Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Adriana cine te-a suparat???

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Adriana cine te-a suparat???

mamica celor doua cucuiete.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

uff draga mea draga, chiar nimeni (si nici eu nu vreau sa fiu "off topica"

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de aprecieri
intradevart poate ca nu arata slab dar el are acum 8700 si 79 cm ceea ce e foarte putin
saptamana asta cu putin noroc incepem cresa, sa speram ca acolo se va acomoda cu mancarea si vazand alti copii cum papa va manca si el

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

quote:

Paxela, unde e reclama Vic's Secrets??? ca eu n-am observat-o..
.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

reclama la mine apare cand deschid pozele exact deasupra lor

poze
party 1 an

Mergi la inceput

am mai vazut un baiat frumos Andrei de corina

poze
party 1 an

Mergi la inceput

si ca babele imi mai amintesc cate una a facut vreuna din voi la puiuti vaccinul Act hib sau hiberix , stiti ce simptome da dupa? sa ma astept iar la febra si restul?

poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Paxelina, noi am facut inca de la 2 luni Pent ActHib-ul si mereu a facut febra dupa, si pana la 1 an si la cel de la 1 an a facut putina febra si a fost marait...nu mare, dar facea, cel putin in noaptea de dupa...apoi trecea asa, prin farmec.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Ad-rianna, multumim de aprecieri, , tu ai o dulceata la patrat.....joci la dublu...ferice de tine...si de ei.

Ionela, sunt convinsa ca daca nu gaseai omul potrivit nu plecai de dragul plecatului....ai niste bombonele de cucuiete, adevarate domnisoare. Mii de scuze daca intrebarea mea a fost putin aiurea, ma aberam si eu...mai mult retoric...

Cuscritza draga, draguta de nor'mea zici ca nu a fost impresionata de puradeii/jucariile din jur?? Maaai, da ce timiduta suntem parca o vad, cu ochisorii aia ai ei scumpi...plangand dupa balonasul ei...nu era Andrei acolo s-o distreze....
Las-o ca are ea timp sa-i placa joaca, doar nu vrei din prima? Mai studiaza ea, nu se arunca din prima...
Andrei o capaceste pe vara-sa (care e cu 2 ani mai mare ca el) cum o prinde...dar daca ar fi vb de Bia s-ar schimba lucrurile...
Noi n-am fost la parcul de joaca, abia astept sa-l vad ce poate...trebuie sa ne organizam cu mamicile din BV, ca sambata asta n-am putut ajune ca mi-a adormit flacaul chiar cu 10 min inainte de ora fixata ptr plecare....si s-a dus programul....

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006
aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by paxela

si ca babele imi mai amintesc cate una a facut vreuna din voi la puiuti vaccinul Act hib sau hiberix , stiti ce simptome da dupa? sa ma astept iar la febra si restul?

poze
party 1 an

Si eu care credeam ca sunt la curent cu questiile astea cu vaccinurile...si ups, iaca nu pricep nimic din ce ziceti voi acolo....ce-i aia act hib/hiperix/pentacthib, etc???
Ca zau m-ati bagat in ceata. Eu stiam ca Andu a facut toate vaccinurile si la timp..(la 2,4,6,11 si 12 luni) ?????

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006
aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata, am vazut si poze, de dimineata ma tot gandeam la ele.
Iris, s-a mai inaltat si este foarte bine proportionata, adica exact cum trebuie sa fie o fetita, are un par superb si foarte bine ca tine agrafele. Eu ma gandeam ca s-o invat pe Ana de mica cu ele, dar n-am putut sa le folosesc din lipsa de par iar cand i-a crescut parul era prea mare ca sa le mai lase in pace.
Paulica, a ramas tot un ochios si trebuie sa recunosc ca are anumite poze cand pare o fetita timida , este tare dulce.
Iar Silviu, chiar ca nu pare slabut, in pozele luate din lateral are si un pic de burtica. Si am mai vazut ca sta cu samponul pe par si nu-l deranjeaza. Cu toate ca ma repet trebuie sa-ti spun, in afara de capitolul mancare Silviu este copilul ideal: vorbeste si intelege multe cuvinte, se joaca si este foarte activ, face si kk la baie sau iti spune cand face, isi lua singur biberonul noaptea si parca si la adormit nu ati avut probleme. Si vad ca vreti sa incepeti cresa, cumva va merge la cresa Ciobanasul?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput