gasita! cred ca taica-meu este responsabil de chestia asta... si vreau sa zic ca eu m-am speriat de cateva ori bine de tot, ca nu gaseam copilu'..
deschide toate dulapurile din bucataria lu' mama (ca la mine usile le tin lipite cu scotch) si ii place sa se plimbe cu punga de paine... o tzine ca pe o geanta
...
Si ea scrie peste tot, dar si pe hartie fiindca in general cand o apuca creatiile sunt hartii peste tot prin casa...
Roxana... pai de legile lui Murphy mi-e frica si mie...
Andra, nasol ca ti-e asa de rau... si greatza. Da' evident trebuie sa traisti cu ele (senzatiile) pana la un moment dat, cand se mai obisnuieste organsimul cu revolutia hormonala... mai ai un pic si intri in perioada happy (lunile 4-5-6)
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
aime spune:

Mey, is rupta, la figurat desigur
....am fost la plimbare, din Nicolina pana la palat (cine stie Iasul)...deh, varsta, nemiscarea din iarna....parca is batuta, copilu in schimb e ca nou....ce-i drept ca el a mers si in carutz ca altfel....ne apuca noaptea
. E soare, e cald (12 grd) mi-e si frica sa ma mai gandesc la iarna. Eveline si la voi sa se faca repede caldutz sa iesiti 
Ei, na, acum sa nu credeti ca Vladut a facut "cele febre" de la vaccin, tot asa 38-38.2...da mi se pare normal, ptr ca odata cu vaccinul introduci ceva "strain" si organismul reactioneaza, inseamna ca e ok, nicidecum ca e ceva rau. Paxelina, sa treaca repede si sa fie cu folos.
Fulgutz, pai motivul e cat de poate de simplu, laptele formula contine o gramada de vitamine si minerale in plus, fata de cel de vaca, necesare inca organismului de puiut mic. Noua ne-a recomandat, nu ne-a interzis consumul laptelui normal, si tinem cont de parerea ei ca stie ea ce spune, oricum el papa, cum am mai zis, si laptic de vaca cu ceva...acolo...taietei, gris, orez, chec
. Cat despre drepturile de platit....
...ptr tine, gratis 
aime si
Vladimir, 1an+