Copilasi nov-dec 2004 (113)

Copilasi nov-dec 2004 (113) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71031" target="_blank">Capitolul 112

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.

Mamici de 42 si 45

IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Daniella4____________18 nov_____ Alexis
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Danette, am vrut sa iti raspund mai demult, dar nu am reusit... La noi in topul preferintelor e Zu-Zu (nu doar preferintele lui Danutz ci si ale mele), apoi Milli.
Si ii place si la Danutz reclama la Orbit si cand o vede rage ca leul (da chiar ca un leu, eu nu pot sa fac asa..) si ii mai place reclama la Metropolitan cafe (Am nevoie de tine) pe care danseaza si zambeste cu gura pana la urechi.
Si inca ceva de care ziceai tu... ma imbratiseaza cateodata... de nu mai pot de fericire . E un lipicios si un iubaret... Dar daca ii de bataie, nu se lasa (am patit acum cateva zile cand l-a impins o fetita de o seama cu el - a ripostat imediat cu o impingere si el... prinde repede asa ceva).

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Meeeeeeey fetele meeeeeeeeey,

Nu se incumeta nimeni la deschis capitol nou????
Eu azi am zi scurta asa ca tre sa va pup (pana luni) si sa va doresc un we de vis. Poate se mai indreapta vremea si iesim cu piticii afara, ca in casa fac numai prostioare....

Noi suntem invitati in Macromall la locul de joaca, ne intalnim cu alte mamici si pitici brasoveni de pe DC.

Aveti grija de voi.
pe toti, in mod special pe dulceata mica Bia si mami-cuscritza Eveline (azi am stat iar juma de ora pe pozele voastre si am salvat o gramada cu ochioasa aia mica si scumpa...s-o manance toata soacra-sa de draga ce-i este....

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Am vazut si fete frumoase foc: Denisa si Sabinutza .

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mie nu-mi mai arde nici de nici unele. Azi iarasi ma doare burta, e a treia zi la rand. Greturi inca mai am (chiar parca se accentueaza), dar nu ma pot sa nu-mi fac griji. Si la ginec. ajung abia pe 6 aprilie, adica inca 3 sapt. Oricum, daca se intetesc sau nu inceteaza durerile astea, o sa sun ma idevreme si sa vedem ce zice.
Pe motivul asta n-am chef de nimic, nu-mi intra nimic i nvoie si-mi vine sa-i flituiesc pe toti...

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si eu cateva poze din martie. Ia uitati ce pui plimbaret am eu !

Try, nu vreau sa te sperii, dar mai bine suni de acum daca mai dureaza cateva zile pana te primeste. Eu stiu ca burtica doare in primele luni si datorita intinderii ligamentelor sacrale, dar credeam ca la a doua sarcina durerile sunt mult mai mici, mai mult ca o jena. Multa sanatate!
Paxelina, sper sa va reveniti repede si sa va ingrasati si mai repede. Vad ca totusi faptul ca Silviu este mai slabut decat media il face sa aibe si imunitatea mai mica, poate mi se pare mie. Dar asta nu inseamna in nici un caz ca un copil obez este foarte rezistent la viroze sau ca nu face temperatura.
Nu stiu cat de mare a fost influenta faptului ca i-am dat Anei oscillococcinum 1 doza/saptamana si sucul de la 1 portocala zilnic, dar a fost perfect sanatoasa in ultimele 6 luni.

Sa aveti un we placut, eu nu am internet acasa, deocamdata, dar va citesc si va admir puiutii dupa program la servici!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

OtiliaV, ce minunatie ai... si ce zambet...

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Otilia, stiu sa fac deosebirea intre durerile cauzate de ligamente si durerile de burta ca la ciclu. Durerile nu ajung la intensitatea celor de la ciclu, altfel as suna dr. imediat. Se asemana cu senzatia pe care o am inainte cu 1 zi (sau chiar in ziua) cand trebuie sa-mi vina. Genul ala de durere surda care parca asteapta dupa colt sa te apuce. Acum nu ma mai doare nimic, mi-a trecut. Nu ma tine mult, 2-3 ore.
Oricum, dr. mai mult decat sa-m ide aprogesteron (pe care oricu mi liau de la 7 sapt) n-are ce sa-mi dea sau sa-m ifaca. Poate eventual sa constate o stare de fapt, insa n use prea paote face nimic acum in primul trim.

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Try, citind ce ai scris tu, mi-am adus aminte ca si eu la inceput de burtica am avut dureri asa surde care-mi ridicau tensiunea , am intrebat dr si mi-a dat alilestrenol, cate 3/zi si n-am mai avut nimic. Eu l-am luat pana in spat 12 parca 9cat am luat si utogestanul). Acuma, na... si tu stii cum e, e doar un sfat, poti/sau nu sa tii cont de el.
Numai bine!

noi-noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mami Try, ma bucur ca te simti bine, sunt convinsa ca ai grija de tine si ca stii ce ai de facut(eu te tin minte de la Clinica Virtuala, urmaream raspunusurile lui arian). Voi gravidutzele imi dati curaj sa trec la treaba pentru bb2, ma apuc in Aprilei sa-mi fac analizele pentru anticorpi Rh. Chiar asa sa pare ca pe Flory, Cecilia si Mamaluidavid, trebuie sa le urmaresc pe la Odisee .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu n-am mai auzit pana acum ca ceaiul da anemie si ca trebuie sa bea numai cand e bolnav.Radu nu vrea sa bea apa,dar ceai bea cam 750ml pe zi,uneori chiar mai mult.Lapte bea dimineata si seara cate 200-230ml.Are acum 12kg si 85cm si nu arata nicidecum ca ar fi anemic.E mare mancacios,

Danette,noi bem lapte la cutie Fulga.Deocamdata doar dimineata,seara inca bem Humana2.

Cassandra,as vrea si eu sa stea Radu sa se joace singurel,dar nu e cazul.Daca ies din camera incepe sa urle in maxim 10 secunde.Daca lipsesc 3-4 minute,urla asa de rau ca transpira tot si trebuie sa-l schimb.

Felis,nici eu n-am vazut pana acum nici un ban pt CIC.Eu n-am umblat de colo-colo,am dat telefoane.Povestea e aceeasi :ca banii au fost trimisi la OP1 de unde urmeaza sa fie trimisi la OP de care apartin eu,numai ca nu se poate spune cat va dura asta.La OP de care apartin mi s-a servit aceeasi placa : banii urmeaza sa vina de la OP 1 unde au fost trimisi de catre Directia de Munca dar…nu se stie cand.Nu e vorba de nici o greseala cu adresa,am pus-o pe cucoana aia sa-mi citeasca exact cu ce adresa figurez acolo.Asa ca stau si astept.N-am mai luat nici un ban de mai bine de 2 luni.

Dar in schimb am primit un plic recomandat de la Directia de Munca.Ce credeti ca scrie?Ca mi s-a aprobat plata indemnizatiei!Daaaa?????Ce dragut!Multumesc pt info!Si daca s-a aprobat (chiar era nevoie de scrisoarea asta?) atunci unde sunt banii?

Nu mai face drumuri degeaba,mai bine piseaza-i cu telefoanele.Uite aici lista cu oficiile postale si nr de telefon : www.posta-romana.ro/index.jsp?page=loc_oficiu&judet=B

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput