Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
Salut fetele!
Iata ca nu va mai spun ca ninge...![]()
Iar am vazut poze si iar m-au incantat: Iris frumoasa ca intotdeauna (nu stiu de fapt de ce ma mai mir, caci din asa parinti numai asa o papusa putea sa iasa), Paulica cu ochii lui maaaari care parca-s si mai mari de cand nu l-am vazut si un Silviu scumpel foc care nu pare asa slabut cum spune mamica lui....si care se pare ca nici el nu prea vrea sa stea in fundulet in cada....ce le-o fi placand la astia mici sa stea numai in picioare cand fac baita??
Noi am petrecut un we minunat, am scos-o pe Bia la un loc din asta de joaca pt cei mici...pentru prima data....la noi in oras nu prea sunt si mie nu mi-a dat prin cap pana acum s-o duc. In concluzie m-a cam speriat copilul meu in sensul ca nu i-a placut deloc....a gasit ea pe jos pe acolo o bucatica mica mica de balon spart si cu aia a stat juma de ora in mana si a admirat-o....era cel mai minunat obiect de acolo in viziunea ei

...si incepea sa planga daca o scapa pe jos....n-am mai vazut asa ceva....toate masinutele alea, topoganele, mingile etc n-au impresionat-o deloc....nu mai spun ca nici nu i-a bagat in seama pe ceilalti copilasi. Am ajuns la concluzia ca trebuie dusa cat mai des caci altfel cresc o salbatica...
In rest toate bune!
Va pup...in special ginerelul Andrei si cuscrita!
Ana si Bianca-iubita

Corina75 spune:
Buna fetelor, va
, iaca si eu ca lunea la servici, abia v-am prins din urma (4 pagini) cu pozici si multi pitici, foarte frumosi si haiosi, pupici multi pe obrajorii lor bucalati...(Iris, Ana, Paulica, Davidutz, Silviu...si multi altii, atatea am vazut ca incepem sa le incurcam.....
)
Pupici la moldovencele noastre dragi (noruta si cuscritza), cum a fost in week-end?
De asemenea vrem sa le dorim numai bine viitoarelor mamici cu burtica la purtator si celor care au in plan bb2....(ca noi am zis 'gata', desi cu juma de gura....)
Sanatate multa si pitici frumosi si sanatosi.
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006
aici
danette spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
...Dar tu ai ramas mai greu insarcinata, asa ca poate ar fi mai bine sa incepi din timp.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Oti,
tzak-pak ? ...atunci trebuie sa ma conformez situatiei...
nuuuu, chiar vreau sa treaca un pic de timp, sa ma pot intelege cat de cat cu Idi si apoi inca un bb mic, daca o sa vrea sa vina, ca dupa 35-36 de ani nu ma mai risc.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
danette spune:
Onitza nu merg in vreun loc fancy... de fapt s-ar putea spune ca eu chiar nu am nici o coafura ... fiindca doar imi tund din varfuri din cand in cand... suvitzele blonde le fac acasa. Mama este "stilista" mea, nu de alta dar la coafor niciodata nu mi-a iesit culoarea care-mi place.
Sa stii ca ti-am citit mesajul in care intrebai de stilist si chiar mi-am zis ca ar trebui sa incerc si eu o alta nuantza si o tusoare... cumva...![]()
Dar in Bucuresti sunt o gramada de saloane..... mey.. numa' bani sa fie!(zic si eu ce vad in reviste)
Eveline
... merci de aprecieri si complimente...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
aime spune:

mey si la noi a dat soarele...e o zi de primavara superba, sa vedem cat tine. Am fost si la plimbarica, am facut cunostinta cu toate baltile din cartier
, am impins la carut (copilu singur) de-am flamanzit, ca nu mai avea rabdare sa-i incalzesc la MW. A papat fara sa folosim servetele, adica lingea efectiv lingurita. Ce inseamna aerul!!!!
Acum ma uit la poze, am vazut deja pe Paulica ochiosu (Onitzo ti-as recomanda un stilist, da vii pana la Iasi
), pe Iris mey ce-mi place salopeta de blugi...ii sta super cu ea, e asa smechera
...acu-s la Silviu, care e un scumpicel si are broscuta ca a lui Vladut si face baie cu diverse tuburi ca si al meu ![]()
Eveline, sigur mai trebuie dusa la copii, da imi inchpui cum statea ea cu balonul in manuta
puiuta frumoasa si se intreba oare ce-o mai fi si acolo? Se va obisnui, acu deh, ea e fetita tre sa fie mai rezervata, no
. Al meu n-are treaba, imediat socializeaza...seamana cu ma-sa ![]()
Felis sanatate va dorim. Ce mai face Mihaita? Noutati....
Va pupam si o saptamana buna 
aime si
Vladimir, 1an+
aime spune:
Uitasem...ptr voi si pitici www.danicico.rdsor.ro/babies.html" target="_blank">let's rock
ionela roxana spune:
salutare, salutare!!!
vazut si noi pozicile cu printii si printesele;
Paulica de Onitza doamne ce ochi frumosi mai are
; m-am contrazis cu barbate-miu vre-o jumate de ora, eu sustinand ca-i baiat, iar el nu ca-i fata
, si tot nu-i convins 100%
...
Iris de Danette ave-ti o papusica de copila; imi place cum ii sta cu baticutul pe cap, si mai ales in mov

, ah, si buclele ei carliontate si cum vorbeste cu iepurila
; ce sa mai superba!!!; parca ar face parte din familie regala, c-am asa reiese din foto care le-am vazut, in sensul ca are un fel de-a fi ffff. delicat, dana sa nu te superi pe mine!;
Silviu de paxela, balacila cel dulcic, care se pare ca-i place la nebunie in baie, si nici mie nu mi se pare prea slabut, adica c-am tot asa arata si Emily.
David de Dama un bursucel dulce care seamana cu mami TOT!
Kenzo de frumoasa mamica Octavia [size=1](dar sa stiti ca voi toate mamicile sunte-ti TOATE frumoase!!!)[/size=1], care dupa cum a spus si bobitza seamana leit cu tati, tocmai ce vroiam s-o spun inaintea tuturor, dar am mai stat putin la "panda", ca mi-era de urmari
;
in alta ordine de idei puii vostrii ascund obiecte???, caci a mea fatuca m-a terorizat, orice piteste, pe oriunde, de le caut de-mi vine sa urlu precum lupul; in ultima vreme ii i-a creioanele colorate ale lui Arisa si le baga in masina de paine
, de-altfel avem pe oriunde cioate de creioane colorate, incat daca nu esti atent ai ocazia sa halesti ceva culori
, si pe unde mai pui ca isi asterne talentul pe oriunde apuca, frigider, tv.,masa, oriunde, dar nu pe hartie
, nu-i place, se pare ca-i mai artistic asa![]()
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
roserb spune:
Eveline, eu cred ca ai nostri copii sunt inca prea mici pentru aceste locuri de joaca. Bianca mea de exemplu a inceput sa le "guste" abia pe la 2 ani jumatate-3. La 2 ani stiu ca am sarbatorit-o la McDonalds, s-a distrat ea, dar mult mai incantati au fost invitatii mai mari.
Dana, sigur daca te apuci acum de bb2, desi iti doresti sa ramai insarcinata mai incolo, conform legilor lui Murphy, vei reusi imediat. Eu asa am patit la Mihnea, ne gandeam sa incercam lejer-lejerut,ne gandeam ca la Bianca a durat aproape 1 an, si uite ca domnul Mihnea din a 2-a incercare era deja proiectat.
Eu am fost super-multumita la ambele nasteri de anestezia epidurala, a fost tare bine. Intr-adevar depinde mult de priceperea anestezistului (eu am avut noroc de unii buni, desi am oarece scolioza pana la urma a fost OK). Iar chestia asta nu are legatura cu tara in care se desfasoara nasterea, medici incompetenti sunt peste tot, sunt convinsa de asta.Singura problema la mine a fost ca, din cauza coloanei mele strambe
, anestezia a prins un pic mai putin pe o parte, nu am sesizat asta in timpul nasterii, ci abia in final, la cusatura, m-a deranjat.
Bits, Dama,Onitza, Paxela,aveti niste baieti frumosi tare, mai, o sa faca furori cand vor creste.
Paxela, vad ca nici Silviu nu are stare la baie... cunoastem. Subscriu si eu la ce au zis fetele , nu pare deloc slabut, sa stii.
Try, ce mai face burtica? Sper ca te simti mai bine.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
onitza draga mea cuscra!
suntem si noi pe aici, va citesc in fiecare zi dar nu postez...am eu niste motive
. sunt la curent cu tot ce se intampla si ma uit la toate pozele voastre. l-am vazut pe paul, e un dulce si un frumos...nu pot decat sa ma bucur, nu?
si iris, care nu ma mai mira ca se face tot mai frumoasa, si dragutzul de silviu, ce frumos fac ei baitza .
si numai bine
acum l-am vazut si pe bebe andrei(corina75)
...deja face exercitii de "fotomodel" ![]()
felis nu mai gasesc subiectul cu mihai. s-a mutat sau nu mai stiu eu sa caut?
adriana & bianca si tudor
ionela roxana spune:
Corina intrebai in urma cu cateva pagini cum de putem trai asa departe de casa, noi cele plecate de-acasa???; ei, dar asta este firul vietii, bine se mai spune ca, "cum iti asterni asa si dormi", dar.....; si daca imi gaseam iubirea in tara, unde se agata harta in cui tot asa era, cred eu, si-apoi eu n-am facut niciodata discriminare de rasa, cai negru, galben sau alb, ptr. mine tot OM ii, nu ma deranjeaza culoarea ci caracterul omului, uneori, nu mereu!; chiar cand eram mica imi doream sa ma casatoresc cu un mulatru, dar zau daca stiu de ce, sau poate unde mereu il vedeam pe sotul verisoarei care era mulatru, si poate a avut ceva influnta asupra mea???.....;
scuzati-ma daca am fost off topica!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana